Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Πρώην δημοσιογράφος της Espresso, νυν παρουσιαστής ειδήσεων!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Και σα να μην έφτανε αυτό, του έχουν φτιάξει και γκρούπ στο Facebook, λες και είναι η Άννα Βίσση. "FANS OF ANTONIS SROITER". ΤΟ βλέπεις και σου πέφτουν τα σαγόνια απο τα γέλια. Μιλάμε για μεγάλη δημοσιογραφική οντότητα με παράσημα και περγαμινές. Για την ιστορία ο Αντώνης Σρόιτερ, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησε την δημοσιογραφική του δραστηριότητα στην εφημερίδα Espresso. Στην αρχή ως συντάκτης, μέχρι που έφτασε και στην καρέκλα του διευθυντή. Όταν ξέσπασε ο "πόλεμος" μεταξύ Αναστασιάδη-Χατζηνικολάου, που είχε σαν αποτέλεσμε την αποχώρηση του πρώτου (νύχτα) απο τον Alpha, ο Σρόιτερ του έκανε ορισμένα απανωτά πρωτοσέλιδα, κερδίζοντας έτσι την εύνοια-συμπάθεια του Θέμου και στην πορεία μια ενδιαφέρουσα πρόταση να πάει ως αρχισυντάκτης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Τώρα για να πω την αλήθεια, το αυστηρό γερμανικό προφίλ του Σρόιτερ (ίσως να είναι επηρεασμένο και απο το σκληροπυρηνικό επώνυμό του) ταιριάζει περισσότερο στα θέματα που διαχειρίζεται στην εφημερίδα, παρά στην τηλεόραση. Πάντως, η Espresso,μόνο αρνητικά δεν λειτούργησε στην καριέρα του, αν σκεφτείς πως άλλοι δημοσιογράφοι ντρέπονται να το λένε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο Σρόιτερ δεν ξεκίνησε από την εφημερίδα που αναφέρεις. Ξεκίνησε από την "Απογευματινή" ως συντάκτης και ο Δημητριάδης τον πήρε αρχισυντάκτη. Πριν γράψεις ψάξε πρώτα. Και βέβαια θα βρεις πολλά, μα πάρα πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λέω μήπως είσαι λίγο κομπλεξικός? Προτιμάς τα άλλα τα λαμόγια που λένε ειδήσεις και δεν έχουν περάσει από τον δρόμο ποτέ τους ή αυτόν που ότι σκατά και να είναι έχει κάνει και μερικά χρόνια ρεπορτάζ? Η θεωρείς ότι δημοσιογράφοι είναι μόνο οι τεμπέληδες του Βήματος και της Ελευθεροτυπίας?