Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Debate και πράσιν'άλογα!


Η εποχή των πράσινων αλόγων και των γαλάζιων δοντιών, επιβάλετται να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και όλα αυτά περί αποχής είναι σαχλαμάρες. Κανείς δεν πρέπει να απέχει στις εκλογές. Όπως ουδείς πρέπει να ψηφίζει με γνώμονα την ψήφο του προπάπου που το 1912 βοήθησε τον παππού να μπει κλητήρας στο δημόσιο. Οπότε αν πραγματικά σέβεστε τον εαυτό σας, μεπίτε στη κάλπη και βοηθήστε να αποκτήσουν δύναμη τα μικρά κόμματα. Το λευκό και το άκυρο δεν είναι εξυπνάδα, παρά μια ηλίθια δικαιολογία για όσους δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να έχουν μια πολιτική άποψη. Άποψη είναι να κλείσεις την τηλεόραση στο αυριανό debate, διότι το έργο είναι μέσες άκρες το ίδιο με τα προηγούμενα. Ίδιες φάτσες, ίδιοι διάλογοι,ίδιες τακτικές και αποτέλεσμα βαπόνα!

Ο Αυτιάς αρνήθηκε τη πρόταση των Γερμανών



ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ALTER
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ALPHA

Φήμες οργιάζουν για το μισθό μαμαούθ του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος αγγίζει τις 60,000 ευρώ το μήνα! Εκείνος βέβαια, κινείται σεμνά και ταπεινά με μια BMW αξίας 30-40,000 ευρώ, ενώ εξακολουθεί να μένει στο διαμέρισμα στον Πειραιά. Οι Γερμανοί όμως, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρότειναν στο κύριο Γιώργο να συνεχίσει να δουλεύει, με μειωμένο μισθό (πάνω απο το ήμισυ) και λιγότερη ώρα στον αέρα. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Αυτιάς δεν θα καλημερίζει το τηλεοτπικό κοινό του Alpha απο τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήδη, ακούγεται πως το Alter πλησίασε τον παρουσιαστή. Όσο για τη Μενεγάκη, η Ελενάρα έχει συμβόλαιο με το κανάλι για δυο χρόνια ακόμα. Άσε που το κανάλι πιστεύει πολύ στην ωραία Ελένη και σκοπεύει να της προτείνει και άλλες εκπομπές, όπως μια γκλαμουράτη βραδυνή για παράδειγμα ή ακόμα και παρουσίαση reality. Η ίδια, δεν φαίνεται να κόβει και τις φλέβες τις με το συγκεκριμένο σενάριο. Πάντως η αλήθεια είναι πως αν απομονώσεις το μισθό του Αυτιά και της Μενεγάκη πληρώνονται οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) εργαζόμενοι του σταθμού. Είναι πολλά τα λεφτά Κλάους!


PHOTO: YUPI

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Το κουνελάκι στην Έφη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MEDIAXWRI>>> Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ PLAYBOY ΚΑΙ STAR

Ανάμεσα στις ευρωεκλογές και τις βαρετές πολιτικές ομιλίες, το Star και το περιοδικό Playboy έκαναν το θαυμα τους, δείνοντας στον (αρσενικό) κόσμο αυτό που επιθυμεί περισσότερο και απο διακοποδάνειο. Όμορφες κοπέλες, χωρίς πολλά λόγια και ρούχα. Αυτά τα αφήνουμε στους υπερφίαλους πολιτικούς που μιλάνε και ταυτόχρονα προκαλούν συναισθήματα ανίας και βαρεμάρας, ειδικά τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Στο θέμα μας τώρα. Όλα τα κορίτσια ηταν δυνατά. Η Playmate όμως, μια. Να ευχηθούμε στην Έφη καλή σταδιοδρομία, με ένα εξίσου καλό εξώφυλλο στο Playboy. Μάλλον θα την αξιοποιήσει και ο Θέμος, καθότι το κορίτσι δηλώνει μεταξύ άλλων και δημοσιογράφος!

Η λήψη είναι απο μια φωτογράφιση της Έφης Κυριάκου για το περιοδικό MAXIM το Φεβρουάριο του 2007, όταν δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2007.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Έλλάδα έχεις...πλάκα!


ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΝΑ....

Ευνουχίζεις τους ταλαντούχους και να ευνοείς τους κόλακες

Σνομπάρεις εκείνους που πραγματικά προσπαθούν. Στην Ελλάδα όσα χρόνια και να σκίζεσαι στη δουλειά δεν πρόκειται να αναγνωρισθείς ποτέ. Ιδίως απο το αφεντικό σου. Το πολύ-πολύ να σε απολύσει!

Δίνεις δουλειές σε κάτι άσχετα τυπάκια που θέλουν να αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι. Αντί να κοιτάξεις τους χιλιάδες άνεργους, μοιράζεις τις χιλιάδες ευρώ στους πανελλάκηδες. Απο Μενεγάκη σε Λαμπίρη. Πως λέμε απο κανάρα σε κανάρα

Βγάζεις στο εξωτερικό μια εντελώς χύμα εικόνα, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί φίλοι να μας θαυμάζουν μόνο για το καλό τζατζίκι και το βαυράβοτο δίπιτο με απ'όλα.

Δίνεις εξουσία σε εκείνους που δεν ξέρουν πως να τη διαχειριστούν.

Βγάζεις εδώ και δεκαετίες μόνο δύο κόμματα στην εξουσία, με αποτέλεσμα να ριμάζουν τη χώρα μας εις υγείαν των κορόϊδων!

Να βάζεις τον Ψινάκη, τον Περρή και τη Μαγγίρα να κρίνουν τα ψώνια που πάνε στα ψώνια. Αυτό και αν έχει πλάκα!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Γράφει ο Βαθύτης

Πραγματικά μεγάλη εκπομπή, μας έβαλε σε μεγάλες σκέψεις....
Κουβαλάμε τέτοιο παρελθόν και δυστυχώς οχι απλά δεν έχουμε κάτι που να μας το θυμίζει, αλλά αρχές και αξίες που έχουν σημαδέψει το σύγχρονο κόσμο και προέρχονται απο τους Έλληνες αρχαίους, απλά δεν υπάρχουν στον σύγχρονο έλληνα και στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Οι υπεύθυνοι για την παιδεία μας εδώ και 35 χρόνιαάνουν καλή δουλειά και η αποχαύνωση συνεχίζεται...

Αλήθεια, δεν είναι τυχαίο οτι δεν αντιδρούμε για τίποτε; Οτι δεν τιμωρούμε με τον μόνο τρόπο που έχουμε τον κακό και κλέφτη πολιτικο, αλλά τον επιβραβεύουμε με το να τον ξαναψηφίζουμε; Έχετε αντιληφθεί τι γίνεται στην Αγγλία με κάποιους βουλευτές που πέρναγαν προσωπικά τους έξοδα για έξοδα κινήσεως; Ίσως να πέσει η κυβέρνηση... και στην Ελλάδα; Κάθε μέρα και ενα καινούριο σκάνδαλο (με ατιμώριτους τους πάντες), και ο Έλληνας απαθής, ασχολείται με τον Βαλβέρδε, τη φιλότιμη προσπάθεια του Σάκη και το γιατί ο Καλημέρης παραιτείται...

Μεταφέρουμε απο skai.gr:
“Θέλετε να μάθετε τι έπραξαν οι αρμόδιοι της ΕΥΔΑΠ (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολής) την ημέρα που η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής υπό τον κ. Μητσοτάκη επισκέφτηκε την περιοχή; Άνοιξαν τις βάνες της ΕΥΔΑΠ και έριξαν εκείνη ειδικά την ημέρα και μόνο εκείνη την ημέρα 400.000 κυβικά καθαρού νερού από τον Μόρνο για να εμφανιστεί ο Ασωπός πιο καθαρός. Έστρωσαν και λίγο χαλικάκι στο δρόμο από τον οποίο θα πέρναγε το πούλμαν που μετέφερε τους βουλευτές...”
Είδηση που δεν πήρε καμμία έκταση και πέρασε στα ψιλά....

Μεγάλοι Έλληνες του παρελθόντος, μικροί, αδιάφοροι και κοιμισμένοι Έλληνες του παρόντος...

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Να με τι ερεθίζεται ο Ψινάκης!


Ο Ηλίας βγήκε σήμερα στην Τατιάνα. Καλά τα είπε, όλα όσα ήθελε είπε, αλλά η ζωή του διαθέτει πολλές κρυφές πτυχές. Εκτός απο τα σκάφη,τις θαλαμηγούς και τους μπράβους, ο Ψινάκης παρέλειψε να πει για τα καλοκαίρια που περνούσε με τον αδερφό του και τα ξαδέρφια του στη Ραφήνα. Επίσης,ξέχασε να αποκαλύψει πως του αρέσει να δημιουργεί ίντριγκες και δράκους. Ερεθίζεται στο να βγάζει gossip-καυστιές ειδήσεις (οι οποίες δεν υφίσταναι πργματικά) στην επικαιρότητα,όπως

Γάμος Ρουβά Ψινάκη
Σχέση Ρουβά-Ρεμπέκας Γουάνγκ
Φιλιά Τζούλιας-Ψινάκη στο στόμα
Ατύχημα Τζούλιας στα γυρίσματα του videoclip

Αυτά είναι ελάχιστα απο εκείνα που επίτηδες "σπρώχνει" ο Ψινάκης στα ΜΜΕ προκειμένου να τροφοδοτήσει με σκάνδαλα το συστημα που αλλιώς το λες και show biz. Μπλιαχ!

Απολύσεις και στις Αττικές Εκδόσεις!


ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Αμ δε που θα σας την κάνει. Η εταιρία στην οποία είναι μέτοχος ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, το τελευταίο εξάμηνο έχει απολύσει περισσότερα απο 50 υπαλλήλους. Η κρίση στο επάγγελμα του δημοσιογράφου πέρνει τεράστιες διαστάσεις. Διάβασα στο blog anergoidimosiografoi πως μια γυναίκα,δημοσιογράφος-μέλος της ΕΣΗΕΑ πούλησε ακόμα και τη βέρα της; Για ποιο λόγο κορίτσι μου; Για τους πουλημένους; Δεν βλέπεις πως στη δημοσιογραφία πετυχαίνουν προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, ο Νάσος Γουμενίδης και η Κατερίνα Σουλιώτη; Εξέχουσες δημοσιογραφικές διάνοιες, με δυνατή πένα, άποψη και περγαμινές.

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Η ανατροπή του Πρετεντέρη


Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ

Σήμερα, ο καθ'όλα έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, φιλοξενεί στην εκπομπή του τους Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Αναγνωστάκη και λοιπούς, να μιλησουν για το μείζον ζήτημα της Eurovision. Ο κόσμος καίγεται και η Χαντισέ λούζεται, αγαπητέ Γιάννη, για να μην το θέσω διαφορετικά και παρεξηγηθείς. Για ποιο λόγο δεν κάνεις μια εκπομπή για τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ; Ένα οδοιπορικό στην περιοχή της Βουλιαγμένης που τις τελευταίες μέρες η αστυνομία, είχε παρκάρει όλα τα περιπολικά του Λεκανοπεδίου. Ομολογώ πως αυτό το θέμα θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον απο την Eurovision. Δε συμφωνείς; Κάνε και συ μια Ανατροπή. Το λέει και η εκπομπή σου.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Με μεράκι και Κανάκη (Τον Αντώνη βεβαίως,βεβαίως)!


ΤΟ MEDIAXWRI ΦΟΡΑΕΙ (ΡΑΔΙΟ) ΑΡΒΥΛΑ!

Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, έδωσε μια δυνατή κλωτσιά σε όλους όσους γελούσαν και πίστευαν πως ο Κανάκης και η παρέα του δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Αντώνης και ο Σερβετάς διαθέτουν ποιότητα, ενώ παράλληλα σχολιάζουν την επικαιρότητα με ένα εντελώς δικό τους τρόπο που δεν αντιγράφει κανέναν και τίποτα. Η Αρβύλα είναι έξυπνη, προχωρημένη, καυστική εκεί που πρέπει, ευαίσθητη εκεί που πρέπει και καταγγελτική όταν χρειαστεί. Ένα μεγάλο μπράβο στους Θεσσαλονικιούς που παραμένουν ακόμα και σήμερα αυθεντικοί και οικείοι. Πραγματικά οικείοι και όχι γλοιώδη ερπετά σαν ορισμένους συναδέλφους που μπροστά στις κάμερες είναι οι καλύτεροι φίλοι, ενώ απο πίσω οχιές.

Η καλοσύνη του Ρουβά και η κακία της Eurovision


Ο Σάκης είναι καλός σε αυτό που κάνει. Όχι μόνο στη Eurovision. Γενικώς. Είναι απο τις καλές πάστες ανθρώπων, απο εκείνες που προσπαθούν για το κορυφαίο αποτέλεσμα. Ακόμα και τώρα, στο φετινό διαγωνισμό, με ένα τραγούδι μέτριο και σαφώς καλύτερο απο τα υπόλοιπα δυο που απορρίφθηκαν, έδωσε σε ένα μέτριο τραγούδι, ένα δυνατό αποτέλεσμα. Αν δεν το έλεγε ο Σάκης, η Ελλάδα θα βρισκόταν στο βαθμολογικό πίνακα, δίπλα στους Φινλανδούς που ήρθαν τελευταίοι και παγωμένοι (καθότι ιδρωμένοι, κομματάκι δύσκολο). Κανονικά, μετά απο την τρίτη θέση που πήρε με το Shake it, δεν έπρεπε να ξαναπάει. Όπως δεν πρόκειται να πάει ούτε η Έλενα Παπαρίζου και η Καλομοίρα. Και αυτό επειδή ο Έλληνας είναι άπληστος. Πήρε ο Ρουβάς την τρίτη θέση πριν τέσσερα χρόνια και σίγουρα θα πάρει την ίδια ή και καλύτερη, σκέφτεται ο έλληνας τηλεθεατής με το μυαλό κουρκούτι που έχει προκληθεί απο την ατελείωτη έκθεση στις μεσημεριανές εκπομπές. Άμα δεν πάει καλά θα φάει κράξιμο. Αυτή είναι η λογική μας. Να απαιτούμε συνέχεια την κορυφή. Ο Ρουβάς ήρθε έβδομος και η ΕΡΤ πρέπει να κάνει το σταυρό της που ήρθε έβδομος με το συγκεκριμένο τραγούδι. Ήταν σαν να ήρθε πρώτος.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Η κρίση κουράστηκε


ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΛΑΣΠΗ!

Μέσα σε όλη την κούραση που κορυφώνεται μέσα στο 2009 (ήδη η χρονιά πλησιάζει στη μέση), τα πράγματα (όπως λέει η πλανεύτρα τηλεόραση) δείχνουν να ανακάμπτουν. Τώρα που το βλέπει αυτό είναι άλλη υπόθεση. Ίσως το δικό της μάτι είναι πιο διεισδυτικό απο του τηλεθεατή-άνεργου-κουρασμένου ψηφοφόρου. Εδώ που τα λέμε, αν η κρίση διέθετε αυτιά και μάτια, θα την είχε κάνει απο τη χώρα μας εδώ και πολύ καιρό. Και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός μας, εκτός απο αόρατος, κουράζεται μέρα με τη μέρα ακόμα πιο πολύ. Η κούραση, απο την άλλη, είναι σαν το χαμόγελο. Μεταδοτική. Άρα, είναι ζήτημα χρόνου η κυρά Κρίση να μαζέψει τα μπογαλάκια της με όλα τα παρελκόμενα και να αφήσει την Ελλάδα να σηκωθεί απο το καναβάτσο. Μετά, επιβάλλεται να ακολουθήσει και η πολιτική ανάκαμψη, με αρχηγούς που θα σέβονται και δεν θα κοροϊδεύουν το πολίτη. Υπάρχει κανα κόμμα ή πρέπει να βγει στη πιάτσα τίποτα καινούγιο, αλώβητο απο λαμογιές;

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η νόσος της "πολιτικής φαρυγγίτιδας" και για ποιό λόγο ένας πολιτικός δεν πρέπει να αποκαλείται καραγκιόζης!


ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΣΠΑΘΑΡΗ

Μαθαίνουμε πως η Μιμή Ντενίση περνάει μια κρίση στο γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο. Επίσης μαθαίνουμε πως οι κομπλεξικοί εκεί στη Ρωσία, βρήκαν κάτι γυμνές φωτογραφίες του Σάκη για ελληνικό περιοδικό και πέταξαν τα γούνινα σκουφιά απο την κάψα και συνάμα τη ντροπή (στα μπατζάκια τους!). Οι Αμερικάνοι τώρα, δεν μασάνε με τη γρύπη των χοίρων, παρότι όπως ακούγεται η Φλώριντα και το Λος Άντζελες είναι οι δυο πολιτείες που κινδυνεύουν άμεσα απο αυτή τη μυστήρια γρύπη. Άκου γρύπη των χοίρων. Απο τα πολλά αψού, τα συμπαθή γουρούνια κοντεύουν να διώξουν τη λάσπη και μετά δεν θα χουν να λερώνονται. Εντωμεταξύ, ανάμεσα σε όλα, έρχονται και οι εκλογές του Ιουνίου και εκτός απο τα αψού θα τρώμε στη μάπα τους εκπροσώπους των κομμάτων να μας ζαλίζουν με τις αλληλοκατηγορίες τους. Βέβαια, ο χειορότερος τους εφιάλτης θα ήταν η νόσος της "πολιτικής φαρυγγίτιδας" που τείνει να εμφανίζεται πάντα πριν απο προεκλογικούς αγώνες, ψηφοφορίες και τα σχετικά. Τελικά, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα η συγκεκριμένη φαρυγγίτιδα. Σκέψου τώρα κανά δυο απο τους τόφαλους πολιτικούς που διαθέτει η χώρα μας με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και εμφανή τσατίλα στη μουτσούνα να μην μπορεί να μιλήσει στον Ελληνικό Λαό. Τι άλλο μάθαμε τις τελευταίες ημέρες. Κάτι πραγματικά δυσσάρεστο. Ο Ευγένιος Σπαθάρης, Η ΦΩΝΗ που έκανε όλους μας να γελάμε με τον Καραγκιόζη, έφυγε απο τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια πελώρια πολιτιστική κληρονομιά. Μακάρι οι πολιτικοί να ήταν λίγο καραγκιόζηδες. Πολλοί απο εμάς, τους αποκαλούν με τη σγκεκριμένη προσφώνηση, αλλά κανείς τους δεν είναι. Ο καραγκιόζης είναι ανθρώπινος, έχεις ευαισθησίες και πάνω απ'όλα είναι αυθεντικός.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ο ατίθασος σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη


Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος με σεμνότητα και ταπεινότητα έσπαγε το χειμώνα πιάτα και μπιντέδες στο νυχτερινό κέντρο Elysee στην οδο Πανεπιστημίου. Ο Αλέξανδρος βγαίνει αρκετούς μήνες με την Όλγα, αλλά το κορίτσι όπως ακούγεται απο το στενό φιλικό της περιβάλλον, είναι παραπονεμένο, καθότι ο επιχειρηματίας εκτός απο ατίθασο πνεύμα διαθέτει και ατίθασο στόμα. Τρέχα γύρευσε τι ακούει η μοντέλα απο τον συντροφό της...

Οι λιγοστές αξιόλογες εναπομείναντες πένες στην Ελλάδα


Χρειάστηκαν περίπου είκοσι χρόνια για να απαξιωθεί εντελώς η λέξη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 υπήρχαν ελάχιστα περιοδικά, αλλά τόσο πλούσια και ενδιαφέροντα στην ύλη τους που τα διάβαζες κάθε μέρα με χαρά. Και αυτό διότι κάθε σελίδα ήταν και μια περιπέτεια. Σήμερα, δυο δεκαετίες μετά, 850 κουτσομπολίστικα έντυπα και 500 άχρηστα περιοδικά που κρέμονται στα περίπτερα (που άξια αντικαθιστούν το κωλόχαρτο μόλις τελειώσει το ρολό), ονόμασαν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ακόμα και τους φελλούς, οι οποίοι με ταλέντο που θα ζήλευε ακόμα και ο Κόπερφιλντ, συνεχίζουν να επιπλέουν και να βυθίζουν ταυτόχρονα το μυαλό του αναγνώστη στο πάτο. Προσωπικά, θεωρώ πως στην Ελλάδα, υπάρχουν ελάχιστοι αξιόλογοι κειμενογράφοι- δημοσιογράφοι, των οπόίων το κείμενο έχει λογική, χρώμα, ταξίδι, άποψη, άρχη, μέση και τέλος. Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, Πέτρος Κωστόπουλος, Όλγα Μπατή, Φώτης Γεωργελές, Βασίλης Μπόνιος και ο απίστευτος πιτσιρίκος, είναι εκείνοι που κατά τη γνώμη μου ξέρουν να γράφουν και το πιο σημαντικό: Να χρησιμοποιούν τις λέξεις, που ως γνωστόν κόκκαλα δεν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν. Ο καθένας με το προσωπικό του ύφος βέβαια, αλλά με ένα κοινό παρονομαστή. Οι παραπάνω έζησαν την όμορφη, τη μποέμ περίοδο που οι λέξεις περιοδικά και δημοσιογραφία είχαν υπόσταση. Σήμερα αυτές οι δυο λέξεις, έχουν μετατραπεί σε πόρνες και μάλιστα όχι πολυτελείας. Διαφορετικά δεν θα ασελγούσε ο κάθε τυχάρπαστος καθημερινά επάνω τους.

Η Νάντια Μπουλέ κάνει πρόβα νυφικού!


ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ!

Όπως δείχνει και η φωτογραφία στ'αριστερά σας, η Νάντια Μπουλέ φόρεσε ένα (κάπως) φοιτητικό νυφικό και είπε να κάνει την πρώτη της πρόβα για το εξώφυλλο του επίσης φοιτητικού περιοδικού Chillοut. Ομολογώ πως τις πάνε κουτί τα άσπρα. Ας πάμε τώρα και σε σένα Γρηγόρη μου, που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος της υπόθεσης. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι το μήνυμα για την αποκατάσταση του κοριτσιού απο την Παλλήνη. Ο μπαμπάς και η μαμά περιμένουν λάου λάου να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η Νάντια είναι ανυπόμονη, όχι παίξε γέλασε. Άσε που βλέπω να σου ρίχνει τρελό πάτημα στο πόδι και να σου ξετινάξει το κότσι!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο Καψούρης και η άνετη!


ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ

Σύμφωνα με το καθ'όλα έγκυρο ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το "υποτιθέμενο" ζευγάρι (ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι) που μέχρι πρότινος δεν ήθελε με τίποτα να μαθευτεί η σχέση του,πέρασε τις διακοπές της Πρωτομαγιάς στην Ναύπακτο. Το αστείο της υπόθεσης είναι η ατάκα ενός "φίλου" του ζευγαριού που λέει το εξής: "Την κοιτάζει μέσα στα μάτια (ο Γρηγόρης) και δεν της αφή­νει στιγμή το χέρι. Αλλά κι εκείνη δείχνει να τον νοιάζεται και απολαμβάνει κάθε δευτερόλε­πτο στο πλευρό του.". Με λίγα λόγια ο Αρναούτογλου είναι ο καψουρης της υπόθεσης, ενώ η Μπουλέ απλά απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο (υπερβολές) στο πλευρό του. Κορόιδο είναι να μην το απολαμβάνει κιόλας; Το κορίτσι βλέπει πως ο κόσμος και τα MEDIA μασάνε με σχέσεις,αγάπες, χαστούκια,λουλούδια και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Όταν σου παρουσιάζονται οι ευκαρίες, τις αρπάζεις, καθότι δεν δίδονται κάθε μέρα. Εξάλλου,απο τότε που ήταν στο Mad, έλεγε πως θέλει με τρέλα και κορδέλα να παρουσιάσει κάποτε πρωινό σε μεγάλο κανάλι. Κοντά είναι...

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Γράψε και συ στο Mediaxwri!


Άμα σου αρέσει το γράψιμο, το παιχνίδι με τις λέξεις, το συγκεκριμένο blog και η θεματολογία του, είτε είσαι δημοσιογράφος είτε όχι, στείλε το κείμενό σου και θα το δημοσιεύσουμε. Και αυτό γιατί θεωρούμε πως η δύναμη του mediaxwri είσαι εσύ. Ο αναγνώστης.

meleniosm@gmail.com

Σε περιμένουμε.

MEDIAXWRI

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια αποκάλυψη για τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη!


Πριν λίγες μέρες το MEDIAXWRI έγραψε για την επίσκεψη του Δημάρχου Αθηνών σε γνωστό Αργεντίνικο εστιατόριο της Φιλοθέης. Το καλύτερο όμως ήταν το σχόλιο ενός αναγνώστη που έγραφε το εξής:

ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ VEGETARIAN. ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝΤΡΑ!

Ποιός θα γδύσει τον Σάκη στη Γιουροβίζιον;


Σ'ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

Διάβασα χθες στο yupi.gr ένα θέμα για τον Ρουβά με τίτλο "Ποιος θα ντύσει τον Σάκη στη Γιουροβίζιον.". Και ερωτώ. Τι τις νοιάζει τις φανατικές Ρουβίτσες για το ποιά ενδυματολόγα-κουνιστή πολυθρόνα θα ντύσει το Σάκη. Εκείνο που τις ενδιαφέρει είναι το ποιός θα τον γδύσει. Το ζουμί με λίγα λόγια είναι το γδύσιμο αγαπητές μου αναγνώστριες. Έτσι δεν είναι; Γι'αυτό και εσείς, πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας και να στείλετε τις αιτήσεις σας εκεί στο yupi για το σύντομο γδύσιμο του Ρουβά στο Nitro!

Υ.Γ: Παραθέτουμε ένα απογειωτικό εξώφυλλο με τον Σάκη να βαστάει στη χούφτα τον δυναμίτη της επιτυχίας...

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Το σαλτάρισμα της Έφης Θώδη και η τρέλα των ΜΜΕ!


ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤ ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ

Διαβάζω διάφορα χαζά που γράφουν ορισμένοι στα blog, πως δήθεν τα κανάλια και ο Μητσικώστας έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ'αυτό που έπαθε η Έφη Θώδη. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ένα σωρό σαχλαμάρες, ένας σκασμός απο κείμενα που γράφει ο κάθε πικραμένος blogger, προκειμένου να συμφωνήσει με τον μεγάλο blogger. Ήμαρτον ρε παιδιά. Ας συνεχίσουμε. Αν δηλαδή πάθενε μια κρίση ο Ρουβάς, θα ευθυνόταν ο Μητσικώστας που τον χρησιμοποίησε σε μια φάρσα του; Κανένα κανάλι και κανένας Μητσικώστας δεν ευθύνεται για το επεισόδιο της Θώδη, διότι η σχέση καναλιών και "διασήμων" είναι καθαρά πελατειακή. Ο ένας χρησιμοποιεί τον άλλο, με πρωταρχικό σκοπό τη διαφήμιση. Απο εκεί και πέρα το αν η Θώδη έπαθε αυτό το ψυχικό κλωνισμό, τα αίτια δεν πρόκειται να βρέθουν στην επιφάνεια, που στη προκειμένη είναι η δημόσια ζωή της Θώδη, αλλά σε περιόδους της ζωής της που μόνο εκείνη βίωσε. Εδώ τα πράγματα δεν είναι αστεία και η γραμμή που χωρίζει τη λογική απο την τρέλα είναι λεπτή σαν τρίχα.

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Η αδυναμία του Δήμαρχου Νικήτα στην Αργεντίνικη κουζίνα!


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ STEAK ΤΟΥ ΣΤΟ PASIONAL!

Εκτός απο το εκδοτικό λόμπι της Χώρας, άλλο ένα πολιτικό πρόσωπο έχει αδυναμία στην Αργεντίνικη κουζίνα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, εθεάθη την Πέμπτη το βράδυ να γευματίζει με ολιγομελή παρέα στο εστιατόριο Pasional που εδρεύει στην ΦΙλοθέη και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου. Ο Νικήτας έδειχνε να απολαμβάνει δεόντως τα Αργεντίνικα εδέσματα και την μουσική live υπόκρουση απο το πιάνο και την κιθάρα.