Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία στη δουλειά, όχι στο μυαλό!

ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ


Ανάμεσα στη σημερινή απεργία και τον χαμό που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, πληροφορηθήκαμε απο το Yupi του τηλεστάρ Κωστόπουλου πως η Ελεονώρα Μελέτη χώρισε με τον Γιάννη. Το επίθετο δεν το γράφω, μου είναι δύσκολο.


Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα ανεχτεί κάποιος άντρας τις παραξενιές της Ελεονώρας, καθότι το κορίτσι έχει μπόλικες. Στη δουλειά της ναι, είναι καλή. Με τους συναδέλφους της όμως στο STAR, δεν ανταλλάζει ούτε καλημέρα. Εκτός απο τους πολύ στενούς της συνεργάτες, συνανταει κόσμο στους διαδρόμους και δεν λέει ούτε καλημέρα. Μιλάμε για βαθιά συμπλεγματική προσωπικότητα με εμμονές στην εμφάνιση και κυρίως στα κιλά της. 


Αυτά με την Ελεονώρα. Οπότε, φυσικό και επόμενο είνα (αν κρίνει κανείς απο την καθημερινή της συμπεριφορά στον τόπο εργασίας της) να μην τραβήξει η σχέση και ο τύπος να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Όσον αφορά τώρα την απεργία, πρέπει να πω το εξής: Το μυαλό πρέπει να δουλεύει ακόμα καλύτερα τις ώρες της διαδήλωσης. Με το να πλακώνεσαι στους δρόμους δεν καταφέρνεις τίποτα. Με το να πας στη Βουλή έξω και να στηθείς μπάστακας φωνάζοντας ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. είναι πιο επικοδομητικό νομίζω. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: