Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ


"ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ"


Σήμερα πήγα στην εκπομπή της Τατιάνας. Δεν είχα καμία όρεξη  να πάω. Αλλά αυτός ο κοντοπίθαρος ο Μένιος με έπρηξε. Τελικά δεν πρέπει να έχω κανέναν μάνατζερ. Άσε που με εκνευρίζει με αυτά τα γελοία καπέλα που φοράει. Καλύτερα τα καταφέρνω και μόνη μου. Άσε που δεν δίνω και μερίδιο απο τα λεφτά που βγάζω με τον κόπο και την αξία μου. 


Ναι ρε. Ξέρετε τι σημαίνει να βγαίνεις τόσα χρόνια στα περιοδικά με τα βυζιά έξω; Ξέρετε πόσα ξενύχτια έχω φάει στις πίστες και πόσες ώρες στα κομμωτήρια για να μου στερεώσουν τα εξτένσιονς;

Και μετά έρχεται η κυρά Τατιάνα να με ρωτήσει πόσα πέρνω. Εκείνη λέει πόσα παντελονιάζει κάθε μήνα από τον ΑΝΤ1; Καλά δεν έκανα που την έβαλα στη θέση της.



Όσον αφορά το ροζ βίντεο, το γύρισα εν γνώσει μου, λίγο γκολ απο τις σαμπάνιες. Οκ, έπρεπε να πιώ, να παρασυρθώ που λέει και το άσμα. Δεν θα απολογηθώ κιόλας. Στην τελική ας μην το πέρνατε το DVD από τα περίπτερα. Έσεις φταίτε που το πήρατε. Αν δεν το αγοράζατε και αν δεν το κατεβάζατε απο το Ιντερνετ δεν θα το έβλεπε κανείς. Ας προσέχατε.


Μη με ζαλίζετε άλλο με τις ερωτήσεις σας. Όπως βαριέμαι να κάνω σεξ αυτό το διάστημα, βαρέθηκα και εσάς. Όλους σας. Και το Μένιο.

3 σχόλια:

mikrouli girl είπε...

xaxaxaxa!!!!! apologisou kiolas re sourgelo!!! se lupatai OLI H ELLADA!!!! ksipna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να ασχολειστε με τα σκατα.
εχουμε κανει την κοινωνια μας μπουρδελο. ελεος. υπαρχει και αλλη ζωη. υπαρχει οικογενεια, εργασια, αγαπη, φυση, ζωη! σταματηστε κολοκαναλα περιοδικα και blogs να ασχολειστε με την τσουλα

Ανώνυμος είπε...

αχ...αχ...δολια μου τι σε περιμενει...
εισαι ακομα στο προλογο...και πειρες μια γευση μονον.. απο το θεμα..