Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

O Alpha θυσιάζεται στο βωμό της τηλεθέασης


ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ

Το νέο ριάλιτι με τις μαμάδες που ψάχνουν νύφες είναι ότι έλειπε απο την ελληνική τηλεόραση.

Η δε Καραβάτου ήταν η καλύτερη επιλογή.Αυτήνα δεις σεμεδάκι που έχει να βάλει στο σπίτι.Θα τον ξετινάξει τον Κρατερό. Μέχρι και κάτωαπο το φουρνάκι των μικροκυμάτων θα βάλει.

Σα δε ντρεπόμαστε λεω εγώ. Εδώο κόσμος καίγεται και η μπουρούχα λούζεται. Μου αρέσει που θέλουν να κάνουν και αλλαγές στον σταθμό τρομάρα τους. Που ειρωνεύονται το Star. Τρεις χειρότεροι είναι.

Τουλάχιστον ο Μαλέλης απο το πρωί μέχρι το βράδυ παίζει κάτι συγκεκριμένο. Κουτσομπολιό και lifestyle. Έχει μια ταυτότητα το κανάλι,όποια κι αν είναι. Οι υπόλοιποι ξεκατινιάζονται με τα πρωινάδικα και μετά στις ειδήσεις προσπαθούν να βγάλουν το σοβαρό τους προφίλ.

Ο μόνος σταθμός που είναι σοβαρός απο την αρχή μέχρι το τέλος είναι η NET. Και το ΣΚΑΙ. Οι υπόλοιποι είναι στα πόδια της Ελένης, της Τατιάνας και της Λαμπίρη.

2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Τουλάχιστον η Ελένη δεν είναι τόσο κατίνα όσο η Τατιάνα.Κι η Λαμπίρη καλύτερη είναι. Η Τάτι όπως την λέτε προσπαθεί να το παίξει καλή αλλά δεν της βγαίνει. Έχει κάκιστες υποκριτικές ικανότητες ή μάλλον ανύπαρκτες κι ενοχλητική φωνή. Όσο όμορφη και να την λέτε αυτή ξέρει αν είναι..Τε σπα...Η Καραβάτου πιστεύεις πως κάνει για παρουσιάστρια;

Ανώνυμος είπε...

EGW PISTEUW PWS I KARAVATOU KANEI GIA PAROUSIASTRIA! I EKPOMPI OMWS POU DIALEKSE EINAI I XEIROTERI!! DILADI ELEOS PIA!! NA BGAINOUN ANTRES ME TIS MAMADES TOUS GIA NA BROUN GOMENA!??? TI ALLO 8A DOUME???