Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η οργή των δημοσιογράφων!

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!


Μετά την απόλυση 9 ατόμων απο την ΙΜΑΚΟ (εταιρεία του Κωστόπουλου για όσους δεν ξέρουν), μετά τους ατυνομικούς, αλλά και τους σεκιούριτι που εμπόδισαν τις απολυμένες γυναίκες να ανέβουν στα γραφεία να πάρουν τα πραγματά τους, δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών (των περιοδικών) την έστησαν έξω απο τα γραφεία του Κωστόπουλου με πνό και απαγόρεψαν στους εργαζόμενους να ανέβουν για δουλειά. 


Την προηγούμενη μέρα απολύθηκε ένας δημοσιογράφος απο τον ΣΚΑΙ. Και σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια. Στην τηλεόραση τα πράγματα θα σφίξουν τη νεα σεζον. Εκτός απο απολύσεις, θα πετσοκόψουν τα αφεντικά και τους μισθούς. Η δημοσιογραφία είναι η ψυχή της ενημέρωσης και όλα τα κοράκια που την "διοικούν", προσπαθούν να την ξεφτελίσουν. 

Οι δημοσιογράφοι πρέπει να κόψουν τα πόδια στα αφεντικά τους. Και μπορούν να το κάνουν διότι τα αφεντικά απο μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Χωρίς τους δημοσιογράφους, οι εταιρείες τους είναι νεκρές. Οι δημοσιογράφοι έχουν τη δύναμη. Απλά πρέπει να την δείξουν έμπρακτα. Τέλος τα ψέματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δέ σκέφτεσαι οτι αν χρειάζονταν και τους είχαν ανάγκη, απλά θα συνέχιζαν να τους απασχολούσαν και δε θα τους απέλυαν???
Οι δημοσιογράφοι έχουν μεγάλη ευθύνη. Οταν το χρήμα έρεε και παρ όλα αυτά σχεδόν όλα τα μαγαζιά έβγαιναν με ζημιές, γιατί δε μιλάγανε??? Ηταν βολεμένοι στο μισθό τους... Τώρα που το χρήμα σταμάτησε και οι εκδόσεις μπαίνουν ακόμα πιο μεσα, οι πρώτοι που θα πληρώσουν είναι οι δημοσιογράφοι.
Τέλος τα ψέμματα, η Ελλάδα είναι για 3-4 εκδοτικές εταιρίες το πολύ. Όλες οι υπερβολές τελειώσαν.