Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Γιατί δεν πρέπει ένας άντρας να εμπιστεύεται μια γυναίκα

ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ


Οι μεγαλύτερες καταστροφές είναι γένους θηλυκού. Η φωτιά, Η καταιγίδα, Η θύελλα κλπ κλπ

Αγαπάνε πολύ και ξεχνάνε εξίσου πολύΠροκειμένου να περάσουν εκείνες καλά, είναι ικανές να εκτελέσουν ακόμα και τις ίδιες τους τις αξίες


Είναι αναμφισβήτητα πιο σκληρές και σκληρόπετσες απο τους άντρες. Απο ευαίσθητες γατούλες μετατρέπονται εύκολα σε αιμοβόρα αρπακτικά.


Οι φιλίες τους είναι επιδερμικές του κερατά και τις περισσότερες φορές φέρνουν βόλτες γύρω απο τα καταστήματα του Χόντος Σέντερ. Αντίθετα οι αντρική παρέα είναι κάτι βαθύ, κάτι αλώβητο.Οι γυναίκες, ας πούμε, όταν έχουν γκόμενο ξεχνάνε τις φίλες τους. Απο την άλλη, οι άντρες δεν το κάνουν (σχεδόν) ποτέ.

Σαφώς και ξέρουν να επιβιώνουν καλύτερα απο τους άντρες. Είναι ένα ένστικτο που δεν το έχουν αναπτύξει οι άντρες στο 100%. Και γι'αυτό την πατάνε. Οι γυναίκες το έχουν 200%. 


Οι γυναίκες παραπονιούνται σχεδόν κάθε μέρα. Όσο καλός, γλυκός, προστατευτικός και να είσαι, πάντα θα βρουν ένα σημείο μεμπτό για να σε κρίνουν, να σε βρουν σκάρτο.


Ειδικά αν τους δώσεις και θάρρος, εκείνες έχουν την μαγική ικανότητα να το μετατρέπουν σε θράσσος και μετά σε βάζουν εύκολα στο καναβάτσο της σχέσης. 


TO BE CONTINUED

Δεν υπάρχουν σχόλια: