Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Μασκέ πάρτι στη Βουλή!


ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Το Σάββατο η βουλή μπαίνει και εκείνη με τη σειρά της στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Οι 300 έχουν πάρτι και θα ντυθούν μασκαράδες. Ακόμα δεν είναι γνωστό τι θα ντυθεί ο καθένας. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες, αποκαλύφθηκαν οι φορεσιές τριών πολιτικών προσώπων. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ντυθεί Γιωργάκης, ο Γιωργκάκης με λίγη προσπαθεια και πολλά μαξιλάρια στη κοιλιά πρωθυπουργός, ενώ ο Μαρκογιαννάκης, έπειτα απο ειδική παραγγελία θα καταφτάσει στη Βουλή με ελικόπτερο, ντυμένος Παλαιοκώστας. Όσο για την δευτέρα, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, θα συγκεντρωθούν στη ταράτσα της βουλής για το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού!

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ανέκδοτο... made by Mediaxwri!


Πως λέγεται η οδοντόκρεματων ομοφυλόφιλων;

COLGAY!

Αγαπητοί Άνεργοι Δημοσιογράφοι...


Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δυστυχώς κανένας απο τους τρεις ανθρώπους που ζητάτε δουλειά,δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του και να στεναχωρηθεί για το αν έχετε εσείς εργασία ή όχι. Δυστυχώς αγαπητοί μου φίλοι, ουδείς απο αυτούς δεν δίνει σεντ τσακιστό για την κατάσταση που επικρατεί στο επάγγελμα της Δημοσιογραφίας. Και οι τρεις διαθέτουν εκπαιδευμένα αυτιά. Τα έχουν μάθει στην λεγόμενη επιλεκτική ακοή. Ακούνε ότι θέλουν και όπως το θέλουν. Η μάλλον καλύτερα ακούνε και απαντάνε σε ότι τους συμφέρει. Οι θέσεις του ραδιοφώνου της Βουλης είναι ήδη πιασμένες απο τους υποψήφιους κώλους που με αγωνία περιμένουν να τις ζεστάνουν σαν καλές κλώσες. Ο δε Μάκης, δεν πληρώνει καλά καλα αυτούς που έχει στη δουλεψή του τόσα χρόνια. Σιγά μην ασχοληθεί με την ανεργία του κλάδου. Δεν παίρνει κανα φουσκωτό καλύτερα; Ξέρετε και οι ίδιοι πολύ καλά πως ο Τριανταφυλλόπουλος δεν πρόκειται να προσλάβει κανένα στη καινούργια εφημερίδα. Ήδη έχει τόσους ανθρώπους (και τα κορόιδα λέγονται άνθρωποι) απο το zougla.gr και τις εκπομπές του. Όσο για την Μάρα Ζαχαρέα, ουδέν σχόλιο. Ο Θοδωρής να ναι καλα. Τέλος, θέλω να σας υπενθυμίσω ο Σιούφας, ο Τριανταφυλλόπουλος και η Ζαχαρέα, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της πίτας του Συστήματος που δεν πρόκειται να νιώσουν την ανεργία στο πετσί τους. Δεν υπάρχει τούτη η λέξη στον δικό τους Μπαμπινιώτη. Η δημοσιογραφία τα τελευταία δέκα χρόνια είναι για κλάματα, δίχως αξίες, δίχως αξιοκρατία. Βρώμισε απο ορισμένα λαμόγια που ζουν και τρώνε εις υγείαν των κορόιδων. Όλων μας

ΥΓ: Σας μιλά ακόμα ένας άνεργος δημοσιογράφος, που ετυχώς, μπορεί να ζήσει χωρίς να έχει μόνιμη και σταθερή δουλειά. Φαντάζομαι ότι πολλοί απο εσάς όντως τα φέρνουν δύσκολα. Υπάρχουν όμως και άλλα αξιοπρεπεπή επαγγέλματα που αποφέρουν τα προς το ζην. Καλύτερα σερβοτόρος και ταμίας σε σουπερ μάρκετ, παρά γιουσουφάκι του κάθε μαλάκα.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ολα τα λεφτά στον Μητσικώστα!


ΟΙ ΦΑΡΣΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΤΟΥΖ ΠΟΥΑΝ!

Είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας που δουλεύει στην τηλεόραση και του αξίζει να πληρώνεται αδρά απο αυτή. Με απίστευτο ταλέντο προσφέρει μια ευχάριστη και χαβαλεδιάρικη νότα μέσα στην ξεκούρδιστη και άτονη καθημερινότητα. Μπράβο Γιώργο που μας κάνεις να γελάμε με την αμηχανία και τον θαυμασμό του Φωκά (ναι καλέ του Ευαγγενιλού). Ο δε Σάκης,ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Ήταν με το μωράκι του αγκαλιά, χαζομπαμπάς και ευγενικότατος. Τι να πει και αυτός. Κοτζάμ Θεοδωράκης του τηλεφώνησε για να τραγουδήσει στα ξένα το Άξιον Εστί. Άκου Our justice sun! Χαχαχαχα. Ο τύπος δεν παίζεται. Εύγε Μητσικώστα!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ο πρόεδρος και η σακούλα!


ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΒ ΟΕΟ;

Ο Πάνος Σόμπολος βγήκε λίγα λεπτά πριν σε ζωντανή σύνδεση απο τις φυλακές Κορυδαλού,κατά τη διάρκεια του δελτίου του MEGA. Ανάμεσα στα πολλά, ήταν φανερά συγχισμένος. Ποιός άφησε την μπλε σακούλα στην ταράτσα των φυλακών; Και εκτός αυτού, ήταν του ΑΒ (με του πουλιού το γάλα) ή του Βερόπουλου (που είναι και κεφάτη); Και γιατί μπλε και όχι πράσινη. Κυβερνητικός ο δάχτυλος ακόμα και στην επιλογή του χρώματος της σακούλας αγαπητέ Πάνο Σόμπολε!

Ο Παλαιοκώστας κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος!


ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!

Ακόμα ένας πονοκέφαλος για την Ελληνική Αστυνομία, καθότι διανύουμε την περίοδο των αποκρεών. Οι μασκαράδες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δυσκολεύουν τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλβανού συγκρατούμενου. Ασε που σίγουρα έχουν μπει και οι δυο στο πνεύμα των αποκριάτικων ημερών και οι μεταμφιέσεις τους θα σοκάρουν! Πιθανόν σήμερα να έκαναν την βόλτα τους μασκαρεμένοι στην Αράχωβα ή το κοσμικό Καρπενήσι. Εκεί,στο Βελούχι, υπάρχουν κάτι χωριά μούρλια για κρυψώνες.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ)!


ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ!

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας, φάνηκε έξυπνο πουλί και πέταξε για δεύτερη φορά απο το "μουσαντένιο" κλουβί των φυλακών Κορυδαλού. Αυτή τη στιγμή τα δελτία των καναλιών, κάθονται και κάνουν επιστημονικές αναλύσεις για το πως κατάφερε να αποδράσει ο φερόμενος ως επικεφαλής της απαγωγής του βιομήχανου Μυλωνά. Και μάλιστα για δεύτερη φορά, με τον ίδιο τρόπο. Απο τον ουρανό. Η Ελληνική Αστυνομία, φάνηκε στα μάτια όλων μας αδύναμη,ανίσχυρη, ανίκανη, απροετοίμαστη. Στο μόνο που φαίνεται εξπερ, είναι στο κόψιμο κλήσεων, στο ξυλοκόπημα φοιτητών, στη φύλαξη Χριστουγεννιάτικων δέντρων και στο μπυζούριασμα των καημένων των Πακιστανών. Εκεί που πρέπει να φαίνεται δυνατή, ισχυρή,ικανή και προετοιμασμένη, αποδεικνύεται μια τεράστια απογοήτευση. Το φευγιό (δις) με το ελικόπτερο, δείχνει την ασχετοσύνη ή την εθελοτυφλία των σοφρωνιστικών υπαλλήλων των Φυλακών Κορυδαλού και του συστήματος γενικότερα. Όλα τα υπόλοιπα και οι θεωρίες είναι για να έχουμε κάτι να λέμε και να περνάει η ώρα. Αρκεί ένας Βασίλης Παλαιοκώστας για να ξεβρακώσει την Αστυνομία και τους ανθρώπους που υπηρετούν στο σώμα.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Το pet shop της δημοσιογραφίας!


Όπως είχε πει και ένας φίλος, στο επάγγελμα της δημοσιογραφίας, επιβιώνουν μόνο οι γυναίκες, οι αδερφές (όχι νοσοκόμες) και οι κόλακες. Ειδικά στο χώρο των περιοδικών, σπάνια θα βρεις άντρες με προσωπικότητα, ομορφιά και στυλ. Ειδικά στις διευθυντικές θέσεις. Ευνουχίζονται απο τα αφεντικά τους πάραυτα, διότι δεν ανέχονται να κλέβει κανείς απο την αίγλη τους. Γι'αυτό και στα περισσότερα εκδοτικά μαγαζιά, έχουν εγκατασταθει οι τρελές με τα κλουβιά τους και κάτι γκόμενες που αν δεν ασχολούνταν με το lifestyle, ουδείς απο τους διάσημους της χώρας μας δεν θα τους έκανε παρέα. Αλλά, ας όψεται το συμφέρον, η απέραντη υποκρισία και η δήθεν φιλία. Μπλιάχ.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Προσοχή, μην blog-άρει ο εγκέφαλος!


TO MEDIAXWRI ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Έχει γίνει πλέον πολύς λόγος για το αν δημιούργησε το Τρωκτικό ο Σωκράτης Γκιόλιας ή όχι. Και στην τελική, ακόμα και εκείνος να το δημιούργησε,ποιό είναι το πρόβλημα; Μαγκιά του και καμάρι του. Εξάλλου φυσάει καιπολλοί θα ήθελαν να έχουν τη δύναμη και την επισκεψιμότητα του Τρωκτικού.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστής, εκδότης, ο οποίος αμοίβεται αδρά. Εκτός αυτού, πούλησε τις μετοχές του απο το Πώτο Θέμα για 15 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένας πολυεκατομμυριούχος,που μένει στην Εκάλη, οδηγεί Καγιέν, διαθέτει σωματοφύλακα της Αντιτρομοκρατικής που τον ακολουθεί παντού και είναι απο τους ανθρώπους που δεν πρόκειται να μείνουν στο δρόμο. Και μπράβο του. Να τα χαίρεται. Απλά μην παριστάνει τον Δον Κιχώτη, τον αλτρουιστή. Ευτυχώς ή δυστυχώς,ανήκει και αυτός στο άβατο των ισχυρών. Με τόσα κομφόρ και ανέσεις Μάκη, είναι αμαρτία να τραβάς ζόρια με το γιατί το Τρωκτικό (αν και blog) βρίκεται λίγες ανάσες πίσω.

Τώρα για το αν η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ γράφεται απο τον ίδιο τον Μάκη ή όχι,η σημασία είναι μηδαμινή. Ας μην ξεχνάμε πως ο εκδότης και ιδιοκτήτης της zougla.gr είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Επομένως τα περισσότερα (αν όχι όλα) απο τα κείμενα του portal περνάνε και έναν έλεγχο απο τον ίδιο το Μάκη.Πόσο μάλλον εκείνα που είναι άποψης. Αποκλείεται να άφηνε να δημοσιευτεί το παραμικρό με το οποίο ο Μάκης θα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος. Άρα, η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ είναι του Μάκη απο όλες τις απόψεις. Για να τελειώνει η παραφιλολογία και το μαράζι της ταυτότητας της στήλης.

Την έπεσαν όλοι στον Τεο Θεοδωρίδη. Αναρωτηθείτε πόσοι Τεο της showbiz βρίσκονται σε αυτό το τρυπάκι και παρόμοια θέση, προκειμένου να έχουν πρόσβαση και επιπλέον οικονομική ενίσχυση απο τα σιχαμερά ναρκωτικά, που πάλι καλά, είναι απαγορευμένα. Διαφορετικά οι χρήστες της πανάκριβης σκόνης θα κόβανε γραμμές ακόμα και στο Super Market. Θύμα των ισχυρών έπεσε ο Τεο. Καλά να πάθει,θα μου πείτε και δεν έχετε και άδικο. Απλά, ο συγκεκριμένος Τεο, έτυχε να είναι "διάσημος" και όχι ο Τεο της γειτονιάς!

Κανείς δεν μας ρώτησε αν την θέλουμε ή όχι, αλλά τη πληρώνουμε. Ποιά είναι; Μα η ΕΡΤ φυσικά που μας την κοτσάρουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Εμείς την πληρώνουμε,οι φορολογούμενοι πολίτες. Εμείς πληρώνουμε το καπρίτσιο και τα αμέτρητα φουστάνια που άλλαξαν χθες οι Μαγγίρες. Νταβατζιλίκι με το στανιό λέγεται αυτό. Τρέχα γύρευε, πόσα χρήματα κόστισε η χθεσινή εκδήλωση της Eurovision. Δεν φταίει ο Σάκης, δεν φταίνε οι Μαγγίρες. Το σύστημα φταίει. Εμείς, οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες φταίμε που μεγαλώνει ο κώλος μας στους καναπέδες για να βλέπουμε αυτά που μας σερβίρουν στη μάπα. Κανείς άλλος


Αυτά τα ολίγα, για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Και κάτι τελευταίο, που το σκέφτηκα τις προάλλες οδηγώντας: Αν η μαλακία ήταν επάγγελμα, δεν θα υπήρχε οικονομική κρίση. Τσίου

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Sakis, this is your night!


ΠΡΟΒΛΕΨΗ MEDIAXWRI: ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΗ EUROVISION

Ελπίζουμε ότι σε λίγα λεπτά που θα ξεκινήσει στη ΝΕΤ η διαδικάσια επιλογής του τραγουδιού για την εκπροσώπιση της Ελλάδας στη Eurovision, να μην εμφανιστουν οι Μαγγίρες με φίμωτρα, χειροπέδες,μαστίγια και άλλα τέτοια δημοκρατικά gadgets. Αφήστε το Σάκη να χαλαρώσει και να τα δώσει όλα (έστω και με play back). Αν και είναι σχεδόν σίγουρο πως τα τηλεθεατόπουλα (που λέει και η Αννίτα), θα διαλέξουν με πάθος το This is our night. Τρέμε Ρωσία. Όχι απο το κρύο. Εκείνη η νύχτα θα είναι δική μας. Το λέει και το τραγούδι

Τι συνδέει τον Θέμο με τον Πέτρο;



ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ Η ΟΛΓΑ ΚΑΙ Η ΣΑΣΑ!

Για τους νεότερους, ο Θέμος Αναστασιάδης έγραφε κείμενα στα περιοδικά του Κωστόπουλου, επι εποχής ΚΛΙΚ ακόμα. Η συνεργασία συνεχίστηκε κανονικά στο Nitro και το DOwn Town, όπου ο Θέμος συχνά πυκνά έδινε καλογραμμένα άρθρα με χιούμορ και άποψη.Το γλυκό χάλασε όταν ο Θέμος αποφάσισε να βγάλει τον Πρωταθλητή. Κάπου εκεί, οι σχέσεις των δυο αντρών, πάγωσαν και φυσικά το όνομα του Θέμου Αναστασιάδη εξαφανίστηκε απο τα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ. Με την πάροδο του χρόνου, ορισμένα πράγματα, όπως οι κακίες και οι διαφωνίες μπαίνουν στην ντουλάπα του μυαλού μας. Σκονίζονται βέβαια, χωρίς όμως να εξαφανίζονται. Κάπως έτσι Αναστασιάδης και Κωστόπουλος απέκτησαν και πάλι επαφές. Ιδιαίττερα όταν ο πρώτος, προχώρησε στην έδοση της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο Κωστόπουλος ποτέ αρνήθηκε ότι ο Θέμος κατάφερε να βγάλει ένα πολύ επιτυχημένο φύλλο. Εξάλλου, ο εκδότης της ΙΜΑΚΟ δέχθηκε πολλές φορές προτάσεις στο να φτιάξει εφημερίδα, αλλά πιθανόν μετά τον "Κόσμο των Σπορ" να σκέφθηκε πως το συγκεκριμένο σπορ δεν είναι το φόρτε του, όπως τα περιοδικά στα οποία θεωρείται ο γκουρού του lifestyle. Ο Πέτρος δεν ξανασυνεργάστηκε με τον Θέμο. Με μια μικρή διαφορά. Συνεργάζεται με τις μούσες του Θεμου, τα κορίτσια που έγιναν γνωστά μέσα απο την εκπομπή ΟΛΓΑ, την Σάσα Μπάστα και την Όλγα Φαρμάκη. Έξυπνος ο Πέτρος, τσίμπησε τα άλογα κούρσας και σιγά σιγά τα προσέθεσε στο δυναμικό της ΙΜΑΚΟ. Η μεν Σάσα έχει μηνιαία στήλη στο Nitro, δίνοντας και λίνοτας απορίες για το σεξ και η δέ Φαρμάκη μας γυμνάζει μέσα απο το Yupi TV. Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ο Τάσος Δούσης, τα burberys και οι αόρατοι μισθοί


ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ "ΠΑΡΑΔΟΥΣΕΙΣ" ΤΑΣΟ;

Το διαβάσαμε στο: katalipsiesiea.blogspot.com. Σίγουρα η Παρασκευή και 13 (Φεβρουαρίου 2009) δεν ήταν και η πιο τυχερή μέρα της επαγγελματικής ζωής του Τάσου Δούση, καθότι Ομάδα των ΜΜΕ πήγε στα γραφεία του Περιοδικού Icons Traveller's στη Μεταμόρφωση (ιδιοκτησίας Δούση) για να διαπιστώσει τα αδικαιολόγητα. Ο εν λόγω εκδότης, βγάζει τα περιοδικά του με πιτσιρικάδες δημοσιογράφους που δεν παίρνουν μια, με τη δικαιολογία πως διανύουν μια δοκιμαστική περίοδο προκειμένου να φανεί αν κάνουν ή όχι για την εταιρία του. Άλλος ένας παραμυθατζής, που ψαρώνει τους καημένους δημοσιογράφους ότι τάχα το μαγαζί του είναι σχολείο, με σκληρούς διευθυντές, "των χαρακωμάτων" όπως τους αποκαλεί. Αγαπητέ Τάσο, στα περισσότερα εκδοτικά μαγαζιά υπάρχουν κάμερες. Αυτό δεν είναι τόσο επικριτέο, όσο η εκμετάλλευση των ανθρώπων που έχεις στη δουλεψή σου. Η δουλειά και το στήσιμο ενός περιοδικού δεν έχει ωράριο. Αλλά δεν γίνεται να στίβεις τους ανθρώπους και παράλληλα να μην τους πληρώνεις. Τα burberrys πουκαμισάκια όμως, ξέρεις να τα φοράς. Για να δούμε. Και έχεις και σκοπό να κάνεις και ταξιδιωτικό portal. Να ξέρεις όμως ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά. Άμα επθυμείς να σε αποκαλούν εκδότη, φρόντισε και εκτός απο απαιτήσεις, να φέρνεις σε πέρας και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στους υπαλλήλους. Α και κάτι ακόμα: Χωρίς αξιόλογα στελέχη, με γνώσεις και άποψη, δεν πρόκειται ποτέ να βγάλεις περιοδικά της προκοπής. Ακόμα και μια ταξιδιωτική έκδοση, μπορεί να πετάξει τα μάτια έξω σε πολλούς, αν διαθέτει αισθητική, γρήγορα αντανακλαστικά, έξυπνη γλώσσα και lifestyle. Αυτά.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Έκλεισε το μαγαζί που η Αλεξανδράτου γύρισε το videoclip "Χονολούλου"


ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ!

Την προηγούμενη Τετάρτη, το κατάστημα με πλακάκια και είδη υγειινής "Φουρκιώτης", έκλεισε. Αυτό δεν θα ήταν καμιά σπουδαία είδηση αν πριν απο τρείς περίπου μήνες δεν γυρνούσε η Τζούλια Αλεξανδράτου το videoclip Χονολούλου. Εκείνες τις μέρες η ομάδα του Ψινάκη είχε ξεσηκώσει όλα τα ΜΜΕ και οι κάμερες των τηλεοράσεων κατέυθαναν στο μαγαζί με τα πλακάκια για να καλύψουν το μέγα γεγονός των γυρισμάτων. Μέχρι και ατύχημα σκηνοθέτησε ο δαιμόνιος μάνατζερ, προκειμένου να διαφημίσει την Τζούλια και το μαγαζι. Δυστυχως για τον Μανώλη Φουρκιώτη, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος πλακιδίων και ειδών υγειινής στο Ελληνικό, το ξέκωλο videoclip της Αλεξανδράτου, δεν βοηθησε το μαγαζί του να ανακάμψει σε πωλήσεις, με αποτέλεσμα πριν πέντε μέρες να βάλει λουκέτο. Δεν πειράζει, καθότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, διατηρεί ακόμα δέκα καταστήματα στην βόρεια Ελλάδα και την Σκόπελο, που του αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ηθικό δίδαγμα: Καμία δευτεράτζα-ξέκωλο, δεν είναι ικανή να ανεβάσει τις μετοχές σου, παρά μόνο εσύ με το προσωπικό στιλ και προσωπικότητα, αν φυσικά το διαθέτεις...

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Τραγούδια, τραγωδία;


Τρια τραγούδια, αλλά συνάμα και τρια πουλάκια κάθονται και πλέκανε πουλόβερ. Φέτος, αντικειμενικά, τα υποψήφια τραγούδια για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν λένε και τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν έχουν αυτό που λέμε "γκελ" και σίγουρα δεν θα μείνουν στο χρόνο. Το όλο στόρι βασίζεται στο φαν και το τζερτζελέ της υπόθεσης. Γι'αυτό και το άσμα πρέπει να είναι upper, να σε ανεβάζει απ'όλες τις απόψεις. Πέρασε η εποχή που η Eurovision βασιζόταν στο ιερό χάρισμα της φωνής. Πάει αυτό, μας τελείωσε. Τώρα παίζει κορμί, μπόλικο στήθος, ολίγον απο μπούτι και πανηγυριώτικο σόου. Πάντως είναι κρίμα ο Ρουβάς να πάει με αυτά. Μόνο το ένα ξεχωρίζει, αλλά με την λογική πως "ανάμεσα στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος". Ας πάει με κάτι χορευτικό, κάτι εξάλλου που τον χαρακτηρίζει και το ντιλάρει πολύ καλά. Ο Σάκης είναι showman, entertainer. Έτσι θα έχει πιθανότητες να κερδίσει στον διαγωνισμό.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Η Μαγγίρα δικτάτωρ!


ΡΕ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΑΚΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ;

Καλά, ο Σάκης είχε χθες στιλ και ύφος στην συνέντευξη Τύπου για τη Eurovision. Εξάλλου, εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής και στην τελική διαθέτει και τα φόντα και τα προσόντα να είναι κάπως. Η αδικαιολόγητη της υπόθεσης είναι η Μπέτυ Μαγγίρα που ως άλλη δικτάτορας είχε άποψη για τις ερωτήσεις και την όλη διαδικασία. Απο που και ως που; Με πιο δικαίωμα μια μοντέλα (και μάλιστα περσινό μοντέλο) βγάζει γλώσσα και κάνει παρατηρήσεις στους δημοσιοφράφους. Τόσο εξεφτελιστικό είναι το επίπεδο πια. Θα επιτρέπουμε στις Σάσα Μπάστα, Όλγα Φαρμάκη, Μαγγίρες και ΣΙΑ να κάνουν κουμάντο στην τηλεόραση; Βρε ουστ.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι κρεμάει τις σκέψεις του στα περίπτερα!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα blog επιχειρεί να εκδόσει περιοδικό. Δύσκολη υπόθεση για τους αμύητους, αλλά όχι για τον Βασίλη Μπόνιο, καθότι ο Βασίλης (για όσους δεν γνωρίζουν) εκτός απο δημοσιογράφος παλιάς κοπής (απο εκείνους δηλαδή που σέβονται τις λέξεις), είναι και εραστής της εικόνας με αγάπη στο να φτιάχνει περιοδικά με άψογη αισθητική, εκτός απο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Φίλοι και εχθροί, κομπλεξικοί και νορμάλ, ειδικά εμείς εδώ στα blogs, άσχετα απο συμπάθειες και αντιπάθειες, οφείλουμε να στηρίξουμε την κίνηση ενός ανθρώπου,ο οποίος (με όνομα και επώνυμο), πατάει την σκανδάλη στην έναρξη μιας ανοδικής κούρσας με πρωταγωνιστές τα ελληνικά blog. Η ειδική έκδοση του περιοδικού "Κουρδιστό Πορτοκάλι", θα βρίσκεται στα περίπτερα την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ανατρεπτικές συνεντεύξεις, άρθα και μεγάλο αφιέρωμα στα blog.

Το θέατρο της Eurovision


ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΑΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΕΤΙ!

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ....ι χτενίζεται". Και κάνει και χωρίστρα. Όλοι τους μαζεμένοι στην αίθουσα Τύπου, έτοιμοι να δώσουν συνέντευξη για το αχαχούχα της Eurovision. Σωστό θέατρο σκιών. Ο Τζόνυς ο Καλημέρης, σε ρόλο δικτάτορα, κουνάει το χέρι, προσπαθώντας επαναφέρει στη τάξη και να σπάσει τον τσαμπουκά στη δημοσιογράφο Σουλιώτη που επιδέξια κόλλήσε τον Ρουβά στο τοίχο. Έμαθε και ο Σάκης επιτέλους να μιλάει και ξετσουτσούνιασε. Τσαμπουκαλεύεται και αυτός! Στροφή στην ποιότητα και ο Σάκης, που απο μούγκα στη στρούγκα, έγινε λαλίστατος. Τελικά, κάτι ήξερε ο Ψινάκης που δεν τον άφηνε να μιλήσει, αν και μετά το X-Factor κάπως ξεκουμπώθηκε. Εδώ που τα λέμε, σιγά αλλά σταθερά, έμαθε να λέει πάνω απο μια δυο προτάσεις με τη μια ανάσα. Ο Φωκάς, καλέ ναι ο Ευαγγελινός, κάτι θα σκαρφιστεί, δε μπορεί. Καμιά πιρουέτα, κανά σπαγγάτο, καμιά ρόδα ώστε να υπάρχει σόου να μπούμε και πάλι στην πεντάδα και (γιατί όχι) στην πρωτιά!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η "νόμιμη κλοπή", μας οδήγησε στη κρίση!


Ok, υπάρχει κρίση, αλλά αυτή η καταστροφολογία που μας πασάρει καθημερινά η τηλεόραση είναι άνευ προηγουμένου. Απολύσεις, πτωχεύσεις, περικοπές, ανεργία. Αυτές τις λέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις ακούσεις στα δελτία ειδήσεων. Απο τις λαϊκές αγορές, μέχρι τα χρηματιστήρια, ο κόσμος ανταλλάσει κουβεντες με τον τρόμο και το άγχος του αύριο. Πάντα υπήρχε άγχος για το αύριο. Απλά,η απλιστία των δυνατών και η λαιμαργία τους να βγάλουν μπόλικο χρήμα, τους έφερε στο σημείο της νόμιμης κλοπής, ξεικινόντας απο τα προϊόντα που χρειάζόμαστε στη καθημερινότητα. Αυτό μας οδήγησε στην κρίση. Η νόμιμη κλοπή,με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης

Ιδωμένος Σάκης, κρυωμένος Σάκης!


>>>Πούντιασε ο Ρουβάς την ώρα που τραγουδούσε η Βίσση στα γενέθλια του Κωστόπουλου!>>>

Την προηγούμενη εβδομάδα, γιόρτασε τα γενέθλια του ο Πέτρος Κωστόπουλος στο μαγαζί που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς. Αισθητή ήταν η απουσία του Ηλία Ψινάκη, αν σκεφτείς πως με τον Κωστόπουλο διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ παράλληλα ο Ηλίας έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο σπίτι του εκδότη στη Μύκονο. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και η Άννα Βίσση, την οποία σήκωσε στην πίστα ο Σάκης για να τραγουδήσει προς τιμήν του εορτάζωντος. Η λάγνα φωνή της Αννούλας υπνώτιζε το πλήθος και παράλληλα ο ιδρωμένος Σάκης στεκόταν δίπλα της μέχρις ότου να κατεβεί η Βίσση και να κάτσει στο τραπέζι. Πέρασε κανα τέταρτο, αρκετό όμως για να αρπάξει ο Σάκης πούντα και τις δυο επόμενες μέρες να είναι άρρωστος. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στεναχωρήθηκε που δεν μπορούσε να ζουπίξει την κόρη του!

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Η επιστροφή της Καλομοίρας


Επέστρεψε, μετά απο ένα σχεδόν χρόνο απουσίας. Είναι έτοιμη να ξεκινήσει πάλι τα εξώφυλλα και τα τσαλίμια. Όσο για τη δισκογραφική εταιρία Heaven και το θέμα με την Καλομοίρα, τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεχαστεί. Αυτή ήταν εξάλλου και η αιτία που έφυγε απο την Ελλάδα. Αισθάνθηκε πως η εταιρία την είχε "πουλήσει", χωρίς να εκπληρώνει αυτά που ήταν συμφωνημένα. Γι'αυτό, ακύρωσε συναυλίες και την έκανε για το Αμέρικα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η μόνη τραγουδίστρια που είχε παράπονα απο την Heaven.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Η ανάπαυλα της Κυριακής


Εϊναι η μέρα της ανάπαυλας. Η μέρα του απολογισμού της εβδομάδας που πέρασε. Σήμερα μετράς τα σωστά και τα λάθη, ενώ μέχρι και ο κόσμος, η τηλεόραση, τα ΜΜΕ βγάζουν τον σκασμό και αφήνονται σ'αυτή την υπέροχη ηρεμία που σου χαρίζει η Κυριακή. Θεωρώ πως η Κυριακή είναι η μέρα που σκέφτεσαι περισσότερο, απομονώνεσαι, τα λες λιγάκι με τον εαυτό σου. Είναι σαν τα pits, λίγο πριν μπεις στην ατελείωτη κούρσα της εβδομάδας. Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο πολύ εκτιμάμε τη συγκεκριμένη μέρα. Καλή εβδομάδα!

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Γιατί τα περιοδικά ασχολούνται με τους φελλούς;


ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ!

Μια παρέλαση απο "διάσημες φίρμες" που κάθε εβδομάδα (ή κάθε μηνα ανάλογα) έχουμε να μάθουμε και απο μια σαχλαμλαρα. Χώρισε η Κίτσα με τον Βαγγέλη; Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι. Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχουν αξιόλογα αστέρια στην Ελλάδα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Στο εξωτερικό, ακόμα και το κουτσομπολιό διαθέτει ποιότητα. Αν ξεφυλλίσεις διάφορα ξένα περιοδικά, αντιλαμβάνεσαι το λόγο που τα περισσότερα δικά μας, αντιγράφουν απο θέματα και ρεπορτάζ, μέχρι γραμματοσειρές και lay out.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Αποδείξεις ΚΑΙ στη Δημοσιογραφία!


Ο Ευγαγγελάτος έκανε εκπομπή χθες για την κρίση που επικρατεί στις πωλήσεις των ακινήτων και στις απολύσεις των υπαλλήλων στις οικοδομικές εταιρίες. Έκανε και τον έξυπνο στους παρευρισκόμενους, πως έκανε την αποκάλυψη της χρονιάς. Σιγά τα νέα. Ας τ’αφήσει αυτά και ας κάνει μια εκπομπή για τους άνεργους δημοσιογράφους που ψάχουν με το τουφέκι να βρουν μια δουλειά. Ας μιλήσει για τους ανασφάλιστους δημοσιογράφους που δουλεύουν στα σκυλόψαρα-εργοδότες για ψίχουλα. Για ποιο λόγο Νίκο Ευαγγελάτε δεν ασχολείσαι με την ανεργία και την αλητεία που επικρατεί στα ΜΜΕ. Μήπως διότι απλά δεν σε συμφέρει; Μήπως οι αποδείξεις σου, θα δυσσαρεστήσουν τους κολλητούς και φίλους; Εδώ όμως πρέπει να υπάρχουν κότσια και άντερα για να τα βάλεις με το ίδιο το συνάφι, που αβαντάρει μόνο τα δικά του παιδιά. Η δημσιογραφία κοντεύει να γίνει πολιτική. Κλάυτα Χαράλαμπε δηλαδή...

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΤVictims!


Όλοι εμείς είμαστε τα θύματα της πλανεύτρας τηλεόρασης, που όμως σιγά σιγά αρχίζει να χάνει την αίγλη της. Και πως να μην τη χάνει δηλαδή, που είναι ικανή να εκμεταλλεύεται μέχρι και τον μελλοντικό θάνατο των ανθρώπων για να κάνει τηλεθέαση. Τι να δεις πια στην τηλεόραση; Ελάχιστες ενδιαφέρουσες εκπομπές και ακόμα πιο σπάνιος ο θαυμασμός σε κάτι πρωτογενές και έξυπνο. Η όμορφη πλευρά της τηλεόρασης ήταν στις αρχες του 1990. Πιο αθώα και συνάμα πιο συναρπαστική. Οι παλιοί δημοσιογράφοι έλεγαν πως ο κόσμος θέλει αίμα και σπέρμα. Η βια, οι δολοφονίες, τα εγκλήματα και το σεξ, πάντα ερέθιζαν το μυαλό του αναγνώστη. Μόνο που τότε οι δημοσιογάφοι αναφέρονταν στις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων. Όχι στο σύνολο των ΜΜΕ. Απο την άλλη, βλέπεις εδώ και 10-15 χρόνια, τα ίδια πρόσωπα. Τα ίδια αρπακτικά που τρώνε με δέκα στόματα, δίνοντας ψίχουλα στους δημοσιογράφους-άμοιρους ρεπόρτερ που δουλεύουν στις εκπομπές τους. Εδώ χρειάζεται να μαζευτούν όλοι και να γίνουν μια φωνή. Η μαγκιά τους όμως εξαντλείται στα πηγαδάκια του γραφείου και μόλις έρθει το αφεντικό κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Βλέπεις έχουν την νοοτροπία του στυλ "χέρι που σε ταίζει, μην το δαγκώνεις". Άμα όμως σε κοροϊδεύει, όχι μόνο να το δαγκώσεις, αλλά να το φας! Όλα τα θύματα της τηλεόρασης πρέπει να κάνουν το δικό τους μανιφέστο.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο Τάσος Αρνιακός ζήλεψε την Πετρούλα! (Πλάκα θα χε)



ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ TRENDY!

Ε ρε γλέντια! Οι μετεορολόγοι των καναλιών, άρχισαν να παίρνουν στα σοβαρά την Πετρούλα Κωστίδου, καθότι προτού καν τελειώσει, τους έχει πάρει ήδη τη δόξα. Για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα δελτίο αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον στο τέλος, παρά στην αρχή. Ο πρώτος που θα κάνει την μεγάλη αλλαγή, ίσως και να είναι ο Τάσος Αρνιακός, ο μετεορολόγος του ΑΝΤ1. Μην σας παραξενέψει αν σε κανα μηνα τον δείτε με κόντρα ξύρισμα και κοστούμια αλα Ψινάκη. Ανταγωνισμός είναι αυτός!

Η Λυδία Παπαϊωάννου στην Ανατροπή!


Ένα μεγάλο μπράβο στο Γιάννη Πρετεντέρη που δινει βήμα σε νέους ανθρώπους με άποψη. Μια αντάξια εκπρόσωπος του σήμερα, είναι η δημοσιογράφος Λυδία Παπαϊωάννου. Ένα κορίτσι με στίλ, γρήγορο λόγο και έξυπνη προσέγγιση στα πράγματα. Είναι παρουσιάστρια στο MAD TV, ενώ παράλληλα εργάζεται στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ ως δημοσιογράφος. Βαρεθήκαμε να να βλέπουμε στα πολιτικά talk show, χοντρομπαλάδες πολιτικούς που κράζουν "εντεταλμένα" ο ένας τον άλλον on camera και μόλις πέσουν διαφημίσεις λένε ανέκδοτα. Καιρός είναι να ακύσουμε και φρέσκιες φωνές, όπως της Λυδίας και πολλών άλλων νέων και αξιόλογων ανθρώπων.

Σε λίγες μέρες σπίτι του ο Διαμαντής!


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!

Πρώτα ο Αλέξανδρος, μετά ο Διαμαντής και μετά ο Παναγόπουλος. Αλήθεια, με το που "έσκασε" η απαγωγή του Παναγόπουλου, οι περισσότεροι ξέχασαν το Διαμαντή Μαντζούνη, ο οποίος απ'ότι μάθαμε πάει απο το καλό στο καλύτερο και προφανώς σε σύντομο χρονικό διάστημα παίρνει το εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι. Περαστικά του και σιδερένιος.