Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

To Dancing on Ice και η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1

ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ!


Φέτος η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 πήρε υπο τις προστατευτικές της φτερούγες τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού. Το συγκεκριμένο ζεύγος έχει βαφτίσει τη μία απο τις δυο κόρες της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν παντρεμένη με το Γιάννη Λάτσιο, μέχρι που πήραν διαζύγιο. Η πρώτη φωτογραφία της Μενεγάκη με το Πατζόπουλο είχε μέσα και την Μπαλατσινού (μας την πρωτοέδειξε ο Θέμος στην εκπομπή του). Απο εκείνη τη στιγμή και μετά, οι σχέσεις τους πάγωσαν. 


Απο την άλλη το ζεύγος Κωστοπούλου διατηρεί άριστες σχέσεις με το Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος είναι διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος στον ΑΝΤ (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Ο Λάτσιος με τον Κωστόπουλο τρώνε παρέα, βλέπουν μπάλα παρέα. Πέρυσιο ο Γιάννης έφερε και την Τζενάρα στο Dancing with the stars και φέτος αποφάσισε να τη βάλει παρουσιάστρια. Απο την άλλη, έφερε και τον άντρα της απο τον Alpha για να μην είναι χώρια (ουπς, κάτι μου θυνίζει αυτό). Λες να βαλε και η Ελένη το χεράκι της και να μην τον ανανέωσαν φέτος στον Alpa;


Και έτσι να ναι, δεν πειράζει. Η Τζενάρα έγινε παρουσιάστρια, ο Πέτρος δεν είναι πια μόνο μια, αλλά δυο φορές την εδομάδα στο Βράδυ του και συν τοις άλλοις έγινε ξανά κριτής, άρα και διπλοθεσίτης στο κανάλι.Τώρα όλοι μαζί, είναι μια μεγάλη τηλεοπτική  οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: