Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η Νατάσσα και η Ελένη σε νέες περιπέτειες!

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Νατάσσα και η Ελένη. Περίπου στην ίδια ηλικία, τα δυο κορίτσια γνωρίστηκαν και έκαναν πολύ παρέα. Οι άντρες τους όχι και τόσο πολύ, αλλά για να λέμε και την αλήθεια δεν έδιναν και πολύ σημασία για δαύτους. Το μόνο που τις έμελλε ήταν (και είναι) να περνάνε αυτές καλά. 


Όταν η Νατάσσα χώρισε και έκανε περνούσε ζωή χαρισάμενη δίπλα σε έφηβους και μη, η Ελένη έπρεπε να δώσει στη Γιασμίν  το μενού της δίαιτας τους άντρα της, ώστε να του φύγει κάπως η κοιλιά που (όπως και να το κάνεις) με δέκα χρόνια έγγαμου βιου είχε καταντήσει εκτός απο αντιαισθητική και ανυπόφορη.


Βλέποντας λοπόν η Ελένη της φιλενάδες της και ειδικά την Νατάσσα να απολαμβάνει την ελευθερία της, αναψοκοκκίνιζε ολοένα και περισσότερο. Εντωμεταξύ, εκτός απο τη κοιλιά του άντρα της, άρχισε να μεγαλώνει και η δική της. Έντρομη, συνειδητοποίησε πως σιγά-σιγά αφηνόταν. Παρότι άκουγε σαν πιστό κόκερ την μητέρα της, η ορμή της νιότης την συνεπείρε. Εξάλλου όλα τα αγρίμια προσωρινά εξημερώνονται. Αν δούνε έστω και μια μικρή χαραμάδα προς την ελευθερία θα τρέξουν προς τα εκεί.


Έτσι λοιπόν έκανε και η Ελένη που πλέον θα μπορεί να απολάυσει τις βόλτες, τους σέρφερ, τους οικολόγους, τα μασάζ και το καλοκαίρι που προβλέπεται θερμό. Το πρώτο καλοκαίρι μετά απο πολλά χρόνια που θα το περάσει με τα μαγιό της αρεσκίας της.

1 σχόλιο:

mikrouli girl είπε...

xaxaxaxaxaxxa!!!!! kai gamw!!!!! pou to vrikes olo auto?? mipws eprepe na gineis senariografos??