Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη...


...Πριν τη Πρωτοχρονιά, θα ήθελα να μου φέρεις:

Ένα τεράστιο καζάνι, τόσο μεγάλο που να χωράνε μαζί με το σεληνο, τα καρότα και το μπρόκολο, όλοι οι υπουργοι, οι βουλευτές ή τελοσπάντων οι περισσόετεροι. Τώρα το αν θα είναι νόστιμοι ή όχι, ομολογώ πως έχω μια σχετική ανησυχία.

Ειρήνη. Αλλά μπόλικη, μην κάνεις τσιγκουνιές. Ώστε να μπορέσω να στείλω σε όλα τα μέρη του κόσμου που την ίδια στιγμή που εγώ σου γράφω, κάποιοι άλλοι περνάνε απο δύσκολες έως τραγικές στιγμές.

Τον ορό της αλήθειας, γιατί δεν μπορεί, σίγουρα υπάρχει και εσύ που είσαι τόσο καλός άνθρωπος, ίσως καταφέρεις να τον βρείς. Έτσι θα έχω την δυνατότητα μπίξω την βελόνα στα κωλαράκια ορισμένων μπάτσων, οπότε θέλουν δε θέλουν θα αναγκαστούν να πουν την αλήθεια

Καμιά δεκαριά τελάρα μολότοφ, αλλά όχι σαν αυτές που πετάνε οι αναρχικοί, τις αληθινές, με την καυστική ποτάσα και το σαπούνι, μπας και χρειαστούν. Ποτέ δεν ξέρεις...

Φίμωτρα. Βάλε μπόλικα, γιατί στην τηλεόραση βγαίνουν και μιλάνε πολλοί, οι οποίοι ουσιαστικά, εκτός απο το να δημιουργούν ηχορύπανση δεν λένε και τίποτα το σπουδαίο.

Καλή τύχη, διότι χορτάσαμε απο γκαντέμιδες και χορηγούς αρνητικής ενέργιας. Εσυ που ζεις μακριά απο την διαφθορά και την υποκρισία, σίγουρα μπορείς να φέρεις θετική ενέργια και τύχη.

Μερικά κέρατα. Με τόσους τάρανδους που νταλαβερίζεσαι εδώ και τόσα χρόνια, κάτι πρέπει να έχεις στην αποθήκη σου. Θα χρειασθούν και αυτά, μιας και το κέρατο στη χώρα μας πάει σύννεφο. Απο τους ανώνυμους πολίτες, μέχρι τις "διασημότητες" των ΜΜΕ. Άσε που πρέπει να δώσεις και κανά ρεπό στον Ρούντολφ και να βάλεις μερικούς απ'αυτούς να σέρνουν πρώτοι και περήφανοι το έλκηθρο!

Μυαλά. Γιατί όταν ο ουρανός έβρεχε μυαλά, ορισμένοι κρατούσαν ομπρέλες πάνω απο τα κεφάλια τους.

ΥΓ: Το ξέρω ότι σου ζητάω πολλά, αλλά τι να κάνω; Τα Χριστούγεννα ανήκουν κατα ένα μεγάλο βαθμό και σε σενα. Είσαι-θα μπορούσα να πω- ο Θεος των Χριστουγέννων. Ένας καλοκάγαθος παπούλης με κόκκινα μάγουλα και λευκά γένια. Καλή πρωτοχρονιά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

an i euxi sou ginotan pragmatikotita tote o kosmos 8a itan kaluteros!!!
den 8a upirxe tosi anasfaleia, tosos fovos, tosi kakia...kai tosi "monaksia" diladi apomonwsi!!!
kai episis an o kosmos ksipnouse kai euxotan to idio pragma me sena agapite Melenie, pali o kosmos 8a itan kaluteros!! alla blepeis pws i arxi tou Taylor vgainei ali8ini!! osa perissotera aga8a apoktaei o an8rwpos tosa perissotera 8elei na apoktisei!!!
XRHMA XRHMA XRHMA
EKSOUSIA EKSOUSIA EKSOUSIA
kai de lew DUNAMI lew EKSOUSIA
ase pou an upirxe o oros tis ali8eias gia ton ka8e upourgo alla kai gia ton ka8e an8rwpo ksexwrista tote mono mia 8a itan i euxi mas!!
AGIE VASILI... FETOS 8ELW ENA MONO PRAGMA... NA ANOIKSEI I GI NA ME KATAPIEI!!!!!!!