Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Η Μανωλίδου και ο παρτενέρ

ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ!


Είναι πλεον ορατό σε όλους όσους βλέπουν το dancing with the stars. Το ένα αστεράκι η Ευγενία δείχνει να απολαμβάνει τις Κυριακές που αντί να βρίσκεται στο πλευρό του Αδώνιδος και να τρώνε ποπ κορν στον καναπέ, κάνει κάτι που τη γεμίζει απο όλες τις απόψεις. 


Η Ευγενία θέλει τα φώτα πάνω της, ρουφάει τις γνώσεις που τις δίνει ο παρτενέρ της και φαίνεται πως του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Εκτός του συζύγου, βρέθηκε και ένας χορευτής-παρτενέρ που τον θαυμάζει. Ο χορός της Ευγενίας και του παρτενέρ σήμερα ήταν ο καλύτερος διότι οι δυο τους αισθάνονται κερδισμένοι άσχετα με το αποτέλεσμα.


Πληροφορίες θέλουν το Άδωνι να χαίρεται μεν για τις προόδους τις Ευγενιας, προβληματίζεται δε με τις διαχυτηκότητες των χορευτικών. Οι αισθαντικές φιγούρες της Ευγενίας και του χορευτή μπορεί να κερδίζουν τις εντυπώσεις, να κάνουν την ίδια την Ευγενία να αισθάνεται η καλύτερη του πλατώ, αλλά ο Άδωνις παρακολουθώντας την εκπομπή επι τους καναπέως αισθάνεται κάπως με όλα αυτά.


Πάντως αν η Ευγενία συνεχίσει έτσι, θα μείνει ως το τέλος με τον χορευτή να απολαμβάνουν τη νίκη τους.

1 σχόλιο:

mikrouli girl είπε...

kala min to les.. mporei i eugenia na einai megalo favori sto dancing with the stars.. den paei omws na uparxei i erika kai i maggira......