Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Η κάθοδος της Μενεγάκη


ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ

Με περίπου δεκαπέντε χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη θα έπρεπε να αισθανόταν το λιγότερο ευτυχισμένη για την πορεία της. Μέσα απο την τηλεόραση γνώρισε τον άντρα της, έκανε τα παιδιά της, έβγαλε ένα σκασμό λεφτά που και να θέλει να τα ξοδέψει δεν θα τα καταφέρει.

Η ματαιοδοξία της και ο εγωισμός της όμως δεν δέχονται πως επιτέλους βρέθηκε μια άλλη πρωινή εκπομπή να είναι πρώτη και μάλιστα οι παρουσιαστές της να είναι άντρες. Οι Καραμέρος και Χαριτάτος ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι και η Ελένη μετά βίας τους φτάνει με τα δωδεκάποτα που φοράει.

Είναι ντροπή στα σταράντα (φεύγα) να κάθεσαι στα τέσσερα σε κραβάτια και να δείχνεις ασκήσεις γυμναστικής. Είναι ντροπή μετά απο τόσα χρόνια πορείας στη τηλεόραση να προκαλείς με τους συγκεκριμένους τρόπους.

Αντί να αισθάνεται ευγώμων που έχει καλή ημερομηνία λήξης (δεν έχει λήξει ακόμα σε σχέση με κάποιες άλλες), κάθεται και γκρινιάζει που δεν είναι πρώτη. Αυτό θα πει αχαριστία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις καταστάσεις βλέπεις πόσο νούμερα είναι...Άσχημο πράγμα η ματαιοδοξία...Όμως θα πρέπει να της αναγνωριστεί πως δεν είναι τόσο νούμερο όπως η Τατιάνα κι οι μεσημεριανούδες. Αν δεν προσέξει θα καταταγεί σε αυτήν την τηλεοπτική τάξη και πραγματικά δεν της αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

karameros - xaritatos 4 ever!!! elenitsa teleiwse i epoxi sou!! deixneis de deixneis to ... sou, sorry alla epeses!!!