Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Οι αραχτοί και λαϊτ της τηλεόρασης!


Αγαπητοί Αρναούτογλου, Μενεγάκη, Ζαρείφη, Μουτσινά, Χρουσαλά, Σκορδά και οι λοιποί που ακολουθούν πιο πίσω , εσείς και οι υπηκόοι σας περνάτε ζωή και κότα. Αραχτοί και λάϊτ επι του καναπέος,χαχανίζετε, σπρώχνετε ο ένας τον άλλον, μαγειρεύετε, κουτσομπολεύετε, παίζετε (και με την νοημοσύνη των τηλεθεατών), χμμ, τι άλλο κάνετε άραγε; Τι προσφέρετε στην τηλεόραση; Αν κάποιος προσθέσει τα λεφτά που βγάζετε όλοι εσείς μέσα σε ένα χρόνο, πληρώνονται (και καλά μάλιστα) καμιά εκατοστή δημοσιογράφοι. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλειές ή περιμένουν απο στιγμή σε στιγμή να πάρουν πόδι απο το τα ΜΜΕ που δουλεύουν. Όλοι εσεις όμως οι τσαχπίνιδες και οι πεταλουδίτσες της τηλεόρασης, δεν αγχώνεστε για τέτοια ποταπά και μπανάλ πράγματα. Σιγά μην έχετε εσείς το άγχος της επιβίωσης. Τα συμβόλαια τα δικά σας είναι χρυσά, άλλου είδους. Και ετήσια ή ακόμα και τριετή. Όλοι εσείς, είστε οι μπαλαδόροι της τηλεόρασης. Να,η Ελένη ας πουμε που είναι και η πιο σιτεμένη-βετεράνα, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως τον Ριβάλντο της πρωινής ζώνης! Ας είναι καλά το εκάστοτε αγόρι wannabe δημοσιογραφική περσόνα lifestyle περιοδικού που κυνηγάει τις αφεντιές σας για μια συνέντευξη. Όλα τα λεφτά τα μαζεύετε εσείς. Έχετε αναρωτηθεί πόσα άτομα έχουν απολυθεί απο τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση) τον τελευταίο χρόνο. Γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στις απολύσεις των media; Μπα, ο καθένας με την βόλα του και εσείς με τη δική σας. Σιγά μην κάτσετε να σκάσετε που λέει και η Μπακοδήμου με τον Σεργουλόπουλο. Ο δικός σας κόσμος (ως επι το πλείστον) δεν έχει απολύσεις. Είναι πιο χαρούμενος, πιο φωτεινός, πιο διάσημος, πιο αναγνωρίσιμος, πιο χαλαρός, πιο αραχτός.

2 σχόλια:

Our Greek tv είπε...

Poly kalo keimeno. Tha epanadimosieytei gia osous den to diavasan ayrio sto blog mas Our Greek Tv.
Kali synexeia!

Ανώνυμος είπε...

ontws polu kalo keimeno!!! as ma8eutei i ali8eia re paidia!!! E L E O S !! !! !! !!
tosoi an8rwpoi parakaloun na vroun mia doulitsa tis prokopis kai sti sugkekrimeni periptwsi dimosiografiki.. kai alloi pali fovountai pws 8a sunexisoun ti zwi tous epeidi kseroun pws 8a apolu8oun.. ma einai zwi auti??? EPITELOUS ESEIS OI "MEGALOI TIS TV" ENDIAFER8EITE LIGO GIA AUTA TA PAIDIA.. OXI MONO GIA TA DIKA SAS!!
MONO NA ISASTE STI 8ESI TOUS SKEFTEITE!!! MONO AUTO!! kai meta as doune sta prwina poso mporeite na xamogelate, na sprwxneste kai na mageireuete opws leei kai o agapitos mas MELENIOS..