Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τον gay πολλοί αγάπησαν, την πουστιά ουδείς

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι πιθανότατα ο χειρότερος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η Αθήνα - μέχρι τον επόμενο, βέβαια, αφού η ιστορία αποδεικνύει περίτρανα πως κάθε νέος δήμαρχος της Αθήνας είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.

Κι ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα να καταλογίσεις στον Νικήτα Κακλαμάνη για τη θητεία του στο δήμο της Αθήνας και να του ασκήσεις αδυσώπητη κριτική, στις παραμονές του δεύτερου γύρου των εκλογών, αυτό στο οποίο επικεντρώνονται τα σχόλια των αντιπάλων του είναι η προσωπική του ζωή.

Είναι παράδοση στην Ελλάδα αντί να προσπαθούμε να βρούμε και να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία του υποψηφίου που υποστηρίζουμε, να κάνουμε επίθεση στον αντίπαλό του με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Αυτή είναι μια συμπεριφορά που θα την περίμενες από τη Δεξιά -ειδικά, αν έχεις μεγαλώσει, όπως εγώ, με την αντίληψη της πνευματικής υπεροχής της Αριστεράς-, αλλά, αν μελετήσει κάποιος τις πρόσφατες προεκλογικές περιόδους στη χώρα μας, θα διαπιστώσει πως μερικές από τις πιο βρόμικες επιθέσεις σε υποψηφίους έχουν γίνει από "αριστερούς" και "προοδευτικούς".

Τον gay πολλοί αγάπησαν, την πουστιά ουδείς. Αριστερή και δεξιά πουστιά δεν υπάρχει. Μια είναι.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: