Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Η απάτη στους δήμους!

http://www.norcalblogs.com/bullfight/archives/townhall.jpgΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ 350 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 500 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! 
MEDIAXWRI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Κάπως έτσι πτώχευσε η Ελλάδα αναγνώστες. Επίσης κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να μην εισπράττουμε τις επιστροφές που ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ το κράτος. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες στο δήμο Γλυφάδας δίδονται στους υπαλλήλους extra χρήματα το μήνα της τάξεως των 350 ευρώ για οδοιπορικά. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου αν αναλογιστείς πως το 90 % των ανθρώπων που δουλεύουν στα δημαρχεία κατοικούν εκεί.


Απο τη μια μεριά ο δήμαρχος που δίνει οδοιπορικά μαϊμού και απο την άλλη μια αισχρή οικονομική κατάσταση με τις ευλογίες όχι μόνο των τοπικών αρχών αλλά και του ίδιου του κράτους που θυμίζει κρέας που έχει μείνει εκτός ψυγείου ένα μήνα!


Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια. Και όλα αυτά τα πληρώνει ο μισθοσυντήριτος κοσμάκης που κυνηγάει με το τουφέκι να μη χάσει τα 800 ευρώ το μήνα. Και σίγουρα δεν είναι μόνο ο δήμος Γλυφάδας, Ντροπή στο δήμαρχο, ντροπή στο σαθρό σύστημα και ντροπή σε όλους μας που δεν έχουμε κάνει ένα γερό μπαμ σε όλους εκείνουν που εκμεταλλεύονται την αναποφασιστηκότητα μας να τους ξηλώσουμε μια ώρα αρχίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: