Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Μια παλιά συνάδελφος της Τζούλιας θυμάται...

 
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΗΣ ΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ 

Απο την  Ράνια Χ (αναγνώστρια)


"Γνωρίζω καλά τη Τζούλια. Είχαμε γνωριστεί σε κάτι extra στην επαρχία. Απο τότε θυμάμαι την αδυναμία που είχε στους γάλλους. Ήταν η περίοδος που είχε γνωρίσει τον Μισελ, ένα μπάρμαν που δούλευε στη Μύκονο. Να φανταστείτε, είχε σκεφτεί τότε να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει στο Παρίσι.


Όλες μας πηγαίνουμε στην επαρχία για ένα βασικό λόγο. Να τ'αρπάξουμε απο τους στερημένους βλάχους που μόλις δουν ένα κώλο να τους κουνιέται αισθάνονται Κόναν οι βάρβαροι. Η Τζούλια τρελαίνεται στο να προκαλεί τους άλλους. Με το αζημίωτο βέβαια. Ο Θεός της είναι το χρήμα. Και αυτό το κατάλαβα πολύ καλά όταν την γνώρισα. Δε λέω και γω πηγαίνω για το νυχτοκάματο, αλλά όχι και έτσι.


Βλέποντας χθες το dvd με το αγόρι μου, τον είδα που κόλλησε.  Πάτησε αμέσως pause και μου λέει. "Ρε, αυτός με το τατού είναι ο Γάλλος πορνοστάρ Ιαν Σκότ. Έχω πάνω απο δέκα τσόντες του". Η αλήθεια είναι πως το μωρό μου είναι μέγας τσοντάκιας. Άσε που με πρίζει να βλέπουμε κάθ τρεις και λίγο.


Πάντως κατ'εμέ η Τζούλια δεν έχει καθόλου δίκιο. Κοκκινοτρίχης, ξενέρωτος με αξύριστο πουλί. Πως δεν πνίγηκε το κορίτσι απο καμιά τρίχα. Χάθηκαν οι Βραζιλιάνοι. οι Κουβανοί, οι Τζαμαϊκανοί. Α πα πα. Το κόλλημα όμως με τους Γάλλους το απέκτησε με τον Μισέλ. Εξ'ου και η συγκεκριμλενη επιλογή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: