Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μεγακλής, ο μερακλής!

ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Ο Μεγακλής ο μερακλής, έφυγε απο την εκπομπή της Ελένης. Σίγουρα διαφωνούσε με τη Μενεγάκη σε πολλά πράγματα, που εκείνη δεν μπορούσε να τα χωνέψει. Η αλήθεια είναι πως επι 15 χρόνια έχει μάθει την ίδια συνταγή. 


Επι 15 συναπτά έτη όμως Ελένη ο τηλεθεατής δεν μπορεί να τρώει το ίδιο φαί, όσο και να του αρέσει. Γι'αυτό και δοκίμασε να φάει απ'αλλού. Του άρεσε κιόλιας, γι'αυτό και πλεον το στέμμα δεν υπάρχει στο κεφάλι σου. 


Κακά τα ψέματα, πρέπει να προσαρμοζόμαστε με την εποχή. Το σήμερα. Όποιος καταφέρει να ξεπεράσει τα κολληματά του, θα βγει κερδισμένος. όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά παντού.


Αυτά με λίγα λόγια είπε και ο Μεγακλής Βιντιάδης. Δεν ειμαστε στο 2000, δεν είσαι τριάντα, είσαι σαράντα. Δεν είσαι ελεύθερη, είσαι ζωντοχείρα με 3 παιδιά. Δεν είσαι πλεον τόσο άρα όσο νομίζεις.. Τον τηλεθεατή όμως πρέπει να τον κερδίσεις με άλλους τρόπους. Αυτούς βέβαια τους τρόπους δεν τους ήξερε ποτέ και είναι δύσκολο να τους μάθει. 


Με λίγα λόγια είναι σαν να  προσπαθείς να εκπαιδεύσεις ένα 70χρονο να στείλει sms. Ο Μεγακλής πάντως το έστειλε το μηνυμά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: