Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Η οργή του Θέμου Αναστασιάδη

ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ


Μπορεί ο Θέμος να το παίζει μάγκας, βαρύς και ασήκωτος, αλλά σε ανθρώπους με όνομα βαρύ σαν ιστορία σαν τον Άρη Τερζόπουλο δεν έπρεπε ούτε καν να αναφερθεί στην εφημερίδα του την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρώτον γιατί κάποτε ο έξυπνος εκδότης Θέμος υπήρξε υπάλληλος-δημοσιογράφος του ΚΛΙΚ, ενός περιοδικού που έπαιξε μεγάλο ρόλο μεν ο Κωστόπουλος στην υψηλή κυκλοφορία του, αλλά και ο Άρης Τερζόπουλος.


Δεύτερον ο Θέμος ουσιαστικά, έκατσε και έξισε παλιές πληγές, λέγοντας πως ο Κωστόπουλος όταν του είπε πως θέλει ποσοστό στο ΚΛΙΚ, ο Τερζόπουλος του αρνήθηκε και έτσι πήρε ο Πέτρος όλη την ομάδα και έκανε το Nitro. 


Έτσι λέει ο Θέμος πως έμεινε μόνος του ο ¨Αρης με την γραμματέα (την οποία σημειωτέον δεν μας είπε ανελεγε και τίποτα). Κάπως έτσι θέλησε να υπενθυμίσει και στον Μπόμπολα πως άν του κουνηθεί και πολύ θα πάρει την ομάδα του και θα φύγει.


Η αναφορά στον Άρη Τερζόπουλο ήταν τελείως άκυρη. Καλά έκανε και απάντησε ο Τερζόπουλος. Το αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί τα μάλα ο Θεμάκος, διότι ως γνωστών η αλήθεια πονάει. Ποτέ όμως δεν χτυπάς έναν άνθρωπο ο οποίος επαγγελματικά είναι στο καναβάτσο. Ειδικά αν δεν σε έχει πειράξει ποτέ.


Η απάντηση του Τερζόπουλου κοκκίνισε τα μάγουλα του Θέμου Αναστασιάδη, που έχει συνηθήσει να του κάθονται όλοι προσοχή. Δεν πειράζει. Ας πιει μια κόκα κόλα να ξεθυμάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: