Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΝΤ1 τον πίνει πικρό τον καφέ του!


ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΚΡΟ, ΑΝΤΕ ΜΕ ΟΛΙΓΗ!

Με ποιά λογική οι επικεφαλής του ΑΝΤ1, αποφάσισαν να βάλουν παρουσιαστές στον Πρωινό Καφέ την Ζαρείφη με τον Μουτσινά; Όχι πως έχουν τίποτα τα παιδιά, αλλά η θέση του παρουσιαστή σε πρωινή εκπομπή προυποθέτει άλλα χαρακτηριστικά, διαφορετικής φύσεως. Και οι δυο τους είναι ταλαντούχοι σ'αυτό που κάνουν και σίγουρα τους ταίριαζε απόλυτα ο ρόλος που είχαν ο μεν στον Αρναούτογλου και η δε στη Μενεγάκη. Μέχρι εκεί όμως. Κατά τη γνώμη μου ο βασικός παρουσιαστής πρέπει να είναι ένας, που ο τηλεθεατής/τρια θα τον αισθανθεί φίλο/η,αδελφό/η, συμβουλάτορα, γκόμενο/α, εξομολογητή κλπ κλπ. Μια απλή έρευνα θα σας πείσει:

Ο Αρναούτγλου είναι κάτι αντίστοιχο με τον Πλούταρχο. Είναι το καλό παιδί της τηλεόρασης, που αγαπάει τη μαμά και τον μπαμπά του. Μάλιστα, καταλαβαίνεις πως όταν ήταν φαντάρος, η μαμά του σίγουρα θα πήγαινε τις Κυριακές στο επισκεπτήριο μαζί με το ταπεράκι, φουλ στους κεφτέδες.

Η Μενεγάκη είναι το όμορφο κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο, το ωραίο κορμί και το νάζι που κέρδιζε τους πάντες. Απο τις νοικοκυρές που την ένιωθαν σα κόρη τους (αχ επιτέλους το Ελενάκι μας παντρεύτηκε), μέχρι τα αγοράκια που μόλις έβλεπαν να βγάζει τις γόβες και να αμολάει τις πατούσες πάνω στον καναπέ, ξεροκατάπιναν απο λιγούρα.

Η ΡΟύλα Κορομηλά, ας πούμε, είχε τον καλύτερο συνδιασμό. Δεν ήταν ούτε πολύ όμορφη, ούτε άσχημη. Δεν προκαλούσε τη ζήλια στις τηλεθεάτριες, ενώ παράλληλα απέπνεε την εμπιστοσύνη της κολλητής, που θα μοιραστείς μαζί της όλα σου τα μυστικά.


Όπως καταλαβαίνετε, οι παραπάνω άνθρωποι έχουν αυτό που λέμε χάρισμα. Άσχετα αν τους αποκαλούμε αραχτούς και λάιτ. Ακόμα και στο να είσαι αραχτός και λάιτ, να έχεις διάρκεια,πρέπει να διαθέτεις και το ταλέντο να κερδίσεις τους τηλεθεατές. Κάτι που δυστυχώς, ο Μουτσινάς και η Ζαρείφη δεν το κατάφεραν μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: