Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πάσσαρης και το Βατοπέδι


Σήμερα ενημερώθηκα από τα γειτονικά blog πως το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Πάσσαρης δέχεται στο κελί του στη Ρουμανία ένα ιερωμένο, ο οποίος ιερωμένος υποστηρίζει πως ο Κώστας Πάσσαρης (αυτό το καλό παιδί που έχει φαει δυο τρεις ανθρώπους ίσως και παραπάνω) μετάνιωσε για όλα όσα έχει πράξει και είναι αποφασισμένος να διορθωθεί.

Εκτός αυτού, ο Κώστας εξέφρασε την επιθυμία να πάει να μονάσει στο Άγιο Όρος. Αν πάμε μερικά επεισόδια πίσω και εστιάσουμε στις εικόνες του Πάσσαρη να ρίχνει ροχάλες στους Ρουμάνους ασφαλίτες την ώρα που τον μεταφέρουν στα υπόγεια της Ρουμανικής Φυλακής υψίστης ασφαλείας, αναρωτιέμαι αν πράγματι ο συγκεκριμένος άνθωπος είναι αποφασισμένος για ότι λέει ή αν απλώς μπλοφάρει.

Πόσο εύκολο είναι απο παράνομος και εκτελεστής, να γίνεις νόμιμος και ήρεμος. Είναι τελείως διαφορετικό να δολοφόνησες κάποιον μια φορά στη ζωή σου, απο το να έχεις σκοτώσεις τρεις-τέσσερις. Σ’ αυτά τα νούμερα μάλλον αρχίζεις να μετατρέπεσαι σε ψυχρό εκτελεστή, παρά σε έναν άνθρωπο ο οποίος μετάνιωσε.

Μακάρι ο Πάσσαρης να γίνει καλός άνθρωπος. Μακάρι να διαγράψει απο τη μνήμη και το DNA του όλα όσα έχει κάνει.. Είναι σαν να γίνουν σήμερα εκλογές και να κερδίσει η ΝΔ. Βέβαια θα μου πεις, γίνονται και θαύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: