Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο τέως θα πάρει φράγκα απο τα ιδιωτικά κανάλια;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!
MEDIAXWRI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες ο τέως Κωνσταντίνος πρέπει να είναι και πολύ τσιγκούνης. Ο ex βασιλιάς Σκρούτζ ακούγεται πως περιμένει να εισπράξει χρήματα απο τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έπαιξαν το γάμο του γιού του.


Άκουσον, άκουσον. Και μετά σου λένε πως είναι γαλαζοαίματοι και κουραφέξαλα!

Ρε Λάτσιο, οι δικοί σου οι έρωτες δεν θα γίνουν πρωτοσέλιδο;

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΤΕΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ


Εντάξει κύριοι εκδότες. Τον φάγαμε στη μάπα τον οικολόγο Μάκη. Πλέον δεν αποτελεί καμιά σπουδαία είδηση, καθότι  η Μενεγάκη τον φιλοξενεί στο σπίτι.της αρκετά συχνά. ΄'Ετσι τουλάχιστο μαθαίνουμε απο το yupi που μόνο έγκυρα πράγματα γράφει για την Ελενίτσα.


Οι πιστοί φανς του Γιάννη (ναι, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, έχει αποκτήσει τέτοιους) περιμένουν ευλαβικά τη μέρα που θα δουν επιτέλους μια γυναίκα στο πλευρό του. Τι φοβάσαι ρε Γιάννη; Μην εκτεθείς στο κοινό σου; Ίσα ίσα, θα χαρούν κιόλας. Πάρε και συ τα πάνω σου βρε αδερφέ και άσε τα φακελάκια. 

Υ.Γ:Α, και μην ξεχάσεις να πεις στους φίλους σου τους εκδότες να σε προστατεύουν και να μη σε κάνουν ρόμπα. Αυτά.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Λουκέτο σε "MAXIM" και "PINK WOMAN", έβαλε ο Κωστόπουλος

Image
KOURDISTOPORTOCALI.COM


Οσο πλησιάζουμε προς τον Φθινόπωρο, το αγγούρι μεγαλώνει και η πιάτσα γίνεται αμείλικτη.

Οι αναγνώστες δεν πετάνε εύκολα λεφτά ν αγοράσουν έντυπα σαπάκια και οι διαφημιστές δεν βάζουν πλέον διαφημίσεις, μια και οι πελάτες τους ξυπνήσανε.

Μόνο το διεφθαρμένο κράτος εξακολουθεί να σκορπάει απλόχερα χρήματα στους νταβατζήδες μέσω ΟΠΑΠ κλπ.

Κάτω απ αυτές τις συνθήκες ο ιδιοκτήτης της ΙΜΑΚΟ και παρουσιαστής του ALPHA  Πέτρος Κωστόπουλος, αφού αρμένισε σε Αιγαίο και Ιόνιο με το νέο πανάκριβο φουσκωτό-χρωστάει τουλάχιστo 5 δόσεις, o μπαγάσας-επέστρεψε για λίγο στο Ν. Ηράκλειο και ανακοίνωσε στους εργάτες του το κλείσιμο των περιοδικών "MAXIM" και "PINK WOMAN".

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Σαν σήμερα...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ JAMES BOND


Ο σερ Σον Κόνερι απο τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του κινηματογράφου ήρθε στη ζωή πριν απο 80 χρόνια στη Σκοτία. Ολόκληρο το όνομα του είναι Τόμας Σον Κόνερι. Ο άνθρωπος έγινε θρύλος και οι ρόλοι του ως James Bond έμειναν και θα μείνουν στην ιστορία. Πριν μερικά χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ του έδωσε τον τίτλο "σερ". 


Χρόνια πολλά Σον!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μια γυναίκα γράφει για τους wanabe Τρωκτικούς

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΣ;

 Απο την Εφη Σωτηρίου (αναγνώστρια)


Κάποιοι μας δουλευεουν χοντρά. Διαφημισεις αριστερα, δεξιά, πάνω, κάτω, όπου μπορούν και ότι αρπάξει ο κώλος τους.. Δεν είναι ούτε 20 μέρες στο διαδίκτυο και έκαναν το blog κανονική επιχείρηση. Το troktiko τουλάχιστον τα λεφτά είχε σκοπό να τα διαθέσει για καλό σκοπό. Εσας θα μάθουμε ποτέ που πάνε; Μάλλον όχι αφου οι τσέπες σας έιναι τεράστιες. Με ειδήσεις περσινές, ειδήσεις χωρίς καμία διαστάυρωση για σοβαρά θέματα, όλες αντιγραφή-επικόλληση απο άλλα σιτες και μπλόγκς νομίζουν ότι συνεχίζουν το έργο του Σωκράτη Γκιόλια. Το troktiko έκανε τουλάχιστον και αποκαλύψεις. Έσεις τι έχετε κάνει μέχρι τώρα;
Ρε κούνια που σας κούναγε κακομοίρηδες. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι έχετε στήσει ολόκληρη πλεκτάνη σε βάρος των αναγνωστών για το προσωπικό σας συμφέρον. Απορώ πόσο χαζοί μπορεί να είναι αυτοί που σας διαβάζουν καθημερινά. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΣ; Έστειλα προχθες μια αναρτηση να ανεβασουν για το όνειρο του Γκιόλια και μου απάντησαν ότι δεν θα την βάλουν γιατί τους προσβάλει. Ακούσατε ακούσατε. Η κλανιά του τροκτικού θέλει να απογαλακτιστεί απο τον δημιουργό της. Μάλιστα όταν τους είπα ότι θα τους καταγγείλω μου είπαν να μην ξαναμπώ στο σιτε τους γιατί έχουν ήδη αρκετό κόσμο και δεν με χρειάζονται. Αυτό είναι επίπεδο τους. Αυτοί θέλουν να λέγονται οι συνεχιστές του Γκιόλια. Θα σας βλέπουν τα τρωκτικα και θα μαγαρίζουν την ώρα και την στιγμή που έφυγαν απο το διαδίκτυο. Μέχρι και παιχνίδια έβγαλαν για να μαζέψουν αναγνώστες. Η απόλυτη ξεφτίλα. Διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!! Να μάθουν όλοι με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.

Αφιερωμένο για όσους ψάχνουν να βρουν την αγάπη στην ύλη

http://www.youtube.com/watch?v=Zk4qGibx3ns&feature=related ΚΑΝΕ CLICK ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

Γιατί δεν πρέπει ένας άντρας να εμπιστεύεται μια γυναίκα

ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ


Οι μεγαλύτερες καταστροφές είναι γένους θηλυκού. Η φωτιά, Η καταιγίδα, Η θύελλα κλπ κλπ

Αγαπάνε πολύ και ξεχνάνε εξίσου πολύ



Προκειμένου να περάσουν εκείνες καλά, είναι ικανές να εκτελέσουν ακόμα και τις ίδιες τους τις αξίες


Είναι αναμφισβήτητα πιο σκληρές και σκληρόπετσες απο τους άντρες. Απο ευαίσθητες γατούλες μετατρέπονται εύκολα σε αιμοβόρα αρπακτικά.


Οι φιλίες τους είναι επιδερμικές του κερατά και τις περισσότερες φορές φέρνουν βόλτες γύρω απο τα καταστήματα του Χόντος Σέντερ. Αντίθετα οι αντρική παρέα είναι κάτι βαθύ, κάτι αλώβητο.Οι γυναίκες, ας πούμε, όταν έχουν γκόμενο ξεχνάνε τις φίλες τους. Απο την άλλη, οι άντρες δεν το κάνουν (σχεδόν) ποτέ.

Σαφώς και ξέρουν να επιβιώνουν καλύτερα απο τους άντρες. Είναι ένα ένστικτο που δεν το έχουν αναπτύξει οι άντρες στο 100%. Και γι'αυτό την πατάνε. Οι γυναίκες το έχουν 200%. 


Οι γυναίκες παραπονιούνται σχεδόν κάθε μέρα. Όσο καλός, γλυκός, προστατευτικός και να είσαι, πάντα θα βρουν ένα σημείο μεμπτό για να σε κρίνουν, να σε βρουν σκάρτο.


Ειδικά αν τους δώσεις και θάρρος, εκείνες έχουν την μαγική ικανότητα να το μετατρέπουν σε θράσσος και μετά σε βάζουν εύκολα στο καναβάτσο της σχέσης. 


TO BE CONTINUED

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ανέκδοτο

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;




ΠΑΠΑΡΙΟΣ!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ζήτησε να είναι συμπαρουσιαστής!

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟ WIPE OUT!

Ο κομμωτής-showman-μασκότ, θέλει απο την επόμενη χρονιά να είναι στ
ο wipe out. Όχι όμως σε ρόλο παίκτη, αλλά σε ρόλο συμπαρουσιαστή. Αυτό θα πει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Σε λίγο μπορούμε να τον δούμε και στο πλεύρο του Αιμίλιου Λιάτσου στο STAR. 


Αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα του ταίριαζε!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Χαμός στις τράπεζες με τους χρεομένους διάσημους έλληνες!

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤH ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟ 2010!


Δεν είναι μόνο η Σούλα της γειτονιάς που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά και αρκετοί διάσημοι έλληνες που η βλαχιά και οι λαίμαργες καταβολές τους έβαλαν στο τρυπάκι να αγοράζουν πανάκριβα gadjet προκειμένου να επιδεικνύουν τα πλούτη.


Ποιά πλούτη όμως, που αρκετοί απο δαύτους χρωστάνε δόσεις και γνωρίζουν πως απο το φθινόπωρο και μετά, το πράσινο ζαρζαβατικό θα τους μπει βαθιά. Και όχι μέσα στην τσέπη...

Απο αύριο ξεκινάει η προετοιμασία του Φώτη και της Μαρίας

ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΤΟ-ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Ήδη απ'ότι μαθαίνουμε οι παρουσιαστές γύρισαν απο τις διακοπές τους στην Αντίπαρο και αύριο κιόλας θα βρίσκονται στο γραφείο τους στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλατό που χρησιμοποιούσε πέρισι η εκπομπή έχει δωθεί στην Τατιάνα. Συνεπώς ο Φώτης και η Μαρία θα μεταφερθούν σε άλλο (εκεί που γύριζ την εκπομπή της μαγειρικής ο Θανάσης Πάτρας).


Φέτος λόγω έλευσης της Τατιάνας θα υπάρξουν και ορισμένες αλλαγές και στο ωράριο της εκπομπής, κάτι που ακόμα και οι ίδιοι οι παρουσιαστές δεν γνωρίζουν. Γι'αυτό και οι προσεχείς δέκα μέρες θα είναι καρθοριστικές όσον αφορά το στήσιμο της εκπομπής.


Να σημειωθεί πως απο την περσινή ομάδα, έχουν παραμείνει ελάχιστα άτομα, ενώ ακόμα ακούγεται πως το φετινό σκηνικό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Πιο νεανικό και περισσότερο σπιντάτο.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα γεμίσουν τα ξενοίκιαστα μαγαζιά της Αθήνας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ (pitsirikos.net)



Βροχή πέφτουν τα λουκέτα στα καταστήματα των εμπορικών δρόμων της Αθήνας και αυτό έχει πολύ άσχημη επίπτωση στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Θα πρέπει οι έμποροι που βάρεσαν κανόνι να κρατάνε τα μαγαζιά τους ανοικτά, για να μην κάνουν άσχημη εντύπωση στους ξένους.

Μιας και τον επόμενο χειμώνα το παράξενο δεν θα είναι να έχει βάλει ένα μαγαζί λουκέτο αλλά να είναι ακόμα ανοικτό, προτείνω –για να μην είναι θλιβερή η εικόνα του κέντρου της πόλης- να βάλουν μέσα στα άδεια καταστήματα τους Αφρικανούς που πουλάνε στους δρόμους όλα αυτά τα σκατολοΐδια.

Αν συμβεί αυτό, θα αδειάσουν οι πεζόδρομοι από τα σεντόνια με την πραμάτεια των Αφρικανών και θα κόβουμε τις βόλτες μας πιο άνετα, ενώ, παράλληλα, θα γλιτώσουν και οι Αφρικανοί από το αγιάζι και το κυνηγητό των μπάτσων.
Οι έμποροι που βάζουν λουκέτο θα μπορούν να πουλάνε το στοκ που τους έχει απομείνει έξω από τα μαγαζιά των Αφρικανών -αν τους το επιτρέπουν, βέβαια, οι Αφρικανοί.
Αν οι Αφρικανοί δεν επαρκούν για να γεμίσουν τα μαγαζιά που βάζουν λουκέτο, μπορούν η κυβέρνηση να βάλει πουτάνες στα υπόλοιπα. Να βάλουν πουτάνες στις βιτρίνες και να κατεβαίνεις στην Ερμού, για να ρίξεις έναν πούτσο.
(Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους εμπόρους του κέντρου της Αθήνας που ωρύονταν για τις ασφαλισμένες τζαμαρίες τους, λίγες ώρες μετά από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.)

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ελεωνόρα Μελέτη: "Χρωστάω πολλά στην Τατιάνα"

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ Τ LIFE ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΤAΤΙΑΝΑΣ ΣΤΟ STAR 



"Εγώ χρωστάω στην Τατιάνα που είμαι στην τηλεόραση και χαίρομαι που θα είμαστε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Έχουμε ξαναδουλέψει σε ίδιο κανάλι, όπως τότε στο ALTER και τον ANT1 και ο ερχομός της στο STAR θα βοηθήσει το σταθμό, ο οποίος αναβαθμίζεται συνεχώς".

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τσιλιπουνιδάκης: Το νούμερο 1 του Star

ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ


Είμαστε οι επιλογές μας Σταμάτη Μαλέλη. Προφανώς εσύ είδες στα αγελαδινά μάτια του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη τον καλύτερο τρέχτη ρεπόρτερ ever.


Η αλήθεια είναι πως οι γκόμενες (τις οποίες παρεπιπτόντως διαδίδει πως τις κάνει καλά όλες ο Νικολάκης) γελάνε πολύ με την πάρτη του, αλλά και με τα ψέματα-υπερπαραγωγή που συνηθίζει να λέει.


Πραγματικά ο Τσιλιπουνιδάκης είναι νούμερο. 1, μεγάλο, μικρό το κρίνει ο κόσμος που τον ξέρει και τον συναναστρέφεται.

Ποιος έχει όρεξη να γράφει καλοκαιριάτικα;

ΕΝΑ ΣΝΤΟΜΟ BREAK ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Όταν είσαι διακοπές είναι προτιμότερο να σβήνει τον γενικό σου διακόπτη. Που αυτό σημαίνει να μην ανοίγεις τηλεοράσεις, υπολογιστές. Να μην βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους που βλέπεις όλο το χειμώνα ή έστω να τους δεις με άλλη διάθεση. Άλλο μάτι.


Όταν γυρνάς απο τις διακοπές σε πιάνει μια κατάθλιψη. Το παρήγορο είναι αν σε αυτό το διάλλειμα ετοιμάσεις βαλίτσες για κάπου αλλού. Γι'αυτό και μεις εδώ έχουμε μια σχετική όρεξη, διότι οι διακοπές συνεχίζονται. 


Σ'αυτό το μικρό διάλλειμα, ξαναβρήκαμε την Αθήνα πιο όμορφη και πιο άδεια. Το περιεχόμενο της όμως έχει μείνει το ίδιο θλιβερό. Νέοι καυγάδες στον χώρο των media, νεες κατινιές. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι...