Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΥΑΛΑ...



Τις τελευταίες μέρες,ακούμε για νέους έρωτες, καινούργιες αγάπες και άλλα τέτοια χαριτωμένα νεάκια. Μόνο που ακόμα και η προσωπική ζωή, αυτό το ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, θυσιάζεται στο βωμό της τηλεκατίνας τηλεόρασης, προκειμένου να συζητηθεί και να διαφημιστεί κάτι ανύπαρκτο. Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν κατάφερε (αποδεδειγμένα) να πείσει τους τηλεθεατές να παρακολουθούν φανατικά το "Έχω ένα μυστικό". Καλώς ή κακώς, η νεαρά Κατερίνα απογοήτευσε πιθανόν όλους εκείνους που την εμπιστεύτηκαν και της έδωσαν το συγκεκριμέο ρόλο. Γι'αυτό σκαρφίστηκαν οι συμβουλάτορες-μανατζερ να βγάλουν ειδησάρα πως τα έφτιαξε με τον συμπρωτατγωνιστή Μπουρδούμη. Βέβαια, οι συμβουλάτορες δεν της έδωσαν σωστές συντεταγμένες με αποτέλεσμα να βγει η Παπουτσάκη άρον άρον να διαψεύσει τη φήμη. Μυαλό κουκούτσι όπως καταλάβατε.

Άλλη μια "σχέση μπανάνα" είναι της wannabe τραγουδίστριας Κωλέτσα και του Διονύση Μακρή. Κορίτσι μου κατάλαβε κάτι: Δεν πρόκειται να κάνεις καριέρα στο τραγούδι, πως να το κάνουμε; Και γκόμενο το Ρίκι Μάρτιν να είχες, αυτές τις φωνητικές δυνατότητες διαθέτεις. Μόλις στερέψουν οι επιχειρηματίες, για κανά εξτραδάκι στη Λάρισα σε κόβω.

Με μια καλή εμφάνιση, εξασφαλίζεις φορτωμένους "αιμοδότες", αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσεις διαχρονικότητα. Είναι σαν τα μοντέλα που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Έκαστος στο είδος του.


PHOTO (YUPI)

Δεν υπάρχουν σχόλια: