Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πόσο εύκολος είναι ο έρωτας;

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ


Οι αισθηματίες βλέπουν ρομαντικές ταινίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Βλέπουν τις ταινίες και μπαίνουν στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Κλαίνε, γελάνε, λες και το βιώνουν οι ίδιοι. Δεν κάνω πλάκα. Έχω πιάσει πολλές φορές ανθρώπους να το ζουν κανονικά. Σαν πρωταγωνιστές του Hollywood.


Η πλάκα είναι πως ο έρωτας στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχει ορισμένα κοινά με αυτόν της ζωής. Πρώτα απ'όλα στο σινεμά ο έρωτας έχει σενάριο και μετά τίτλους τέλους. Κάπως έτσι είναι και ο έρωτας στη ζωή μας. Πάντα έχει ένα  σενάριο. Ένα σενάριο που ο κεθένας μας το γράφει όπως τον συμφέρει.  Μια συγκατοίκηση, ένα γάμο κλπ κλπ.


Όλα οκ με το σενάριο. Το θέμα είναι να βρεις τον έρωτα χωρίς να γράψεις τίτλους τέλους, Χωρίς να βάλεις το προσωπικό σου εγώ. Χωρίς να ερωτεύεσαι έτσι όπως βολεύει ΕΣΕΝΑ. Χωρίς να αγαπάς ότι θέλεις εσύ να αγαπάς. Ότι συμφέρει δηλαδή ΕΣΕΝΑ. Όταν το ΕΣΥ δεν είναι ΕΜΕΙΣ, υπάρχει θέμα.


Κάπου εκεί τον χάνεις τον έρωτα. Εκεί θα τρέξει να φύγει πιο γρήγορα και απο τον Μπολτ και άντε μετά να τον βρεις.

Και η πλάκα είναι πως στη ζωή δεν ερωτεύεσαι αληθινά πάνω απο μια φορά. Έτσι τουλάχιστον λένε όσοι ξέρουν και όσοι έχουν ζήσει τη ζωή.  

Γι'αυτό, όταν σου κάτσει ο έρωτας, κάτσε του και συ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σωστός!