Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εκλογές Part 2

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


Αυτό είναι το ερώτημα των περισσότερων ανθρώπων που ηλικιακά κυμαίνονται μεταξύ 20-35 ετών. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το κόμμα που θα βγάλει την Ελλάδα απο τα δύσκολα. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τη ιδεολογία και τη πρόγραμμα έχει το καθένα απο αυτά. 


Και για να λέμε και την αλήθεια πως θα βάλεις μπροστά ένα πρόγραμμα απο τη στιγμή που το μέλλον της χώρας σου βρίσκεται στα χέρια της Ευρώπης. Λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Ο Τσίπρας φουσκώνει απο περιφάνεια γιατί μέσα στην όλη αναμπουμπούλα είναι το δεύτερο κόμμα, η Ντόρα γύρισε πίσω στη Νέα Δημοκρατία, ο Σαμαράς μαζεύει τους βουλευτές του Καρατζαφέρη, ο Καμμένος πάει με φουσκωτό να ψηφίσει. 


Είναι τραγικό, αλλά η ουσία είναι μια. Οι εκλογές έχουν χάσει την υπόστασή τους. Την αξία τους. Είναι απαράδεκτό να είσαι Έλληνας, ενήλικας, να διαβάζεις, να ενημερώνεσαι και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Επίσης είναι ακόμα πιο τραγικό το γεγονός πως οι προηγούμενες εκλογές είχαν 35% αποχή. 

Αν δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις, ψάξου. Όλο και κάτι θα βρεις που πραγματικά θα σε αντιπροσωπεύει. Αν δεν θέλεις τους "μεγάλους", δώσε βήμα στους μικρούς αρκεί να μην είναι επικίνδυνοι. Το λευκό και το άκυρο επιστρέφει σε σενα. Εσύ γίνεσαι άκυρος στα μάτια τους. Σήκω. Πάρε θέση. Η ζωή είναι δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: