Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ευγενία Μανωλίδου: Ένα παρεξηγημένο κορίτσι!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ


Το Mediaxwri αγαπά την Μανωλίδου. Δε πα να λένε ότι θέλουν. Πως είναι ξινή, σνομπ, κυριούλα, δήθεν. Εμάς μας αρέσει. Είναι juicy, όμορφη 35άρα με κάτι ματάρες που σε καθηλώνουν. To βίντεο τα λεέι όλα. Ευγενία κορίτσι μου, προχώρα!

Άλλοι τα τρώνε και δροσίζονται, άλλοι τα τρώνε και ζορίζονται...

ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ!

Η Busty Heart πριν το δικό μας Ελλάδα έχεις ταλέντο, έβγαζε λεφτά στο Αμέρικα!


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βόσσου κάνε μας τη χάρη!

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ


Μη κλαίγεσαι παντού λοιπόν. Με μια καριέρα μουσικού, τραγουδίστριας που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο συγκεκριμένο χώρο, δεν έπρεπε να πας και να κάνεις τη γλάστρα και τη μαγείρισσα (όπως πολύ σωστά είπες) στο Star. 


Σ'εφαγε και σένα η δίψα για το γυαλί. Καμία σχέση με αυτό που έκανες τόσα χρόνια. Τι δουλειά είχες εσυ σ΄όλο αυτό το κουτσομπολιό; Εδώ φώναξαν μέχρι και το Μουρατίδη να τους κράξει μπας και αρπάξουν κανα νούμερο. Αυτή είναι η αξιοπρέπεια που επικρατεί στην τηλεόραση. Τι περίμενες λοιπόν. Give us a break!

Η Ελλάδα του ομορφάντρα και της αμαζόνας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η χώρα μας μπορεί να γίνει άνετα αντικείμενο διδακτορικής μελέτης ξένου πανεπιστημίου. Έχουμε φτάσει (σχεδόν) στο πάτο και ακόμα και τώρα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να είναι στο κόσμο του. Εξακολουθεί να ανοίγει τηλεόραση, να δίνει τηλεθέαση και ζωή σε εκπομπές χωρίς λόγο ύπαρξης. 

Συνεχίζει να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι του. Τελικά ο έλληνας είναι αυτό που λέει η διαφήμιση. Ομορφάντρας. Οι γυναίκες εν δυνάμει αμαζόνες και οι πολιτικοί χαρούμενοι, μιας και δεν τους έχουμε "πετάξει" έξω απο τη βουλή στερόντας τους τη ψήφο μας. 

Για γήπεδο και "βρώμικο" καλλοί είμαστε. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μην πετάε τσάμπα τα γιαούρτια!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ!


Μετά τους πολιτικούς, τώρα το γιαούρτι θα πεφτει σύννεφο και στους μουσικούς. Βέβαια, ούτε και αυτό τους αξίζει εκτός και αν έχει λήξει.


Οπότε το μήνυμα που θα τους στέλνεις (μαζί με το γιαούρτι) θα έχει και βαθύτερο νόημα.