Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η γιάφκα του Συντάγματος!


ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ!

Είναι ίσως απο τις μεγαλύτερες. Με πολλά μέλη, που κάνουν τα πάντα σιωπηλά προκειμένου να επιβεβαιώσουν το ρητό "Ότι φάμε, ότι ποιούμε και ότι αρπάξει ο πισινός μας". Για την ακρίβεια κανένας πισινός δεν αρπάζει τίποτα, διότι πολύ απλά σαν γνήσια αρπακτικά δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να κατασπαράξουν. Με τις βόμβες που ρίχνουν, τινάζουν την ανεργία καιτην αφραγκία στον αέρα. Κάτι βόμβες που κοντεύουν να φτάσουν σε καταστροφικό επίπεδο τις πυρηνικές!

Μιλάμε για πολλά μέλη. Παρότι είναι σκληροί και εκπεδευμένοι κομμάντος, καμουφλάρονται πίσω απο τις γραβάτες, τα μανικετόκουμπα και τα ρολόγια που ενίοτε τους κάνουν δώρο οι θαυμαστές τους (κάθε γιάφκα επιβάλλεται να έχει υποστηρικτές), έτσι για να τους ευχαριστήσουν που κάνουν τη ζωή των πολλών δυσκολότερη. Αλλά το πιο αστείο είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά, υπάρχει γιάφκα που φυλάσσεται τόσο καλά. Ούτε ποντίκι δεν μπορεί να τρυπώσει.

Μέσα, κάνουν ότι τους καπνίσει. Για να καταλάβεις, δεν δίνουν δεκάρα που υπάρχουν κάμερες. Εξάλλου με την αμφίεση καιτα μούτρα τύπου Κακομοίρη Κακομοίρογλου πιστεύουν πως καταφέρνουν να ξεγελάσουν τη κοινή γνώμη. Κούνια που τους κούναγε!

Αυτή τη γιάφκα ποιος θα την ξεσκεπάσει; Τα μέλη της ποιός θα τα μπουζουριάσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: