Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τι θα γίνει τελικά με το πρωινό του Star;

Ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ


Δυόμισι περίπου μήνες έμειναν μέχρι να ρίξει αυλαία η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Εντωμεταξύ, τα αυτιά του Σταμάτη Μαλέλη έχουν χορτάσει να ακούνε διάφορες γνώμες απο διάφορες περιστέρες και μη για το αν ο Φώτης και η Μαρία πρέπει η όχι να συνεχίσουν στην απογευματινή ζώνη.


Tο μόνο σίγουρο είναι το εξής: Ο Σεργουλόπουλος και η Μπακοδήμου, έδωσαν μια ποιότητα στο κανάλι που δεν την είχε δει ούτε στον ύπνο του. Μάλιστα μέσα σε αυτούς τους μήνες ζωής της εκπομπής, μίλησαν άνθρωποι που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μιλούσαν ποτέ στη Μελέτη και πόσο μάλλον στη Λαμπίρη.


Η εκπομπή κάνει συμπαθητικά νούμερα και οι δυνατότητες που υπάρχουν για βελτίωση είναι πολλές. Στο νεανικό κοινό περνάει το Δέστε Τους και στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι σε όλα. Τώρα το πρωινό είναι άλλη υπόθεση. Θέλει δυνατή παραγωγή, κάτι που οι δυο συγκεκριμένοι παρουσιαστές το γνωρίζουν, καθότι είναι απο τους εξπέρ της πρωινής ζώνης. 


Τώρα αν ο Μαλέλης θελήσει να μπει δυναμικά στο πρωινό απέναντι σε Καραμέρο-Χαριτάτο, Μενεγάκη και λοιπούς ανταγωνιστές, πρέπει να αφήσει όλο τον έλεγχο στο Σεργουλόπουλο και τη Μπακοδήμου, διότι διαφορετικά αν θελήσει να το κάνει φτηνό, θα αποτύχει. Το πρωινό είναι επιστήμη. Και ο Φώτης και η Μαρία την κατέχουν προ πολλού!

1 σχόλιο:

mikrouli girl είπε...

akrivws agapite mou melenie! tin katexoun tin epistimi ta paidia! k einai gegonos oti sti sugkekrimeni ekpompi eidame na miloun an8rwpoi pou d miloun eukola! pame dunamika paidia!!!!!