Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Μετά την συνάντηση με Θέμο, ο Κωστόπουλος πέρασε την πύλη του Star

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;
 
Προφανώς, οι φετινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου μάλλον
ήτο γραφτό να της σημαδέψουν την ζωή. Η φωτογραφία πυ έβγαλε χθές ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του δείχνει τις λουόμενες Μενεγάκη και Μπαλατσινού να συνομιλούν με τον ιδιοκτήτη του πρωτότυπου ξενοδοχείου Όναρ, Ματέο Πανταζόπουλο.
Ο μόνος που έλειπε απο την φψτογραφία για να συμπληρώσει την τετράδα της παρέας ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος προφανώς αποθανάτισε τη συγκεκριμένη στιγμή στη παραλία.Ο Πέτρος εκτός απο επιτυχημένος επιχειρηματίας και εκδότης, έχει ένα πάθος με την φωτογραφία. Του αρέσει να κρατάει τις όμορφες στιγμές για πάντα στο αρχείο του. Εκτός αυτού, η Μπαλατσινού δεν έμεινε ποτέ στην Άνδρο χωρίς τον άντρα και να παιδιά της. Απεναντίας, η ωραία Ελένη *λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λάτσιου) έμειινε με τα παιδιά και τη Φιλιππινέζα στο ξενοδοχείο για περισσότερες απο δέκα μέρες. Άρα είναι ζήτημα κοινής λογικής να σκεφτεί κάποιος πως ο πολλά βαρύς Κωστόπουλος αποκλείεται να άφηνε μόνη της τη γυναίκα του να μπανιαρίζεται...
 
Ακόμα πιο περίεργη είναι η σημερινή του επίσκεψη στα κτήρια του Star Channel στην Κηφισιά όπου συναντήθηκε και ξεναγήθιηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Θα μας τρελάνει ο εκδότης!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: