Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Η βια, τα άρρωστα μυαλά και η τιμωρία

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ;

Δεν είναι η ξεφτίλα που τρώμε απο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν είναι ο πόνος που προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στο λαό μας. Είμαστε τόσο μικρή χώρα και παρ'όλα αυτά σηκώνουμε αρκετά ψηλά το κεφάλι για το μπόι μας.

Το Δεκέμβρη του 2008 είχαμε τον Αλέξανδρο Δεκαεφτά μήνες μετά τρεις ανθρώπους και ένα μωράκι που δεν κατάφερε να έρθει τελικά στη ζωή. Πέντε μήνες έμεναν και οι καπνοί της πυρκαγιάς μαζί με τη μητέρα του, έπνιξαν και τα όνειρα του.

Πόσο πίσω είμαστε; Πόσο διευιαρμένο μυαλό έχουμε. Πόση κακία κουβαλάμε στο DNA μας ώστε να κάνουμε κακό στους ίδιους τους συμπολίτες μας; Υπάρχει άραγε κάποιο αντίδοτο για όλα αυτά τα αρρωστημένα μυαλά που κυκλοφορούν εκεί έξω;

Υπάρχει τιμωρία η μήπως η ύπαρξη τους είναι η ίδια η τιμωρία τους;

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.