Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Αναλύοντας τη τσόντα της Τζούλιας

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ


Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας αν και είχε ορισμένες διαφορές με την πρώτη, ομολογώ πως δεν μας εντυπωσιάσε αρκετά. Η πρώτη είχε τον ακέφαλο καβαλάρη. Τον μυστηριώδη τύπο που δάμαζε τον κορμί της. Και μόνο αυτό έφτανε και περίσευε για να υπάρξει ένας ντόρος. 


Στην δεύτερη τσόντα. τα πράγματα ήταν σαφή, χωρίς κάποια έκπληξη. Ούτε μπουκάλι, αλλά ούτε ένα ποτήρι σαμπάνια δεν υπήρχε στο ντεκόρ. Το όλο στόρι ξεκινά, δείχνοντας το κορίτσι να οδηγεί το ρόζ πορσικό με μαύρη περούκα. Αν προσέξεις καλά, στο ταμπλό του αυτοκινήτου έχει ανάψει το λαμπάκι του σέρβις. Πάλι καλά που δεν την άφησε μέχρι τη Βούλα.


Ξαφνικά το πλάνο αλλάζει και η Τζούλια κατεβαίνει τα σκαλιά ενός σπιτιού. Μετά μας παραδίδει μαθήματα για το πως μπορείς να ξεράσεις μετά από μια νύχτα ξέφρενου πιώματος. Η συγκεκριμένη στιγμή δείχνει τις ικανότητες στο ξεχείλωμα του στόματος, κάτι που δεν μας δείχνει στη πορεία, οπότε τσάμπα κόπος και οι αναγούλες.


Η όλη κατάσταση διαδραματίζεται σε ένα καναπέ, με τους δύστυχους πορνοστάρ να προσπαθούν να σηκώσουν τα εργαλεία τους για χάρη της περίστασης. Η δε Τζούλια πιο κρύα και ξενέρωτη απο ποτέ, φωνάζει λές και της έχουν βάλει καυτά αυγά στις μασχάλες. Ούτε ένα DP δεν είδαμε, αλλά anyway, αυτά είναι ψιλά γράμματα. 


Κουτσά στραβά, ο ένας πορνοστάρ "ρευστοποιεί" στο πρόσωπο της Τζούλιας, η οποια σηκώνεται και φεύγει λες και είναι μπροστά σε κισέ τράπεζας και έχει τελειώσει τη συναλλαγή. Ο δεύτερος-ταλαίπωρος παρτενέρ μένει κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι. 


Ξαφνικά η ξενέρωτη φεύγει και μπαίνει μέσα μια μελαχρινή μηχανή φαντασιώσεων. Δημήτρη μου, εκλπίζω να μας αποζημιώσεις την επόμενη Παρασκευή, δίνοντας με την καινούργια εφημερίδα σου μια καυτή συνέχεια με το κορίτσι που εξαφανίστηκε στη κουζίνα, συνοδευόμενη απο τους πάνθηρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: