Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ακόμα δυο αποχωρήσεις απο την ΙΜΑΚΟ


Στη Μαρίνου Αντύπα, το λογιστήριο έχει πάρει φωτιά! Aπολύθηκε ο διευθυντής του Ελληνικού Top Gear Σπύρος Κάγκας. Κατά γενική ομολογία το συγκεκριμένο περιοδικό παίζει σε πολύ χαμηλές νούμερα πωλήσεων, ενώ παράλληλα απογοήτευσε την διοίκηση η οποία το έφερε στην Ελλάδα, έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Η απόλυση του Κάγκα ίσως ήταν και αναμενόμενη. Αυτό που σίγουρα ξάφνιασε ήταν η παραίτηση της δημοσιογράφου Βένιας Καραγιάννη, η οποία εκτελούσε χρέη βοηθού αρχισυντάκτη στο Down Town. Να σημειωθεί πως επικεφαλής του Down Town είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, που όσοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της δεν έμειναν και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και να χει, η Καραγιάννη αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ενώ συνεχίζει κανονικά να δουλεύει στη τηλεόραση ως υπεύθυνη καλεσμένων στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον "Καφέ με την Ελένη".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την αποχώρηση του Κάγκα, κάτι άλλο ακούγεται στους διαδρόμους της εταιρίας αλλά και γενικότερα: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν απολύθηκε και δεν παραιτήθηκε. Απλώς εξαφανίστηκε. Όσοι απόρησαν, δεν έψαξαν την αιτία στις πωλήσεις του περιοδικού. Κατέφυγαν στις παροιμίες. "Έφυγε σαν τον κλέφτη" είπαν. Τι σου είναι αυτές οι ελληνικές παροιμίες, βγαλμένες μέσα από τη ζωή οι άτιμες...

stefastef@brew-master.com

Ανώνυμος είπε...

Όντως εξαφανίστηκε. Από ότι ακούγεται έχει φεσώσει και πολλούς συνεργάτες του περιοδικού και έχει αφήσει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος τύπος τρώει λεφτά από όπου και αν περάσει. Ακόμη και από την τωρινή του δουλειά κοροιδεύει τον κόσμο