Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

To 2010 να φέρει εκτός απο υγεία και ιδέες για την τηλεόραση!


ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Τόσα λεφτά τους δίνουν στην τηλεόραση, ας κόψουν το κεφάλι τους να βρουν και κανά θέμα της προκοπής. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε εκπομπές και μαγκαζίνο χωρίς θέματα και φαντασία. Η θεματολογία μιας εκπομπής δεν σταματάει στην μαγειρική και τα νάζια της Μενεγάκη. Αυτές είναι συνταγές της προηγούμενης δεκαετίας που πρέπει να ξεπεράσουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης και να πορχωρήσουν παρακάτω.

Να ξεφύγουν απο τα τετρημένα και να είναι φαν της ομάδικης δουλειάς. Τα πάντα πάνε μπροστά όταν υπάρχει μια ομάδα δεμένη που θα ανταλλάσει συνέχεια ιδέες. Το κακό με τις εκπομπές είναι πως πίσω υπάρχουν μόνο δυο τρεις άνθρωποι που κάνουν κουμάντο και επιλέγουν τα θέματα.

Λάθος. Πρέπει να ακους και τους υφιστάμενους. Να σέβεσαι τη γνώμη τους. Να ρισκάρεις και να μην κάνεις μόνο τα δικά σου. Μακάρι το 2010 να μας φέρει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, καθότι σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει απο μια τηλεόραση μέσα στο σπίτι και είναι κρίμα να την ανοίγεις και να μην βλέπεις τίποτα.

Καλή χρονιά!

2 σχόλια:

χρήστος είπε...

Θα φέρει ιδέες αν τατιάνες, Λαμπίρες, Σκορδάδες, Λόηδες, Τσιμτσιλίδες και ο περίγυρος ασχολήθουν με κάτι άλλο πλην της τηλεόρασης που ποτέ δεν έμαθαν όπως πρέπει. Μερικές από αυτές μόνο ναρκισισμό έχουν τίποτα παραπάνω... Γενικά, οι ματαιόδοξοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ομάδες και δουλειά μόνο ίντριγκες και χυδαιότητες ξέρουν...

Ανώνυμος είπε...

SUMFWNW APOLUTA MAZI SOU XRHSTO!! KAIROS NA MPOUN NEA PAIDIA ME WRAIES IDEES GIA NA EXEI ENDIAFERON.. PARTE GIA PARADEIGMA KARAMERO-XARITATO.. KSEXWRISAN APO TIN PRWTI STIGMI