Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Νάντια Μπουλέ, σύνελθε!


Κορίτσι μου χαλάρωσε λιγάκι. Απο τότε που πήγες ως δεύτερη συμπαρουσιάστρια στον Όμορφο Κόσμο του Γρηγόρη, ψιλοκαβάλησες το καλάμι. Πάρκαρε το, διότι η τηλεόραση είναι αμείλικτη. Δεν δουλεύεις στο CNN πλάϊ στον Λάρι Κίνγκ. Μην ξεχνάς πως η εκπομπή που έκανες με τον Νίκο Παπαδάκη την προηγούμενη σεζόν δεν έκανε και σπουδαία νούμερα. Επειδή διαθέτεις ένα συμπαθητικό παρουσιαστικό, μην έχεις την εντύπωση πως είναι δύσκολο για τον Γρηγόρη, το "καλό παιδί" της τηλεόρασης να σε αντικαταστίσει στο πίτς φυτίλι. Με την ίδια ευκολία που "απομάκρυνε" (για να το θέσουμε κομψά) τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Σίσσυ Χρηστίδου και πάει λέγοντας, μπορεί να απομακρύνει και σένα. Α, και κάτι για το τέλος: Δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις βραδιάτικα στον VFM 88,3 (στο ραδιοφωνικό σταθμό που δουλεύεις) με μαύρα γυαλιά και να σνομπάρεις τους πάντες, απο παραγωγούς μέχρι ηχολήπτες. Σύνελθε και μάθε να μην σηκώνεις κεφάλι με το παραμικρό.

3 σχόλια:

Thomai είπε...

Καλησπέρα!!
Διάβασα μόλις το άρθρο που έχεις αναρτήσει στο blog και θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια ( αυτό άλλωστε δεν είναι και ο σκοπός των blogs?? ). Τα όσα γράφεις, θα μπορούσαν να είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά νομίζω πως μόνο "πικάντικα" μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς δεν έχουν αληθή βάση.. Το διαδίκτυο όντως έχει δώσει τη δυνατότητα στον καθένα, να είναι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και να γράφει ό, τι εκείνος θέλει. Φυσικά όμως, του δίνει και το δικαίωμα να γράφει για υπαρκτά πρόσωπα, με ονοματεπώνυμο χωρίς καν να δίνει το δικό του.. Μαγεία( και μαγκιά)! Φυσικά, μια καλή απάντηση θα ήταν οτι είναι επιλογή κάποιων ατόμων να έχουν ένα επάγγελμα δημόσιο, συνεπώς πρέπει να αναλογιστούν και τις συνέπειες και συμφωνώ πως θα ήταν μια πολύ λογική απάντηση. Από την άλλη όμως, είναι και επιλογή του καθενός μας, να αξιολογήσει πόσο "βάρος" έχουν τα λόγια του και έτσι να ανάλαβει να μιλήσει με ονοματεπώνυμο και πει την αλήθεια, αν αυτή υπάρχει. Η άλλη λύση είναι να κρύβεται πίσω από mails και να λέει την όποια αλήθεια έχει στο μυαλό του.

Προσωπική μου γνώμη, είναι πως είναι λιγάκι απαράδεκτο να μιλάμε για τηλεοπτικά νούμερα, να δείχνουμε, να κατηγορούμε και να μιλάμε εν αγνοία κάποιου και μάλιστα με τόσο άδικο ύφος.. Καλώς ή κακώς, όλοι κάνουμε από μια δουλειά όποια και να είναι αυτή.. Δεν είναι δίκαιο κάποιοι να δέχονται χτυπήματα( πιθανότατα ) ζήλειας κάτω από την μέση.. αυτό μας κάνει δειλούς.. Ειδικά όταν μιλάμε με ανακρίβειες.

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια με την οποία ασχολήθηκες σε αυτό στο το κείμενο, και την οποία αποκαλείς περιπαικτικά δεύτερη συμπαρουσιάστρια, δεν νομίζω πως διαθέτει όλα εκείνα για τα οποία μιλάς. Και για αυτό μιλάνε τα στοιχεία.. Η περσινή εκπομπή με το Νίκο Παπαδάκη έκανε πολύ καλά νούμερα για τα δεδομένα της εκπομπής σε σχέση με άλλες χρονιές.. Έτσι γίνονται νομίζω οι σωστές μετρήσεις! Αλλά και να μην έκανε καμία σημασία δεν έχει..Μόνο για τον καναλάρχη μετράει αυτό..Εκτός και αν κρίνεις τι θα δεις σύμφωνα με τα νούμερα και τις τάσεις της.. μάζας.. Στη συνέχεια, νομίζω πως πολλοί, και εσύ ίσως, θα θέλαμε μια θέση δίπλα στο Λάρι Κίνγκ, δυστυχώς όμως δεν την έχουμε.. Αυτός δεν είναι λόγος να πετροβολούμαι μια κοπέλα που δεν έχει αυτή τη θέση αλλά σίγουρα έχει μια άλλη θέση που πολλοί επίσης θα λαχταρούσανε να έχουν..
Στη συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω αν με κάποιο τρόπο βρίσκεσαι στο μυαλό του Γρηγόρη και ξέρεις ποιες θα είναι οι μετέπειτα κινήσεις του.. Αγνόωντας φυσικά ότι ο Γρηγόρης όπου σταθεί μιλάει για μια Νάντια με απίστευτο ταλέντο και προβλέπει μια λαμπερή πορεία.. Αλλά δυστυχώς υπάρχει κακία και εκδηλώνεται λέγωντας με τόσο "χαλαρό" τρόπο σε έναν νέο άνθρωπο να χάσει τη δουλειά του.. Δουλειά που ξαναλέω πολλοί θα θέλανε αλλά...
Όσο για το Village, που πιθανότατα είναι η αφορμή αλλά όχι και η αιτία αυτό του post, λυπάμαι αλλά όλοι εμείς που διαβάζουμε, θα προτιμούσαμε να μιλάς με ονόματα και όχι με αοριστολογίες και μια εντύπωση πως είσαι ένας ηχολήπτης που η Νάντια δεν τον γλυκοκοίταξε όσο θα ήθελε και έτσι την κράζει σε ένα blog..
Δεν είμαι εδώ για να το παίξω δικηγόρος της Νάντιας και καμίας Νάντιας, αλλά please... έχουμε κουραστεί να βλέπουμε στο διαδίκτυο την πίκρα του καθένα που στόχο έχει άτομα που όχι απλά δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι αλλά ζουν μια φυσιολογική ζωή..α!! Και φυσιολογική ζωή, δεν σημαίνει χαμογελάω σαν χαζή σε όλους όσους περνάνε από δίπλα μου.. με μια δόση υποκρισίας βέβαια γιατί πως γίνεται να τους αγαπάω ξαφνικά όλους....?? Δεν επιλέγουν όλοι να ανεβάσουν τα νούμερα και να δουν τον εαυτό τους υποκριτικά!!
Πωπω! Εχθές βγήκα με μαύρα γιαλλιά έξω! Λες να την ψώνισα και εγώ που δεν έχω σχέση με το επάγγελμα???
Αυτά και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.
Καλά τα λέει ο/η Thomai! Νευρίασα πάρα πολύ με τις χαζομάρες και τις αερολογίες που γράφει ο καθένας. Μη δουν έναν άνθρωπο να πηγαίνει καλά αμέσως να του πετάξουν λάσπη. Κατά την άποψη μου ο κύριος melemenios θα έπρεπε να μην υποβιβάζει το mediaxwri με τετοια σχολια..

Ανώνυμος είπε...

Thomai συμφωνώ απόλυτα!Μια χαρά του τα είπες!Η Νάντια δεν έχει καβαλήσει κανένα καλάμι.Εξάλλου αν το είχε κάνει,αυτό θα φαινόταν στην εκπομπή.Από τότε που ήταν στο mad δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά της.Όπως ήτανε,είναι.Και πιστεύω ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους στην τηλεόραση που είναι αληθινοί.Οπότε να μη βγαίνει ο κάθε μ...... και να λέει ό,τι θέλει!Η Νάντια είναι θεά!Αλλά βέβαια...Να 'ταν η ζήλεια ψόρα να ψόφαγε όλη η χώρα...