Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Νέα ταυτότητα στο Υupi.gr


ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ YUPI ΔΙΑΒΑΖΕΙ MEDIAXWRI! ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Δεν προλάβαμε καλα καλά να κάνουμε την χθεσινή ανάρτηση και σήμερα η ταυτότητα του Yupi.gr, ανανεώθηκε με τρια καινούργια πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος ξαναμπήκε ως διευντής σύνταξης, η Αθανασία Γεραπρίτη στο συντονισμό ύλης, ο Νίκος Γεωργιάδης, αρχισυντάκτης στο ΟΚ!, ανέλαβε αρχισυντάκτης, ενώ η Σόνια Καζόνι, διευθύντρια σύνταξης του Nitro, ανέλαβε χρέη σύμβουλου έκδοσης. Απ'ότι φαίνεται, ο Κωστόπουλος πιστεύει στο χώρο του διαδικτύου, ενώ παράλληλα αφήνει νέους ανθρώπους (του σήμερα) με αντανακλαστικά να του φτιάξουν ένα δυνατό celebrity portal. Εξάλλου, τα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ και μόνο είναι μια πολύ καλή πηγή αποκλειστικών-spicy ειδήσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eiste trompes. Den ΕΞΗΓΗΤΑΙ alliws.

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείστε με το yupi και τον Κωστόπουλο; Δεν βαρεθήκατε; Ένα κλουβί τίγκα στις αδερφές είναι εκεί μέσα. Υπάρχουν τοσα ενιδαφέροντα blog στο άναρχο διαδίκτυο που βάζουν κάτω όλα τα portal των εκδοτών.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ CELEBRITY, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΕΠΙΧ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΤΛ), ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΤΩ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΗ-ΙΔΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥς. ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ