Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η αναγέννηση του Γιάννη Λάτσιου

ΑΛΛΟΣ ΑΝΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ!


Το e-mail που έστειλαν γαι τον χωρισμό τους στα ΜΜΕ ήταν ένα είδος λύτρωσης για τον Γιάννη Λάτσο. Ήταν προφανές πως ο άνθρωπος ζούσε στη σκιά της. Ήταν πάντα ένα βήμα πίσω. Ο γάμος του με την Μενεγάκη, είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που τον κρατούσε ήταν τα τρια αγαπημένα του παιδιά. Φήμες μιλάνε για μια Ελένη καταπιεστική που τον τελευταίο καιρό δεν του φερόταν καθόλου καλά. Η μαμά της, Ζέτα, έπαιζε τον ρόλο του πυροσβεστήρα. Φρόντιζε με τον τρόπο της να καλμάρει τα νεύρα του συμπαθέστατου Γιάννη.


Όσοι τους γνώριζαν απο κοντά πάντα πίστευαν πως αυτός ο γάμος είχε ημερομηνία λήξεως. Απλά εκείνος ήταν αθόρυβος, κατάπινε πράγματα για να προστατέψει την οικογένεια του.


Πλέον όλοι μας βλέπουμε έναν διαφορετικό Λάτσιο. Γελάει, φλερτάρει, κάνει αστεία και επιτέλους, είναι στην πρώτη γραμμή και κάνει αυτό που του αρέσει. Ίσως απο αντίδραση, ίσως απο επιβεβαίωση. Όπως και να χει, δείχνει να το διασκεδάζει!

2 σχόλια:

mikrouli girl είπε...

ma den ksereis agapite mou melenie pws otan enas an8rwpos de milaei polu.. kapoia stigmi 8a skasei...??? APOKLEIETAI NA MIN TO KSEREIS!! einai enas vasikos kanonas ton opoio ligoi kseroun dustuxws.. ki alloi ton ma8ainoun me ton kairo!!

Ανώνυμος είπε...

σμπουτσαμ