Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Γέμισε καπνούς η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής!


ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΚΝΕΡ

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και η κυκλική φωτιά που είχε στηθεί για τις ανάγκες της όπερας,έκοβε την ανάσα, κάποια στιγμή ο τενόρος διακόπτει την ροή και παγώνει το πλήθος "The fire is out of order". Η αυλαία κλείνει, ενώ περίπου 1600 άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα,χωρίς πανικό, σιγά σιγά αποχωρούν, καθότι ο χώρος έχει γεμίσει με καπνό. Όλο το πρόβλημα, αποκαταστάθηκε μέσα σε μισή ώρα και η όπερα συνεχίστηκε κανονικά.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΕ ΠΙΤΕΣ"!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ<<Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ

Δεν έμαθε να κάνει καλές πίτες η Τατιάνα, αναγνώστες. Δεν της καθόταν το φύλλο. Περίεργο, μπορώ άνετα να φανταστώ την κυρία Στεφανίδου να κάνει πίτες. Δεν πειράζει Τατιάνα. Έμαθε η Φιλιππνινέζα σου για σενα!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Μούφα καραμπινάτη η δήθεν σχέση Μπουλέ-Αρναούτογλου!


"Απορώ. Με ποιά λογική ορισμένα ΜΜΕ δημιουργούν απο τη φαντασία τους σχέσεις και ειδύλλια?".
Η παραπάνω ερώτηση θα μπορούσε να είναι απόλυτα φυσιολογική, παρότι εν μέρει δεν ευσταθεί. Και δεν ευσταθεί, διότι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές "πουσάρουν" εκ των έσω όλη αυτή την ιστοριούλα. Με λίγα λόγια η Μπουλέ, αφήνει να βγει προς τα έξω πως τα έχει με τον Αρναούτογλου, μπας και της κάνει κανα εφώφυλλο το Down Townκαι γίνει και λίγος ντόρος γύρω απο το όνομα της. Αντί να κάνει το σταυρό της που είναι στο πρωινό του MEGA, θέλει να γίνει και πρώτη μούρη στο Καβούρι. Αλλά όπως είχαμε πει και παλαιότερα, ο Γρηγόρης δεν σκαμπάζει και δεν το έχει και σε τίποτα να βρει μια Μπουλέ "brand new", τελευταίο μοντέλο! Πάπαλα το καλό παιδί της τηλεόρασης. Καλή ήταν η Θρασκιά, που ανεχόταν της παρέλαση του δεσμού της απο εξώφυλλο σε πρωτοσέλιδο.

Σήμερα η Τατιάνα φιλοξενεί τα τεκνά του X-FACTOR!


ME TZIN ΜΠΟΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ. Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η δικαίωση των blogs


Άμα πριν απο δυο χρόνια, έλεγες σε ένα διευθυντή ειδήσεων πως θα αντλεί ένα μεγάλο κομμάτι της θεματολογίας απο τα blogs, θα γελούσε και θα λεγε "αντε ρε νούμερο". 700 μέρες αργότερα, τα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν πέσει με τα μούτρα στο πληκτρολόγιο,κυριολεκτικά γαντζωμένοι, ψάχνοντας την είδηση στο διαδίκτυο. Το φρέσκο, το σημερινό, που πολλές φορές, προλαβαίνει και τα έκτακτα δελτία των καναλιών. Υπάρχει και συνέχεια, καθώς η σύγκριση της ταχύτητας των ειδήσεων, ανάμεσα στο Internet και την τηλεόραση, θα είναι σαν να βάζεις μια Ferrari να κάνει κόντρα στα λιμανάκια με ένα πειραγμένο Golf.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Οι ταλαντούχοι κάθονται σπίτια τους και τα λαμόγια δουλεύουν!


Αυτά είναι τα δεδομένα και η αξιιοκρατία της ελληνικής πραγματικότητας. Και αν όχι στο σύνολό της, στο μεγαλύτερο ποσοστό. Ειδικά στον χώρο των ΜΜΕ, καθημερινά βλέπεις αγράμματα τυπάκια, χωρίς προσωπικότητα να επιβιώνουν και ταυτόχρονα να μην προσφέρουν τίποτα. Βέβαια, με το προσωπείο της κολακίας και της δήθεν αγάπης και θαυμασμού που δείχνουν με γλειώδη τρόπο στα αφεντικά. Εννοείται πως οι περισσότεροι εργοδότες αρκούνται στο γλείψιμο. Αγαπάνε τα σαλιγκάρια τους,διότι και οι ίδιοι με την σειρά τους είναι νάρκισοι που προτιμούν έχουν στη δουλεψή τους γιουσουφάκια και αυλικούς, παρά ανθρώπους με θάρος,θράσος και αξιοπρέπεια. Όλα αυτά μαζί σε συνδιασμό με την αμείλικτη πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, γονατίζουν τους περισσότερους έλληνες πολίτες που κοιμούνται με τον εφιάλτη των δόσεων και των ελάχιστων καταβολών. Τελικά, πλούσιος είναι αυτός που δεν χρωστάει.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Οι καυτές πατάτες του Star!


ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ

Την ίδια ώρα που επικρατεί ένα απέραντο χάος, με τους αγρότες να έχουν μπλοκάρει καίρια σημεία της Εθνικής μας Οδού, ώστε να μη κουνιέται φύλο, το Star και ο διευθυντής ειδήσεων Σταμάτης Μαλέλης, ασχολούνται με τα κότσια των μοντέλων και το X Factor. Είπαμε, να δίνετε έμφαση στο νεανικό κοινό, αλλά οι ειδήσεις σας κύριε Μαλέλη ισοπεδώνουν ακόμα και την αξιοπρέπεια ενός πιτσιρικά 18-20 χρονών, που δεν δίνει δεκάρα για τη διατροφή της Σαμπρίνας απο τον Λιαδέλη και της κάθε τυχάρπαστης γκόμενας που αυτό που έχει ως όνειρο ζωής είναι να βρεί ένα κορόιδο-αιμοδότη να της τα χώνει. Πόσο ακόμα θα σας επηρεάζει η θεματολογία της Espresso;

Ο Μίνωας Κυριακού, λάτρης της Αργεντίνικης κουζίνας!


Με τη σύζυγο του Μαρί Κωνσταντάτου και ολιγομελή παρέα, οι ρεπόρτερ του mediaxwri, εντόπισαν (την προηγούμενη εβδομάδα) τον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού να τρώει στο καινούργιο Αργεντίνικο εστιατόριο Pasional στην Φιλοθέη. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως εκτός απο το φαγητό ενθουσιάστηκαν και με τη ζωντανή μουσική που τους κράτησε συντροφιά καθ'όλη την διάρκεια που παρέμειναν στο εστιατόριο. Την επόμενη φορά,ίσως χορέψουν και αργεντίνικο τανγκό!

Η Άννα, το άγριο φλερτ με την AGB και ο Alpha!


MEDIAXWRI_ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ<<ΣΤΟ GSTAAD ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΛΑ

Μετά απο ένα πόλεμο ακολουθεί συνήθως ανακωχή και ειρήνη. Κάπως έτσι συνέβη με την Άννα Δρούζα και το Star, αφού απο σήμερα,Δευτέρα, το εμπάργκο που της είχε κηρύξει ο σταθμός (να μην υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στην εκπομπή Μπορώ και το Star), έληξε. Η μόνη ίσως που να έμεινε παραπονεμένη απ'όλη την ιστορία είναι η Χριστίνα Λαμπίρη, που φάνηκε να ενοχλήθηκε απο τα αφιερώματα που έκανε η Αννούλα στις δύο αντιπάλους της απο το Alter, Σκορδά και Καραβάτου. Α, όλα κι'ολα. Ομολογώ πως η εκπομπή με την Καραβάτου ήταν πολύ καλή. Ίσα ίσα που μάθαμε πως το Κατερινάκι εκτός απο όμορφο είναι και μόνο. Άσε που οι γονείς θέλουν να δουν την κόρη τους καβάλα σε άλογο να κοντοζυγώνει την εκλησιά. Anyway, ότι και να λένε οι κακοπροαίρετοι, η εκπομπή της Άννας πάει πρίμα. Αν εξαιρέσεις τη συνέντευξη με τον Κούγια που έκανε μονοψήφια (ομολογώ πως με τέτοια χολή που έριξε ο Κούγιας μου έκανε εντύπωση), το Μπορώ δείχνει πως μπορεί να τα βάλει άνετα με την Τατιάνα, την πρώτη κυρία της απογευματινής ζώνης. Γι'αυτό και οι γάτουλες οι Γερμανοί του Alpha, ήδη βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική συνεργασίας με την Δρούζα, καθότι τα στελέχη ποντάρουν στο νεανικό κοινό (15-44 ετών) το οποίο, σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, τρέφει στην Άννα ιδιαίτερη αδυναμία. Όλα αυτά όμως αναγνώστη μου θέλουν μπόλικη σκέψη. Γι'αυτό και η Άννα, μέχρι την Παρασκευή, θα έχει ήδη πακετάρει βαλίτσες με προορισμό το ταπεινό χειμερινό θέρετρο Gstaad, μετά του Αθανασίου Λάλα βεβαίως βεβαίως, δια χαλάρωσην, σλάλομ και διαλογισμό.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Πόσες "Πετρούλες" σηκώνει ο οργανισμός μας;



ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!

Αναρωτηθήκατε άραγε, πόσες Περούλες και πόσοι Πετρούληδες έχουν παρελάσει απο τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Επίσης αναρωτηθήκατε πόση επιτηδευμένη ευγένια και τσαχπινιά έχουμε φάει στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια απο τα "καλά" παιδιά της τηλεόρασης που αν υπήρχε κάπου μια κρυφή κάμερα και αποθανάτιζε τις δραστηριότητές τους θα κοκκίνιζε μέχρι και εκείνη απο ντροπή. Ζήλεψε η Πετρούλα βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια τον χαμογελαστό (on camera παντα) Γιώργο Αυτια, με τα καλημερούδια του. Ζήλεψε την Έλενα Γράβεζα και το σταμααααάτααααα της στο Distruction του Ψινάκη. Ζήλεψε τον αούα και δήθεν χαβαλέ που κάνουν οι τηλεοπτικοί μας πρωταγωνιστές. Τους καμουφλαρισμένους αστεϊσμούς που όταν κλείσουν οι κάμερες μεταλλάσονται σε αγριεμένες φάτσες γεμάτες σνομπισμό και έπαρση. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Πετρούλα, μετα τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, είναι να τσιμπήσει κανά εξώφυλλο στο Playboy (άντε και στο Nitro) και καμιά καλή αρπαχτή. Ας το εκμεταλλευθεί, όσο είναι καιρός. Αιθριος, χωρίς καταιγίδες και μποφόρ, Πετρούλα μου!

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Αυτός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μυκόνου!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γιάννης ο γλυκούλης , ο Μυκονιάτης, θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μυκόνου. Είναι κοινό μυστικό, καθότι ο αντικαταστάτης του τέως δημάρχου Βερώνη, Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας, ψηφισθηκε απο το δημοτικό συμβούλιο και όχι τους κατοίκους-δημότες Μυκόνου. Ήδη ο μόδιστρος Γαλάτης συζητά τις προτάσεις που του έχουν γίνει και όλη η Μύκονος θεωρεί δεδομένο πως η νίκη ήδη βρίσκεται μέσα στο πλουμιστό τσεπάκι του!

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

MYKONOS NEWS!


ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ MEDIAXWRI ΘΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΚΟΝΟΥ>> STAY TUNED!

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Η Χαρά δεν αγνοείται. Μένει στη Γλυφάδα!


Η Χαρά μπορεί να αγνοείται στο σήριαλ, του MEGA, αλλά όχι και στην πραγματική ζωή!

Ο λόγος για την 21χρονη Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, την οποία μάθαμε απο το καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 "Έρωτας". Η Πατρίσια απο μικρή φαινόταν ντίβα, καθότι απο το γυμνάσιο κιόλας δεν έδεινε και πολλά δικαιώματα στους συμμαθητές της. Τέλειωσε το Γενικό Λύκεο Γλυφάδας και με τον Έρωτα μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα του Έλληνα τηλεθεατή. Συχνάζει στις καφετέριες της Γλυφάδας και είναι φαν της RnB μουσικής. Το καλοκαίρι περνούσε τις ώρες της στο balux cafe, ενώ οι πραγματικοί φίλοι που την περιστοιχίζουν είναι ελάχιστοι. ΕΛπίζουμε σύντομα να βρεθεί και στο σήριαλ του MEGA, διότι αν η μαμά της είναι προληπτική, σύντομα θ'αρχίσει να ανησυχεί για την τύχη της κόρης της!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Οι "ντέτεκτιβ" των 20:00!


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ DAVID COPERFIELD ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ
Το καραγκιοζιλίκι ορισμένων καναλιών δεν περιγράφεται. Προσπαθούν να δώσουν ανύπαρκτες εικόνες απο την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.Για την τηλεθέαση είναι ικανοί να καλεσουν τον μάγο David Coperfield να κάνει μαντεψιά και να αποκαλύψει την κρυψώνα των απαγωγέων. Ας αφήσουν την αστυνομία να κάνει το έργο που μπορεί να κάνει και καλό θα ήταν να σταματήσουν να πολιορκούν τις δηλώσεις του εφοπλιστή. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε. Οκ, ειναι καλά τώρα, αλλά δεν έχει την ανάγκη να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο να μιλάει. Μην εκμεταλλεύεστε την ευγένια ενός ανθρώπου.

Τι συμβαίνει με τον Κούγια;


Τώρα που πέρασαν δυο μέρες και καταλάγιασαν τα πνεύματα έπειτα απο τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στη Δρούζα, προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους που ο ποινικολόγος βγήκε στη τηλεόραση. Υπάρχει λόγος κύριε Κούγια; Εντάξει, το καταλαβαίνω πως η δημοσιότητα είναι γλυκιά και αρεστή στους περισσότερους απο εμάς, αλλά θεωρώ επίσης πως οι δηλώσεις σας για τον Λαζόπουλο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν (το λιγότερο) άστοχες. Ένας άνθρωπος που έχει επαγγελματική καταξίωση, οικογένεια, κοινωνικό status, δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι του κατεβαίνει. Και στο κάτω κάτω η εκδίκηση με χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη για τη προσωπική ζωή του Λαζόπουλου δεν αποφέρει δόξα και θαυμασμό. Το ποιός είναι ο κύριος Λαζόπουλος και τι έχει προσφέρει μέσα απο τις θεατρικές του παραστάσεις και τις εκπομπές του στη τηλεόραση το ξέρουμε πολύ καλά. Όπως επίσης ξέρουμε (ένα χωριό είναι η Ελλάδα) και για τη προσωπική του ζωή. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει, με την επαγγελματική. Να σας θυμίσω κύριε Κούγια πως ομοφυλόφιλοι δεν υπάρχουν μόνο στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και σε αυτόν της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της δικηγορίας και και και. Δεν έχει να λέει. Δηλαδή ο δικός σας χωρισμός που έγινε θέμα κουτσομπολιού συζήτησης και χλεύης σε όλα τα κανάλια, θα έπρεπε να σαμποτάρει την επαγγελματική σας δραστηριότητα; Ο Λαζόπουλος κάνει σάτιρα, καυστική πολλές φορές, αλλά δεν φταίει εκείνος. Ας προσέχατε και σεις (και πολλοί άλλλοι διάσημοι πολίτες) να μην βγάζατε τα προσωπικά σας στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν υπάρχουν μόνο κακές αδερφές Αλέξη.Υπάρχουν και κακοί straight, όπως και τούμπαλιν.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ...


ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ορκίζομαι να κάνω την χώρα μου καλύτερη
Ορκίζομαι να μην γίνω μαριονέτα στα χέρια κανενός
Ορκίζομαι να κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου,ώστε να μην γίνει η χώρα μου ξανά υπεύθυνη για πολέμους, σκοτωμούς και αιματοχυσίες
Ορκίζομαι στα δύσκολα να βγαίνω στην πρώτη γραμμή να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και όχι να παίζω αμέρινος γκολφ και να σφυρίζω κλέφτικα
Ορκίζομαι να είμαι ο ίδιος ανθρώπινος Μπάρακ με εκείνον που σας έδειξα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα
Ορκίζομαι ΕΙΡΗΝΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΒΟΗΘΕΙΑ στους αδύναμους
Ορκίζομαι να "αποκεφαλίσω" οποιονδήποτε προσπαθήσει να σαμποτάρει το έργο μου
Ορκίζομαι πως μετά το γεύμα με το ραγού στον Λευκό Οίκο, το χαβαλέ και τα YEAH YEAH να στρωθώ στη δουλειά
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Ορκίζομαι να έχω το θάρρος να παραιτηθώ αν αποδειχθώ ψεύτης, ανεπαρκής και επίορκος στα μάτια όσων με εμπιστεύθηκαν

ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΧΩΝΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ"


Πατέρα, γιατί το σεξ είναι τόσο αρεστό πράγμα?
* Επειδή η αίσθησή του μοιάζει με αυτή που έχεις όταν σκαλίζεις τη μύτη σου, παιδί μου!...
Πατέρα, γιατί οι γυναίκες χαίρονται το σεξ περισσότερο από τους άντρες?
* Όταν σκαλίζεις τη μύτη σου τι νοιώθει πιο καλά, το δάχτυλο σου ή η μύτη σου?
Πατέρα, γιατί οι γυναίκες μισούν το βιασμό?
* Αν περπατάς στο δρόμο, και κάποιος άγνωστος έρθει και σου σκαλίσει τη μύτη θα σου αρέσει?
Πατέρα, γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ όταν έχουν περίοδο?
* Άμα αρχίσει και τρέχει αίμα η μύτη σου, συνεχίζεις να τη σκαλίζεις?
Πατέρα, γιατί δεν αρέσει στους άντρες να φορούν προφυλακτικό?
* Εσένα σου αρέσει να σκαλίζεις τη μύτη σου όταν φοράς γάντια?
Πατέρα, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ δημόσια, και πάντα κρύβονται?
* Εσύ θα σκάλιζες τη μύτη σου μπροστά σ' όλη την τάξη?.. Βλάκα... Ε βλάκα.


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Μυρτώ Κάζη: Το "αστεράκι " πίσω απο το πρωινό του VFM!


ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ> ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ!

Όσοι είναι φαν του ραδιοφώνου άκουσαν για πρώτη φωρά τη φωνή της μέσα απο τη συχνότητα του BEST 92,6 όπου έλεγε τις ειδήσεις. Όταν ο σταθμός πέρασε στα χέρια του Αντώνη Λυμπέρη και μετονομάστηκε απο Village σε VFM, έγινε μια πρόταση που έκανε την Μυρτώ ακόμα πιο λαμπερή και χαρούμενη. Της πρότειναν να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού 7-10 το πρωί μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη. Πρόσκληση και συνάμα πρόκληση για ένα νεο κορίτσι γεμάτο όρεξη για δημιουργία και δουλειά. Απο τότε μέχρι σήμερα ακτός απο εμπειρία, η Μυρτώ απέκτησε φανατικούς ακροατές και φανατικούς θαυμαστές. Εξάλλου το αξίζει, διότι όσοι την γνωρίζουν (είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά) λένε τα καλύτερα. Εκτός απο το ραδιόφωνο, η Μυρτώ εργάζεται στον περιοδικό τύπο, ενώ κάθε μήνα δίνει συμβουλές ομορφιάς και στίλ, μέσα απο τις σελίδες του περιοδικού Grazia.

ΥΓ: ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ "ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ!


ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ! ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ MEDIAXWRI ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!

Αθήνα 15/1/2009
Προς Διευθυντή Σύνταξης

κ. Διευθυντά,

Θα θέλαμε να δημοσιεύσετε τη θερμή μας παράκληση προς το ΥΠΕΧΩΔΕ να παρατείνει την εικαστική έκθεση “Art and Nature” (αρτ εντ νέιτσουρ), Περιβάλλον-Δράση ’08 που διοργάνωσε στη Βίλα Καζούλη (8-12-2008 έως 16-1-2009). Ο λόγος είναι ότι οι καλλιτέχνες μας δεν πρόλαβαν λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας το τελευταίο διάστημα να την καταγγείλουν δεόντως. Το ΥΠΕΧΩΔΕ είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για την καταστροφή του περιβάλλοντος. Μοιάζει, λοιπόν, σαν να μας καλεί ο θύτης στο μνημόσυνο του θύματος όπου μάλιστα πρόκειται και να τον τιμήσουμε. Η τέχνη, όμως, δεν είναι πλυντήριο για την πολιτική κανενός, ούτε βιοδιασπώμενη χαρτοσακούλα για τα κόλλυβα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στη μεσολάβησή σας.

Ομοσπονδία Ανησυχούντων* Πολιτών
*(χωρίς επιχορήγηση)

Η Μάρω Λύτρα, στα βήματα της Jlo!


ΘΑ ΠΑΡΩ, ΘΑ ΠΑΡΩ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΩ!
Στα χνάρια της λατίνας Jennifer lopez, η δική μας Μάρω Λύτρα, καθώς σκέφτεται σοβαρά να λανσάρει στην αγορά μπλουζάκια με στάμπες και σχέδια της επιλογής της. Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) έχει ημερομηνία λήξης. Ίσως κάπως έτσι το σκέφθηκε η Μάρω και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ. Βέβαια, το κορίτσι είναι ακόμα στην αρχή. Συζητάει με ανθρώπους του χώρου, ώστε να πάρει τις σωστές πληροφορίες όσον αφορά την ποιότητα και τους προμηθευτές πριν βγουν τα μπλουζάκια της στην αγορά. Καλή επιτυχία Μάρω!

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Γιώργος Μαρίνος: Εκεί που η δόξα συνδιάζεται με αξιοπρέπεια


ΤΩΡΑ ΣΤΟ GALA

Παρακολουθώ με προσοχή την συνέτευξη του Γιώργου Μαρίνου στη Μαρία Σταμετέρη. Ενός ανθρώπου ο οποίος παρότι γνώρισε δόξα, χειροκρότημα και καταξίωση παραμένει σεμνός,με αυτό που λέμε ανθρωπιά και αξιοπρέπεια. Είναι απο τους λίγους καλλιτέχνες που δεν δίστασε να κρύψει την ομοφυλοφιλία του. Που ποτέ δεν την είδε σαν κουσούρι ή τροχοπέδη για την καριέρα του. Ο Γιώργος Μαρίνος είναι απο τους τελευταίους παραδοσιακούς gentleman της Ελλάδας, χωρίς εμφανή κόμπλεξ και εμμονές. Μακάρι να είναι το ζωντανό παράδειγμα σε όλα αυτά τα καβαλημένα καλάμια που σουλατσάρουν καθημερινά στις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ χωρίς λόγο και αιτία. Μακάρι ο τρόπος και η στάση του απέναντι στο star system να είναι ζωντανό παράδειγμα σε όλους τους φελούς που κυκλοφορούν αναμεσά μας, μπας και διορθωθούν.

Το Yupi.gr, παίρνει τα πάνω του!


Με μια πολύ καλή outdoor διαφημιστική καμπάνια, το yupi.gr μπαίνει δυναμικά στο όμορφο και συνάμα συναρπαστικό κόσμο του Internet. Αν και κυκλοφορούν αρκετά ειδησεογραφικά πόρταλ, εκεί που ποντάρει το yupi του Πέτρου Κωστόπουλου είναι οι αποκλειστικότητες σε ότι αφορά τα showbiz news. Εξάλλου το συγκεκριμένο "κομμάτι" είναι και το σήμα κατατεθέν της ΙΜΑΚΟ, καθότι σχεδόν πάντα η εν λόγω εκδοτική εταιρία μπαίνει απο την κυρίως πόρτα και όχι απο το παράθυρο όπως οι υπόλοιποι ανταγωνιστές. Ένα ενδιαφέρον section είναι το yupi tv που θα αναπτυχθεί κι άλλο με web shows από celebrities και λαχταριστά ημίγυμνα κερασάκια τις Σάσα Μπάστα και Όλγα Φαρμάκη.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΝΤ1 τον πίνει πικρό τον καφέ του!


ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΚΡΟ, ΑΝΤΕ ΜΕ ΟΛΙΓΗ!

Με ποιά λογική οι επικεφαλής του ΑΝΤ1, αποφάσισαν να βάλουν παρουσιαστές στον Πρωινό Καφέ την Ζαρείφη με τον Μουτσινά; Όχι πως έχουν τίποτα τα παιδιά, αλλά η θέση του παρουσιαστή σε πρωινή εκπομπή προυποθέτει άλλα χαρακτηριστικά, διαφορετικής φύσεως. Και οι δυο τους είναι ταλαντούχοι σ'αυτό που κάνουν και σίγουρα τους ταίριαζε απόλυτα ο ρόλος που είχαν ο μεν στον Αρναούτογλου και η δε στη Μενεγάκη. Μέχρι εκεί όμως. Κατά τη γνώμη μου ο βασικός παρουσιαστής πρέπει να είναι ένας, που ο τηλεθεατής/τρια θα τον αισθανθεί φίλο/η,αδελφό/η, συμβουλάτορα, γκόμενο/α, εξομολογητή κλπ κλπ. Μια απλή έρευνα θα σας πείσει:

Ο Αρναούτγλου είναι κάτι αντίστοιχο με τον Πλούταρχο. Είναι το καλό παιδί της τηλεόρασης, που αγαπάει τη μαμά και τον μπαμπά του. Μάλιστα, καταλαβαίνεις πως όταν ήταν φαντάρος, η μαμά του σίγουρα θα πήγαινε τις Κυριακές στο επισκεπτήριο μαζί με το ταπεράκι, φουλ στους κεφτέδες.

Η Μενεγάκη είναι το όμορφο κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο, το ωραίο κορμί και το νάζι που κέρδιζε τους πάντες. Απο τις νοικοκυρές που την ένιωθαν σα κόρη τους (αχ επιτέλους το Ελενάκι μας παντρεύτηκε), μέχρι τα αγοράκια που μόλις έβλεπαν να βγάζει τις γόβες και να αμολάει τις πατούσες πάνω στον καναπέ, ξεροκατάπιναν απο λιγούρα.

Η ΡΟύλα Κορομηλά, ας πούμε, είχε τον καλύτερο συνδιασμό. Δεν ήταν ούτε πολύ όμορφη, ούτε άσχημη. Δεν προκαλούσε τη ζήλια στις τηλεθεάτριες, ενώ παράλληλα απέπνεε την εμπιστοσύνη της κολλητής, που θα μοιραστείς μαζί της όλα σου τα μυστικά.


Όπως καταλαβαίνετε, οι παραπάνω άνθρωποι έχουν αυτό που λέμε χάρισμα. Άσχετα αν τους αποκαλούμε αραχτούς και λάιτ. Ακόμα και στο να είσαι αραχτός και λάιτ, να έχεις διάρκεια,πρέπει να διαθέτεις και το ταλέντο να κερδίσεις τους τηλεθεατές. Κάτι που δυστυχώς, ο Μουτσινάς και η Ζαρείφη δεν το κατάφεραν μέχρι στιγμής.

Πρώην δημοσιογράφος της Espresso, νυν παρουσιαστής ειδήσεων!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Και σα να μην έφτανε αυτό, του έχουν φτιάξει και γκρούπ στο Facebook, λες και είναι η Άννα Βίσση. "FANS OF ANTONIS SROITER". ΤΟ βλέπεις και σου πέφτουν τα σαγόνια απο τα γέλια. Μιλάμε για μεγάλη δημοσιογραφική οντότητα με παράσημα και περγαμινές. Για την ιστορία ο Αντώνης Σρόιτερ, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησε την δημοσιογραφική του δραστηριότητα στην εφημερίδα Espresso. Στην αρχή ως συντάκτης, μέχρι που έφτασε και στην καρέκλα του διευθυντή. Όταν ξέσπασε ο "πόλεμος" μεταξύ Αναστασιάδη-Χατζηνικολάου, που είχε σαν αποτέλεσμε την αποχώρηση του πρώτου (νύχτα) απο τον Alpha, ο Σρόιτερ του έκανε ορισμένα απανωτά πρωτοσέλιδα, κερδίζοντας έτσι την εύνοια-συμπάθεια του Θέμου και στην πορεία μια ενδιαφέρουσα πρόταση να πάει ως αρχισυντάκτης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Τώρα για να πω την αλήθεια, το αυστηρό γερμανικό προφίλ του Σρόιτερ (ίσως να είναι επηρεασμένο και απο το σκληροπυρηνικό επώνυμό του) ταιριάζει περισσότερο στα θέματα που διαχειρίζεται στην εφημερίδα, παρά στην τηλεόραση. Πάντως, η Espresso,μόνο αρνητικά δεν λειτούργησε στην καριέρα του, αν σκεφτείς πως άλλοι δημοσιογράφοι ντρέπονται να το λένε.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ο Χάρης Σιανίδης ήταν απο μικρός τσαχπίνης!


ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!

Παιδί, ακόμα 15-16 χρονών, ο Χάρης έκοβες βόλτες με τα καρό παντελόνια και τα κασκόλ στο σχολείο του, το Πολυκλαδικό Πειραιά, προκαλώντας ερωτηματικά και θαυμασμό στους συμαθητές του. Εκτός απο εκκεντρικό και χαρούμενο παιδί, ο Χάρης ήταν και κομμάτι γκρινιάρης, καθώς όταν έβλεπε σε διαγώνισμα 12 -13 μόνο τα κλάμματα δεν έβαζε. Βέβαια, σκεφτόταν μη μουσκέψει και το κασκόλ και αρπάξει καμια πούντα. Τώρα πια μεγάλωσε και δεν βουρκώνει τόσο συχνά. Τώρα πια όμως ούτε να πληρώσει δεν καταδέχεται. Ως άλλη Σάσα Μπάστα, βρήκε και αυτός τους χορηγούς του. Το εκμυστηρεύτηκε εξάλλου και στο Nitro. Όταν τον ρώτησαν πόσο κοστίζει το πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια, αποστόμωσε τους πάντες. "Ρωτήστε τον κύριο Αγγλούπα", απάντησε. Α,ρε Χάρη, ο Αγγλούπας για χάρη της Φαρμάκη και της κάθε Φαρμάκη που κάνεις παρέα, είναι ικανός να σου πάρει όλα τα κασκόλ και τις μπουτονιέρες του Κολωνακίου!

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αγαπητέ Ανδρέα Μικρούτσικε, άκουσε με...


ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ REALITY!
Παρακολουθώ την τηλεοπτική σου προρεία, (θέλοντας και μη) απο τότε που παρουσίαζες το Μεγάλο Παζάρι. Ομολογώ πως τότε τα πήγαινες μια χαρά, σου πήγαινε κιόλας αυτό το στυλ παρουσίασης. Το 2001 όμως με το Big Brother, έκανες την έκπληξη, ενώ παράλληλα (άθελα σου ίσως), έμπασες για τα καλά την έννοια reality στη συνείδηση του έλληνα τηλεθεατή. Ξέρεις τα reality θέματα είναι ένα είδος ντρόγκας, ναρκωτικού, το οποίο άπαξ μπει και ρέει μέσα στις φλέβες σου, δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Αυτό το εμπεδώσαμε, καθότι μετά το Big Brother (που θα μου πεις και συ με το δίκιο σου πως ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις το σήμα κατατεθέν μπλα μπλα μπλα), δεν κατάφερες να αποτοξινωθείς απο την κατινιά και το ξεμάλλιασμα. Μας το απέδειξες εξάλλου και με το Fame Story. Φρόντισες να βάλεις το χεράκι σου και να το μετατρέψεις σε ένα τεράστιο κλουβί με αϊδώνια, τα οποία στην πορεία μετατράπηκαν σε καρακάξες. Και στο λέω αυτό, διότι Ανδρέα μου,το κράξιμο πήγαινε σύνεφφο. Τι να πρωτοθυμηθώ. Άσπα Τσίνα με Ελεάνα Παπαϊωάννου, Κώστα Κούντο και βέβαια Κώστα Καραφώτη με Μάρω Λύτρα. Στους τελευταίους δε, έπαιξες τα ρέστα σου. Μέχρι και τον σύζυγο της Μάρως, όνοματι Αχιλλέα (αν θυμάμαι καλά) έρφερες στο live. International reality με περγαμινές, έκανες το Fame Story. Μετά βέβαια, κάπως χαλάρωσες όταν πήρες μεταγραφή στον Alpha και παρουσίαζες το Dream Show. Σαφώς, εκεί ήσουν και αρχηγόπουλο. Με Σοφία Βόσσου, Στέργιο Μικρούτσικο, ήταν περισσότερο οικογενειακή υπόθεση. Μόνο που σου κλεψε λιγάκι την παράσταση ο Ψινάκης με τα μπινελικια του και γίνατε ομαδικό νούμερο. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σου θυμίσω την περίφημη ατάκα με το τριαντάφυλλο. Anyway, περασμένα ξεχασμένα. Ας πάμε τώρα στο παρόν. Τη Δευτέρα ξεκίνησες την παρουσίαση του πρωινού στο Star. Πρόσεχε. Δεν θα κερδίσεις μόνιμα νούμερα με το να αγορεύεις και να κάνεις ενοχικούς μονόλογους για τη σχέση και το γάμο σου με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Θέλω να πιστεύω πως είσαι έξυπνος άνθρωπος. Μην κάνεις τη ζωή σου reality. Προσπάθησε να "αποτοξινωθείς" απο την ντρόγκα της κατινιάς.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 11


ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ME ΤΟ WORD KAI ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

1) Η New York City έχει 11 γράμματα
2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα
3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)
4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:
1) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.
2) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.
3) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. (9 + 2 = 11)
4) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65 επιβάτες. (6 + 5 = 11)
5) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11 δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή. (9 + 1+ 1 =11)
6) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.
Καθαρή σύμπτωση.; Διαβάστε επάνω και αποφασίστε σας:
1) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. (2 + 5 + 4 = 11)
2) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του ημερολογιακού έτους.
3) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο 3/11/2004. (3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11).
4) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο γεγονός πύργων.
Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά μυστηριώδη:
Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.
Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο:
«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετά υπήρξε ειρήνη.»
Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.
Μη πεπεισμένος για όλο αυτό ακόμα.;
Δοκιμάστε αυτό και δείτε πώς αισθάνεστε κατόπιν, έκανε την τρίχα μου να σταθεί όρθια:
Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :
1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.
2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .
3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.
4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS ............................
Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

ΕΛ.ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ. Έτσι θα πρέπε να λέγεται το σόου στον ΑΝΤ1!



Για δεύτερη φορά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στη σέντρα του τηλεοπτικού πλατώ όλα τα νούμερα που θέλουν να κάνουν καριέρα με την ειρωνία των κριτών και τη χλεύη των τηλεθεατών. Τουλάχιστο αγαπητοί καναλάρχες δώστε απλόχερα τη χλεύη σας εκεί που πραγματικά αξίζει και όχι στα ψώνια που γελάει μαζί τους το άλλο νούμερο ο Ψινάκης και οι ομοίοι του.

ΕΛ.ΑΣ έχεις ταλέντο!

Ορίστε βρήκα και σούπερ ντούπερ τίτλο, αν όχι για reality show στην τηλεόραση, τότε έστω για επιθεώρηση με τον Μάρκο Σεφερλή η whatever. Όσοι σκηνοθέτες, ηθοποιοί, παραγωγοί προσέλθετε. Δε ζητάω και τίποτα. Άντε καμία διαφημισούλα του blog στο κάτω μέρος του εισιτηρίου!

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

40 εκατομμύρια ευρώ για τον Περικλή Παναγόπουλο


Ένας απο τους πιο δυνατούς εφοπλιστές της Ελλάδας, αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται φιμωμένος, δεμένος, ταλαιπωρημένος. Είναι η στιγμή που ζεις την αθλιότητα των απαγωγέων, που αδίστακτα έσυραν το Παναγόπουλο και τον οδηγό του απο το αυτοκίνητό τους λες και ήταν αρνιά προς σφαγή. Η στιγμή που όσα λεφτά και αν έχεις,αισθάνεσαι αδύναμος και παράλληλα όμηρος στις ορέξεις των κουκουλοφόρων-απαγωγέων, οι οποίοι ποιός ξέρει απο που κρατά η σκούφια τους. Πράγματι ο Παναγόπουλος δεν είχε σωματοφύλακες, αυτό όμως που πέταξε σήμερα ο Κακαουνάκης πως είναι απαράδεκτο ένας τέτοιος άνθρωπος να μην έχει σωματοφύλακες και επομένως η απαγωγή του ήταν αναμενόενη, αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Δεν είναι εύκολο πράγμα να βρεις αξιόπιστο σωματοφύλακα, στην κυριολεξία. Εδώ οικιακή βοηθό ζητάς και την παιρνάς απο κόσκινο. Και πάλι δεν είσαι 100% σίγουρος πως δεν θα στη κάνει, παρά μόνο αν της έχεις καμιά 5ετία και άνω. Λοιπόν ο σωματοφύλακας αγαπητέ Νίκο Κακαουνάκη είναι δύσκολη υπόθεση. Ειδικά ο Παναγόπουλος ήταν ένας πολύ αθόρυβος και διακρητικός άνθρωπος. Αυτό που λέμε, παραδοσιακός εφοπλιστής. Χωρίς βεντετισμούς και δήθεν σνομπισμούς. Ίσως και γι αυτό να προτίμησε να μην φυλάσσεται απο σωματοφύλακες. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 70χρονο Περικλή Παναγόπουλο. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, να τα βγάλει πέρα και να αντέξει η υγεία του στη δοκιμασια που θα υποστεί απο εδώ και μπρος.

Τι συνέβη άραγε και το Steps δεν βγήκε ποτέ στον ΑΝΤ1;


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ VERSION ΤΟΥ FAME ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ

Αλήθεια, εσείς εκεί στον ΑΝΤ1, που διαφημίσατε αρκετά το Steps και μέσα απο το site σας, αλλά και με τηλεοπτικά trailer, για ποιο λόγο δεν βγάλατε το συγκεκριμένο σήριαλ στον αέρα; Φαινόταν ενδιαφέρον απο το διαφημιστικό. Το θέμα είναι πως παρότι το συγκεκριμένο concept είχε υπολογισθεί να προβληθεί τον Οκτώβριο απο τον ΑΝΤ1, κανείς δεν το είδε. Το story είχε να κάνει λίγο πολύ με την ζωή ταλαντούχων παιδιών στο χορό, τη μουσική, το τραγούδι και το κατα πόσο η καριέρα και οι φιλοδοξίες του καθενός είναι εύκολο να συνδιαστούν με την προσωπική διαβίωση, τους έρωτες, τα πάθη και την καθημερινότα. Μάλιστα, έπειτα απο αυστηρό casting, οι υπεύθυνοι είχαν διαλέξει πραγματικά "αστεράκια" του χορού και του τραγουδιού, που θα έκαναν και την πρώτη τους εμφάνιση ως ηθοποιοί στη τηλεόραση.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Κατερίνα Θάνου: Απο τον στίβο του αθλητισμού σ'αυτόν του διαδικτύου!


ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ECDL!

Στην Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στον Άγιο Τρύφωνα, η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου κάνει μαθήματα, προκειμένοιυ να αποκτήσει το δίπλωμα που ακούει στο όνομα ECDL που σίγουρα θα την βοηθήσει να γνωρίσει τον υπέροχο κόσμο του Internet. Σήμερα το απόγευμα, η Κατερίνα εθεάθη να κάνει ορισμένα test σε κέντρο εκμάθησης Η/Υ, τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να λάβει συμμετοχή και να περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις. Ποιός ξέρει, μπορεί σε λίγο καιρό να αποκτήσει και η ίδια ένα προσωπικό blog, καθότι δική της ιστοσελίδα διαθέτει εδώ και πολύ καιρό!

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η Δρούζα ετοιμάζει απο τώρα τη μεταγραφή της!


"ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ALTER!"
Παρότι η Άννα Δρούζα κάνει μια εκπομπή η οποία δείχνει απο τα νούμερα μια συνεχόμενη ανοδική πορεία, το Star δεν φαίνεται να τη στηρίζει. Είναι πια κοινό μυστικό πως οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο. Κάθε άλλο μάλιστα. Η ίδια, προφανώς έχει κουραστεί και συνάμα ενοχληθεί (για να το θέσουμε κομψα) απο την όλη κατάσταση και αυτό διότι ο τηλεοπτικός σταθμός που φιλοξενεί το ΜΠΟΡΩ,αρνείται όπως φαίνεται να πληρώσει τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εκπομπή της απο το ΕΣΡ. Αγαπητή μου Άννα το είχαμε γράψει και μεις εδω: http://mediaxwri.blogspot.com/2008/12/to-star.html, πως πρέπει να τρέξεις για να σωθείς. Η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσουμε ορισμένα θέματα που βγάζεις, τα οποία είναι απο λαϊκά έως κίτρινα, η εκπομπή σου βρίσκει αποδέκτες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ALTER

Στη δημοσιογραφική πιάτσα ξεπροβάλλει δειλά δειλά η φήμη πως έχει γίνει πρόταση στη Δρούζα να μεταφέρει αυτούσια την εκπομπή ΜΠΟΡΩ στο τηλεοπτικό σταθμό Alter στη θέση του ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ της Ράνιας Θρασκιά, η οποία μάλλον κοιτάει την πλάτη της Δρούζα παρά μπροστά όπως δείχνουν και τα σχετικά νούμερα της φετινής σεζόν. Συνδετικός κρίκος του "προξενιού", ο Νίκος Χατζηνικολάου. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Άννα Δρούζα είναι στενή φίλη με την Κρίστυ Τσολακάκη. Προς το παρόν, όλα βρίσκονται ακόμα υπο συζήτησιν, καθότι ότι είναι να γίνει, θα γίνει απο φθινόπωρο που είναι και η έναρξη της κανούργιας τηλεοπτικής σεζόν.

Όταν ο Καραμανλής τηλεφώνησε στη Γιάννα...


Μόλις ο πρωθυπουργός είδε τις πρωινές εφημερίδες, το μάτι του εστίασε στον Ελεύθερο Τύπο. Και ταυτόχρονα πάγωσε. Δεν ήταν και δύσκολο να αναγνωρίσει τον εαυτό του σε όπισθεν λήψη. Εκείνη τη μέρα που είδε το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου, τηλεφώνησε στη Γιάννα. Μάλιστα ήταν αρκετά εκνευρισμένος, καθότι στα μάτια του ελληνικού λαού, το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο φωτογράφιζε έναν πρωθυπουργό που γύρναγε την πλάτη στο λαό, τις καταστάσεις και τις ευθύνες. Τουλάχιστον έτσι το αποκωδικοποίησε ο Κώστας Καραμανλής, ενώ ταυτόχρονα δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκια του. Βέβαια, η εθύνη έπεσε όχι τόσο στη Γιάννα, όσο στον δημιουργικό υπεύθυνο της εφημερίδας, τον visual editor Σπύρο Πολυκανδριώτη, που έπειτα απο λίγες μέρες παραιτήθηκε.

ΕΤ, ΕΤ, GO HOME!


ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!

Ακόμα δυο αποχωρήσεις απο την ΙΜΑΚΟ


Στη Μαρίνου Αντύπα, το λογιστήριο έχει πάρει φωτιά! Aπολύθηκε ο διευθυντής του Ελληνικού Top Gear Σπύρος Κάγκας. Κατά γενική ομολογία το συγκεκριμένο περιοδικό παίζει σε πολύ χαμηλές νούμερα πωλήσεων, ενώ παράλληλα απογοήτευσε την διοίκηση η οποία το έφερε στην Ελλάδα, έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Η απόλυση του Κάγκα ίσως ήταν και αναμενόμενη. Αυτό που σίγουρα ξάφνιασε ήταν η παραίτηση της δημοσιογράφου Βένιας Καραγιάννη, η οποία εκτελούσε χρέη βοηθού αρχισυντάκτη στο Down Town. Να σημειωθεί πως επικεφαλής του Down Town είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, που όσοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της δεν έμειναν και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και να χει, η Καραγιάννη αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ενώ συνεχίζει κανονικά να δουλεύει στη τηλεόραση ως υπεύθυνη καλεσμένων στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον "Καφέ με την Ελένη".

ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ MEDIAXWRI. ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ, ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ (ΤΟΥΣ) ΕΦΥΓΑΝ

Persona non grata ο Λάκης Γαβαλάς για τα περιοδικά του Λυμπέρη!


ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!
Έχει πέσει σύρμα στα γραφεία των εκδόσεων Λυμπέρη να μην δημοσιεύεται τίποτα που να έχει σχέση με τον μόδιστρο-επιχειρηματία-περσόνα Λάκη Γαβαλά. Έντονες φήμες (όσο έντονος είναι και ο καπνός στη Μπιφτεκούπολη στη Γλυφάδα ένα πράμα)υποστηρίζουν πως η σύζυγος του εκδότη Αντώνη Λυμπέρη, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, τα έχει πάρει στο κράνος με τον μόδιστρο. Μόνο γλυκούλη δεν βλέπει το πρόσωπο του Λάκη. Αυτό που πιθανότατα να ταιριάζει με τα συναισθήματά της αυτό το διάστημα είναι η ατάκα "Τσου ρε Λάκη", καθότι δεν θέλει να βάζει στα περιοδικά του συζύγου της τίποτα που να σχετίζεται με τον συμπαθέστατο, τσαχπίνη και γλυκύτατο Λάκη. Έλενα τι σου έκανε ο Λάκης και τον έκανες Λούη;

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ο Γιώργος Αυτιάς στην πολιτική!


Ο καλημεράκιας του ALPHA Γιώργος Αυτιάς το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως δέχεται ολοένα και περισσότερες προτάσεις απο βουλευτές για να ασχοληθεί με την πολιτική. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ζήτημα χρόνου και καλής ευκαιρίας να δούμε τον Γιώργο Αυτιά να φιγουράρει σε κάποιο απο τα ψηφοδέλτια των δυο μεγάλων κομμάτων. Εξάλλου, του πάει να γίνει πολιτικός, καθότι έχει τα απαρταίτητα στοιχεία...

Οι αραχτοί και λαϊτ της τηλεόρασης!


Αγαπητοί Αρναούτογλου, Μενεγάκη, Ζαρείφη, Μουτσινά, Χρουσαλά, Σκορδά και οι λοιποί που ακολουθούν πιο πίσω , εσείς και οι υπηκόοι σας περνάτε ζωή και κότα. Αραχτοί και λάϊτ επι του καναπέος,χαχανίζετε, σπρώχνετε ο ένας τον άλλον, μαγειρεύετε, κουτσομπολεύετε, παίζετε (και με την νοημοσύνη των τηλεθεατών), χμμ, τι άλλο κάνετε άραγε; Τι προσφέρετε στην τηλεόραση; Αν κάποιος προσθέσει τα λεφτά που βγάζετε όλοι εσείς μέσα σε ένα χρόνο, πληρώνονται (και καλά μάλιστα) καμιά εκατοστή δημοσιογράφοι. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλειές ή περιμένουν απο στιγμή σε στιγμή να πάρουν πόδι απο το τα ΜΜΕ που δουλεύουν. Όλοι εσεις όμως οι τσαχπίνιδες και οι πεταλουδίτσες της τηλεόρασης, δεν αγχώνεστε για τέτοια ποταπά και μπανάλ πράγματα. Σιγά μην έχετε εσείς το άγχος της επιβίωσης. Τα συμβόλαια τα δικά σας είναι χρυσά, άλλου είδους. Και ετήσια ή ακόμα και τριετή. Όλοι εσείς, είστε οι μπαλαδόροι της τηλεόρασης. Να,η Ελένη ας πουμε που είναι και η πιο σιτεμένη-βετεράνα, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως τον Ριβάλντο της πρωινής ζώνης! Ας είναι καλά το εκάστοτε αγόρι wannabe δημοσιογραφική περσόνα lifestyle περιοδικού που κυνηγάει τις αφεντιές σας για μια συνέντευξη. Όλα τα λεφτά τα μαζεύετε εσείς. Έχετε αναρωτηθεί πόσα άτομα έχουν απολυθεί απο τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση) τον τελευταίο χρόνο. Γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στις απολύσεις των media; Μπα, ο καθένας με την βόλα του και εσείς με τη δική σας. Σιγά μην κάτσετε να σκάσετε που λέει και η Μπακοδήμου με τον Σεργουλόπουλο. Ο δικός σας κόσμος (ως επι το πλείστον) δεν έχει απολύσεις. Είναι πιο χαρούμενος, πιο φωτεινός, πιο διάσημος, πιο αναγνωρίσιμος, πιο χαλαρός, πιο αραχτός.

Το περιοδικό Homme, ένθετο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;


Διαβάσαμε στο mediablog.gr πως σύντομα θα γίνει μια εσωτερική μεταγραφή. Το περιοδικό Homme το οποίο μέχρι σήμερα κυκλοφορεί ένθετο μαζί με την Ημερησία, μετακομίζει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το οποίο είναι και αυτό συμφερόντων Μπόμπολα. Μια έξυπνη κίνηση αν σκεφτεις πως δεν το διαβάζουν και πολλοί. Σαφώς, ως ένθετο στο ΘΕΜΑ θα έχει καλύτερη τύχη.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ο Μάκης χρωστάει απαντήσεις


Διαβάσαμε την απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μέσα απο την στήλη ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του Zougla.gr σχετικά με την χθεσινή επιστολή του Σωκράτη Γκιόλια στο Τρωκτικό. Αυτό όμως που δεν διαβάσαμε ήταν οι θέσεις που πέρνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην στενός του συνεργάτης για τους απλήρωτους δημοσιογράφους, τους ανασφάλιστους σημοσιογράφους και με λίγα λόγια τους ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ δημοσιογράφους που έχει ο Μάκης στην δουλεψή του. Σιγά σιγά επιβεβαιώνεται η φήμη περί απλήρωτων και κακοπληρωμένων συντακτών. Βγες και απάντησε στα ίσια Μάκη. Όχι τόσο για το πιστόλι που άρπαξες όταν έμαθες για το Θέμο, αλλά για τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν επαγγελματικά οι υφισταμενοί σου.

ΟΛΑ τα λεφτά στον Θέμο Αναστασιάδη, τον δεύτερο "θείο" των media!



"Σσσσστ, ήρε ο θείος"

Δε λέω, ο Θέμος είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημοσιογράφος-εκδότης-παρουσιαστής. Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά. Εκείνο όμως που μάθαμε με έκπληξη είναι ο τίτλος του "θείου", το οποίο κατέχει δικαιωματικά ο Πέτρος Κωστόπουλος εδώ και πάρα πολλα χρόνια. Για να βάλω τους αμύητους στο κλίμα, "θείο" στο στρατό λέμε τον διοικητή, τον καπετάνιο του πλοίου. Κάπως έτσι κόλλησε κάποιος υπάλληλος της ΙΜΑΚΟ στον Πέτρο το παρατσούκλι. Εκτός όμως απο τον Πέτρο, είναι και ο Θέμος "θείος". Στους διαδρόμους του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, μόλις περνάει ή θα περάσει ο Θέμος, ακούγονται ψίθυροι "Πέρασε ο θείος;", "ήρθε ο θείος;", "ο θείος σήμερα είναι στις μαύρες του, δε μιλιέται" κτλ κτλ. Πέτρο, τώρα πια είσαστε δυο, όχι πως τραβάς και κανά ιδιαίτερο ζόρι, απλά σε ενημερώνω.

ΟΛΑ τα λεφτά του Θέμου. Μέσα στην κρίση, παθαίνεις ακόμα μεγαλύτερη με αυτά που βγάζει!

Η πώληση της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ήταν πραγματικά ένας θησαυρός, όχι μόνο για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που εισέπραξε 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και για τον Θέμο. Εντάξει, ο Αναστασιάδης πήρε λιγότερα, η αλήθεια να λέγεται. 13 εκατομμύρια ακούγεται πως κόστισε στο συγκρότημα Μπόμπολα η αγορά των μετοχών του Θέμου Αναστασιάση. Λογικό, αν σκεφτείς πως ο Θέμος διατηρεί ακόμα ένα ποσοστό. Εκτός όμως απο την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο Θέμος είναι και Εκδότης στον Πρωταθλητή, μια εφημερίδα που λέγεται πως του αποφέρει ετήσια κέρδη περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Και αν βάλεις και την εκπομπή ΟΛΑ, μια πραγματικά πετυχημένη συνταγή, ήρθε και έδεσε το γλυκό. 600000 ευρώ το χρόνο φημολογείται πως πληρώνεται για να παρουσιάζει την εβδομαδιαία του εκπομπή στον ΑΝΤ1 και προφανώς μέσα σ'αυτό το ποσό, συμπεριλαμβάνονται και οι πληρωμές των ανθρώπων της παραγωγής, των δημοσιογράφων και όλων όσων εργάζονται ώστε να βγαίνει το ΟΛΑ στον αέρα. Αν λοιπόν προσθέσεις όλα τα γιούρο, η αλήθεια είναι πως σε πιάνει μια κρίση, οικονομική μεν, άλλης φύσεως δε! Θέμο μου, τελικά μπορεί εσύ να μη μένεις στην Εκάλη όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αλλά σίγουρα έχετε κάτι κοινό. Ζείτε ζωή χαρισάμενη. Και η λέξη κρίση (έστω η οικονομική) δεν υπάρχει στο λεξιλογιό σας. Φοβάται να σας κρυφοκοιτάξει ακόμα και μέσα απο τηλεσκόπιο.