Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η εισπρακτική εταιρία (και όχι μόνο) TRUST κυνηγάει τους οφειλέτες στα τηλέφωνα ακόμα και για 50 ευρώ!


ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ>>Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ TRUST!

Αντιγράφουμε απο το Πρώτο Θέμα:

"Η Trust Center ειδικεύεται στις εισπράξεις οφειλών, αλλά προσφέρει επίσης και υπηρεσίες τηλεμάρκετινγκ, τηλεφωνικών ερευνών και έρευνας υποθηκοφυλακείων. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η βάση δεδομένων της εταιρείας περιέχει πληροφορίες για αιτήσεις πτωχεύσεων, διαταγές πληρωμής, πλειστηριασμούς, μεταβολές προσωπικών εταιρειών, υποθήκες, ακάλυπτες επιταγές και άλλου τέτοιου τύπου οικονομικά στοιχεία. Αν θέλει κάποιος να πληροφορηθεί αν συγκαταλέγεται στη «λίστα» πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ και να κάνει αίτηση. Ενώ αν κάποιος διαπιστώσει ότι στη βάση δεδομένων της εταιρείας υπάρχουν λανθασμένα στοιχεία για το άτομό του και θέλει να διορθωθούν ή να διαγραφούν, μαζί με την αίτηση πρέπει να πληρώσει και 60 ευρώ!".

Αναγνώστης του MEDIAXWRI εκλήθει απο την TRUST για κάποια ληξηπρόθεσμη οφειλή. "Με πήραν τηλέφωνο επανειλημένες φορές και όταν ρώτησα ποιοί είναι και απο που με καλούν, απέφυγαν να μου δώσουν την επωνυμία της εταιρίας, κάτι που ομολογουμένως μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Γιτί άραγε φοβούνται να μαθαίνουν οι "οφειλέτες" πως πίσω απο τα επίμονα τηλεφωνήματα βρίσκεται η TRUST και η κάθε εισπρακτική εταιρία που εκπροσωπεί (υποθέτω) μεγάλες τράπεζες. Τι σοι σχέση υπάρχει ανάμεσα στις τράπεζες και στην TRUST, με αποτέλεσμα τα στελέχη της εν λόγω εισπρακτικής εταιρίας να απαγορεύουν την διάρευση του ονόματος;"

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΣΧΕΣΗ";

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


1 σχόλιο:

SummerDream είπε...

Πω-πω τώρα τι μου θύμισες!
Είχα 2 πιστωτικές κάρτες. Βέβαια το πιστωτικό όριο ήταν περιορισμένο κι έτσι έκανα χρήση αυτού. Πάνω που είχα βάλει σε μια σειρά την εξόφλησή τους, με απολύουν απ'την δουλειά μου. Τα ελάχιστα χρήματα που έπαιρνα απ'το ταμείο ανεργείας δεν έφταναν για την δόση της μιας κάρτας. Αναγκάστικα να βάζω μικροποσά ώστε να φαίνεται ότι κινείτε η οφειλή μου, μέχρι να ξαναβρω δουλειά. Τέλος πάντων είχα την ατυχία τουλάχιστον για την μία πιστωτική να πέσω σε περίπτωση εισπρακτικής που με τσαμπουκά κι εκφοβισμό απαιτούσαν να καταβάλω όλο το ποσό: 1700 ευρώ. Τα χρειάστηκα! Μια και δυο, λέω "δεν πετάγομαι μέχρι την τράπεζα να δω τι μπορώ να σώσω"; Ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα. Έκανα διακανονισμό και έτσι πλήρωνα σε μικρές δόσεις την οφειλή μου κι έκανα την εισπρακτική εταιρεία τούρμπο απ'την κίνησή μου αυτή. Τελικά όταν επικοινώνησε ο υπεύθυνος για της πιστωτικές στην τράπεζα δεν με ξανα-ενόχλησαν. Για την 2η κάρτα μου απλά μου τηλεφώνησαν απ'την τράπεζα και πήγα κι μέσω συμφωνίας εξοφλήθη αμέσως.

Ο δε άντρας μου που κι αυτός είχε πακέτο από πιστωτικές και δάνεια, είχε την τύχη με το μέρος του! Κολοφαρδία στο μεγαλείο της, που άλλος αν ήταν θα τον είχαν χώσει στην φυλακή γιατί εκτός από τις τράπεζες χρωστούσε σε εφορεία και τέβε. Τέλος πάντων εις οφειλές προς το δημόσιο έχουν εξοφληθεί κι οι οφειλές προς τις τράπεζες πήγαν μεν σε εισπρακτικές εταιρείες, αλλά οι υπάλληλοι με τις οποίες έκανε τον διακανονισμό ήταν πολύ ευγενικές κι έτσι οι οφειλές μπήκαν στον δρόμο τους.

Όπως και να'χει είναι να μην σου τύχει και πέσεις σε τέτοια εταιρεία που ενώ δεν λέει το όνομά της χρησιμοποιεί συνήθως την επωνυμία της τράπεζας και σε ενοχλεί στο τηλέφωνο με απόκρυψη!

Γενικώς πια: μακριά από πιστωτικές και δάνεια. Καλό είναι να κάνουμε κινήσεις μέχρι εκεί που μας πέρνει και με κάποια μικρή καβάντζα στην άκρη για παν ενδεχόμενο!

Καλό απόγευμα!