Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπητοί Άνεργοι Δημοσιογράφοι...


Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δυστυχώς κανένας απο τους τρεις ανθρώπους που ζητάτε δουλειά,δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του και να στεναχωρηθεί για το αν έχετε εσείς εργασία ή όχι. Δυστυχώς αγαπητοί μου φίλοι, ουδείς απο αυτούς δεν δίνει σεντ τσακιστό για την κατάσταση που επικρατεί στο επάγγελμα της Δημοσιογραφίας. Και οι τρεις διαθέτουν εκπαιδευμένα αυτιά. Τα έχουν μάθει στην λεγόμενη επιλεκτική ακοή. Ακούνε ότι θέλουν και όπως το θέλουν. Η μάλλον καλύτερα ακούνε και απαντάνε σε ότι τους συμφέρει. Οι θέσεις του ραδιοφώνου της Βουλης είναι ήδη πιασμένες απο τους υποψήφιους κώλους που με αγωνία περιμένουν να τις ζεστάνουν σαν καλές κλώσες. Ο δε Μάκης, δεν πληρώνει καλά καλα αυτούς που έχει στη δουλεψή του τόσα χρόνια. Σιγά μην ασχοληθεί με την ανεργία του κλάδου. Δεν παίρνει κανα φουσκωτό καλύτερα; Ξέρετε και οι ίδιοι πολύ καλά πως ο Τριανταφυλλόπουλος δεν πρόκειται να προσλάβει κανένα στη καινούργια εφημερίδα. Ήδη έχει τόσους ανθρώπους (και τα κορόιδα λέγονται άνθρωποι) απο το zougla.gr και τις εκπομπές του. Όσο για την Μάρα Ζαχαρέα, ουδέν σχόλιο. Ο Θοδωρής να ναι καλα. Τέλος, θέλω να σας υπενθυμίσω ο Σιούφας, ο Τριανταφυλλόπουλος και η Ζαχαρέα, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της πίτας του Συστήματος που δεν πρόκειται να νιώσουν την ανεργία στο πετσί τους. Δεν υπάρχει τούτη η λέξη στον δικό τους Μπαμπινιώτη. Η δημοσιογραφία τα τελευταία δέκα χρόνια είναι για κλάματα, δίχως αξίες, δίχως αξιοκρατία. Βρώμισε απο ορισμένα λαμόγια που ζουν και τρώνε εις υγείαν των κορόιδων. Όλων μας

ΥΓ: Σας μιλά ακόμα ένας άνεργος δημοσιογράφος, που ετυχώς, μπορεί να ζήσει χωρίς να έχει μόνιμη και σταθερή δουλειά. Φαντάζομαι ότι πολλοί απο εσάς όντως τα φέρνουν δύσκολα. Υπάρχουν όμως και άλλα αξιοπρεπεπή επαγγέλματα που αποφέρουν τα προς το ζην. Καλύτερα σερβοτόρος και ταμίας σε σουπερ μάρκετ, παρά γιουσουφάκι του κάθε μαλάκα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχην εχεις το σεβασμό μας! Το σχόλιο σου ειναι απολύτως ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ανεβασαμε την αναρτηση μετα απο απαιτηση πολλών ανεργων συναδε΄φων μηπως και ιδρωσει κανενος το αυτί. Ο ενας απο εμας δουλευει ντιλιβερι σε ποτσαρια και ταξι για να τα βγαλει περα. Η κοπελα της παρεας μας δουλευει σερβιτορα σε καφετερια και τσεκαδόρος σε ροκ κλαμπ. Και ο τρίοτς της παρεας είναι απο την κιτρινη φυλη των ταξιτζιδων.