Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Μέσα στον εγκέφαλο της Τατιάνας

ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ


Ίσως ούτε και ο ίδιος της ο άντρας δεν έχει συλλάβει τις στροφές που πέρνει το μυαλό της γυναίκας του, που ακόμα και η Ferrari του Αλέξη (του γνωστού ντε) μπροστά στην Τατιάνα φαίνεται να δουλεύει στο ρελαντί. 


Αν η Μενεγάκη είναι η βασίλισα της πρωινής ζώνης, το στέμμα της απογευματινής το έχει πασαλώσει η Στεφανίδου στο καλοχτενισμένο κεφάλι της. Δεν είναι τυχαίο που όλη η διαπλκή κάνει πασαρέλα στην εκπομπή της. Απο τον Ψινάκη, μέχρι και την (απο σπόντα) πορνοστάρ Τζούλια.


Όλος ο κατιμάς παρελάβνει απο τις απογευματινές εκπομπές και το αποτέλεσμα είναι οι υψηλές τηλεθεάσεις. Άρα και ο τελικός αποδέκτης (ο τηλεθεατής στη προκειμένη) δεν αξίζει και τίποτα καλύτερο. Παίρνεις ότι σου αξίζει. Προιόν για ΧΥΤΑ ο τηλεθεατάκιας, νούμερα η Τατιιάνα.


Όλα είναι μια αλυσίδα. Ο Φουρθιώτης κερδίζει απο τη Τζούλια, η Τζούλια κερδίζει απο τις αρπαχτές και τη τσόντα, ο τηλεθεατής κερδίζει που την κατεβάζει απο το Internet και δεν την αγοράζει. Παράλληλα χάνει το χρόνο του για να ακούσει τις αναμενόμενες παπαριές που θα ακούσει η Τζούλια. Αλλά προφανώς δεν την χορταίνει μόνο στα τέσσερα. Τη θέλει και να μιλάει κιόλας.


Απο εκεί καταλαβαίνεις το επίπεδο των τηκεθεατών. Η τηλεόραση μια χαρά επίπεδο έχει. Δϊνει αυτό που θέλει ο τηλεθεατής. Δεν φταίει που οι αποδέκτες των ρεπορτάζ είναι σκουπιδοφάγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: