Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Η γκαντεμιά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΑΟΣ


Τελικά η παραίτηση και το φευγιό απο την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλους. ¨Εχουμε και λέμε:


Η εφημερίδα των δημοσιογράφων πέρασε στα χέρια του Μπόμπολα. Αυτό είναι κάτι που δεν θα συγχωρέσει ποτέ ο Θέμος στον Μάκη.


Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή του Μάκη, δεν είναι ούτε τόσο δυνατή όσο παλαιότερα, ούτε τόσο αποκαλυπτική όσο νομίζει εκείνος.


Η αλήθεια είναι πως το troktiko έχει κάνει πραγματικά χοντρή ζημιά στο προφίλ του, κάτι που δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.


Ο άλλοτε συνεργάτης του Γκιόλιας έγινε διευθυντής στο ΘΕΜΑ FM. Μόνο και μόνο που δουλεύει με τον Θέμο είναι κάτι που δημιουργεί αναφυλαξία στο Μάκη.


Η εφημερίδα Veto σε αντίθεση με την ηλεκτρονική Ζούγκλα, παρά τις υψηλές προσδοκίες της πάτωσε. Αυτό έδειξε και στην πράξη πως το Θέμα ήταν ο Θέμος και όχι ο Μάκης


Ο Λάλας έγινε Λούης. Τον πρόδωσε, παρότι όταν έβγαιναν στα εστιατόρια, ο χοντρός εκτός απο το στομάχι του γέμιζε και τον Μάκη με κολακίες. 


Και το πιο σημαντικό: Πολλοί συνάδελφοι αναπολούν το καιρό που η Γεωργία Ευσταθίου, μια πολύ όμορφη δημοσιογράφος (και η μόνη που ακολούθησε τον Μάκη) δούλευε εκεί. Όπως και να το κάνεις η Γεωργία τους έφτιαχνε τη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: