Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Stop στους διπλοθεσίτες στην τηλεόραση!

ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!


Η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα περνάει την μεγαλύτερη κρίση απο τότε που έσκασαν μύτη τα πρώτα κανάλια. Μιλάμε για μια ιστορία που ξεκίνησε 22-23 χρόνια πριν. Πλεον τα πράγματα έχουν γίνει απο ζόρικα εως και επικίνδυνα. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί ετοιμάζονται για απεργίες διαρκείας μέσα στον Απρίλιο. 


Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι βλέπε Θέμη Γεωργαντά και Παύλο Σταματόπουλο, είναι διπλοθεσίτες. Ο ένας είναι και στο πρωινό του Aplha το Σαββατοκύριακο με την Γερμανού και στην εκπομπή που στο Mad. O δε Σταματόπουλος και στη Γερμανού και αρχισυντάκτης στην εκπομπή του Κωστόπουλου (ενώ συμμετείχε και στο Big Brother!).


Τα δυο συγκεκριμένα ονόματα μου ήρθαν τώρα στο μυαλό. Δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό. Εξάλλου αν κάνεις μια μικρή έρευνα συμπληρώνεις ολόκληρη λίστα. Είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο σε μια τόσο δύσκολη εποχη να υπάρχουν διπλοθεσίτες στην τηλεόραση.


Στη κρίση δεν ακουμπάς τον χαμηλόμισθο αν έχεις ούμπαλα. Οι εργαζόμενοι έκαναν τουμπεκί, αλλά βλέποντας όλα αυτά είναι έτοιμοι για όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: