Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Η λίστα του τρόμου


theintvduals.wordpress.com
theintvduals.wordpress.com/τelstar-poo-chart-iii/
Τelstar Poo Chart III

Πιστοί (μέχρι στιγμής) στο ραντεβού μας, κάθε Παρασκευή, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους εκλεκτούς σας για αυτή την εβδομάδα. Χωρίς πολλά λόγια, ιδού η λίστα του τρόμου…

5. Λουκία Παπαδάκη

Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις η συγκεκριμένη κυρία. Μας άφηνε άφωνους με την υποκριτική της, στη μακροβιότερη κοροϊδία στο χρόνο της Ελληνικής τηλεόρασης. Εδώ και λίγο καιρό, μετά απο αρκετά χρόνια εξαφάνισης (κάτι για το οποίο παρακαλάγαμε), επέστρεψε, σε άλλο πόστο όμως. Αυτό της επίσημης πανελίστας σε τηλε-βώθρο. Προσπαθεί να παίξει το ρόλο της λογικής-συνειδητοποιημένης-καπάτσας νονάς των πάντων, συζητώντας με συνεργάτες της εκπομπής που τηλεφωνούν απο διπλανό δωμάτιο. Φυσικά ούτε και αυτό μπορεί να κάνει καλά…(28 ψήφοι)

4. Βαλεντίνος ή d.j. Valentino

Χρειάζεται πολύ ταλέντο για να μετατρέψεις μουσικές βλέννες σε κάτι ακόμα χειρότερο. Ο πολυτάλαντος Βαλεντίνος το καταφέρνει μια χαρά. Πέρα απο αυτό, συμμετέχει ως guest της Ελένης, και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, περιφέρει το σαμπρελιασμένο απο τις συνεχείς αυξομειώσεις βάρους κορμί του, κάνοντας καραγκιοζιλίκια, αποδεικνύοντας πως οι κατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις. (31 ψήφοι)

3. (Υπεύθυνος -πολιτιστικής αντζέντας- στο “Όσα λέν’ οι άντρες μεταξύ τους”)

Πρόκειται για το τύπο που προφανώς αρχικά, πηγαίνοντας για casting, μπέρδεψε τα γραφεία της Max Factor με αυτά του Μεγάλου καναλιού. Στάθηκε τυχερός και εκ΄τοτε παρουσιάζει κάτι, το οποίο η bimbo που το προλογεί, το ονομάζει πολιτιστική αντζέντα. Φίλε μας, σε ένα τραγουδιστή, σε έναν performer γενικότερα, το eyeliner και η μάσκαρα μπορούν να δικαιολογηθούν ως καλλιτεχνική άποψη. Σε όλους τους άλλους είναι απλά gay! Στη περίπτωση μάλιστα που συνεργάζεσαι με εκπομπή με την ονομασία “Όσα λέν οι άντρες μεταξύ τους”, έχεις τις εξής επιλογές : α) Παραιτούσε β) Δε λές τίποτα γ) Αλλάζεις φύλο. Όλα αυτά βέβαια αναιρούνται στη περίπτωση που πραγματικά πιστεύεις πως είσαι performer ή καλλιτεχνική περσόνα. Στη περίπτωση αυτή λοιπόν, είσαι απλά ηλίθιος…(38 ψήφοι)

2. Θάνος Κλωνόπουλος

Ακόμα ένα τοξικό απόβλητο της Παντείου. Έγινε γνωστός και μησιτός απο το προ 2ετίας μεσσημεριανό βούρκο της συζύγου του Judge Dread Ευαγγελάτου. Το φαινομενικά αθώο και απονήρευτο, μα συνάμα εκνευριστικό και γλοιώδες παρουσιαστικό του, του έδωσε την ευκαιρία που κάθε σαλλιάρης-κατινιασμένος-εκκολαπτόμενος δημοσιογραφίσκος της πλάκας ζητάει. Since then προκαλεί τη φύση. Στα σύν του, το οτι είναι ίσως το μοναδικό τέρας που δικαιολογεί το επίθετο του. Ελπίζουμε να έχει σύντομη καριέρα…(54 ψήφοι)

1. Βασίλης Δρυμούσης

Γνωστός στη πιάτσα των ερτζιανών ως “ο άνδρας που λατρεύουν να μισούν οι γυναίκες”…θα διορθώσουμε “το ανδρίκελο που μισούμε”. Guest σούργελο της Ελένης, και αυτός, ίσως το αντίπαλο δέος του Μάρκου-Benny Σεφερλή. Με λεξιλόγιο που περιλαμβάνει επι το πλήστον λέξεις όπως βυζάκια,κωλαράκια,αυνανισμούς κ.τ.λ., μοιάζει με ξαμολυμένο διονυσιακό σάτυρο, προσπαθώντας να καταστρέψει κάθε όμορφη σκέψη μας για τις παραπάνω λέξεις. Με εμφάνιση και φωνή που σου προκαλεί απο αχαλίνωτη ανάγκη για ξέρασμα, έως την επιθυμία να φτάσεις σε ακραίες μορφές βίας, είναι απο τα χειρότερα τέρατα ever. Έχει δηλώσει(άλλος ένας) πως “η βλακεία είναι ανίκητη”…έτσι ανακυρήσεται δικαιωματικά και εκτός συναγωνισμού, ο νικητής του 3ου Telstar Poo Chart.



Συγχαρητήρια για το καλογραμμένο κείμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: