Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!

Ακόμα δεν ξημέρωσε η Δευτέρα και η τρομοκρατική επίθεση στην Εθνική Ασφαλιστική στη Συγγρού, αναστάτωσε την ηρεμία των κατοίκων. Την επίθεση ανέλαβε ο Επαναστατικός Αγώνας. Πάντως κατέχουμε τα πρωτία, καθώς είμαστε μια πολύ μικρή χώρα με πολύ μεγάλους επαναστάτες. Επαναστάτες χωρίς αιτία.

Απο την άλλη, ο ψυχάκιας με το τζιπ πιάστηκε στη φάκα της αστυνομίας και έτσι δεν θα κοιτάμε πανικόβλητοι γύρω γύρω αν θα μας την σβουρίξει κανάς τρελός.

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2009. Ενός 2009 με αρκετές καλές και κακές στιγμές. Απ'ότι φαίνεται επιθέσεις τρομοκρατικών οργανώσεων θα γίνονται πάντα, όπως πάντα θα υπάρχουν πυροβολημένοι που θα βγαίνουν στο δρόμο με ένα όπλο στο χέρι.

Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα πιάνεται ο κάθε τρελός που πυροβολεί μέσα απο το τζίπ και πόσο σύντομα θα εξαρθώνεται μια τρομοκρατική οργάνωση. Αυτό το αφήνουμε στην πολιτεία και στους ανθρώπους που κυνερνούν την Ελλάδα.

Εκείνοι πρέπει να κάτσουν, να σκεφτούν και τέλος να εφαρμόσουν τρόπους που θα κάνουν τη ζωή των κατοίκων της χώρας μας καλύτερη. Με όσο το δυνατόν λιγότερη βία, παρανομία και λαμογιά.

Καλή εβδομάδα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA DOUME!! 8A MEIW8OUN OLA AUTA POU LES?? POU BGAINW EKSW K ME PIANEI PANIKOS MIPWS ME BROUN SE KANA XANTAKI??? MIPWS NA PAS ESY GIA PRW8UPOURGOS MELENIE??? XIXIX