Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η μαφία των MEDIA

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ

Μη μασάτε απο αυτά που διάβάζετε. Για μάχες και κηδείες ανάμεσα στις εφημερίδες όσον αφορά τις κυκλοφορίες. Οι εφημερίδες για ορισμένους εκδότες είναι κάτι σαν τα πλέι μομπίλ για τους πιτσιρικάδες. Τις έχουν για παιχνίδι. Για χόμπι, καθότι είναι in ρε παιδί μου να έχεις και απο μια εφημερίδα. Όλοι μα ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως μέσα σε 5-6 χρόνια οι εφημερίδες θα χρησιμεύουν μόνο στο να τυλίγεις ψάρια. Άσε που οι πεισσότεροι εκδότες έχουν κάνει πολύ γερή κονόμα απο όλο αυτό και απλά περιμένουν το χρόνο να περάσει. 



Δεν είναι μόνο οι γνωστοί άγνωστοι με τις μαύρες σακούλες και τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Είναι και πολλοί άλλοι που δεν ξέρουν που να τα βάλουν και τα στέλνουν σε τράπεζες του εξωτερικού. Και δεν μιλάμε μόνο για εκδότες, αλλά και για ανθρώπους της τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ορισμένες αιθέριες υπάρξεις που τα τσέπωσαν και μετά δεν ήξεραν πως να τα δικαιολογήσουν. Ας είναι καλά οι Ελβετίες που έσωσαν την κατάσταση. 

Κακά τα ψέματα, η μαφία που υπάρχει στον χώρο των media είναι πολύ πιο σκληρή απο την μαφία της νύχτας. Και ας γίνεται συνήθως μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: