Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Εκτός Φώτη και Μαρία Live ο Χάρης Λεμπιδάκης

ΤΟ STAR ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ESPRESSO


Απο σήμερα το μεσημέρι ο Χάρης Λεμπιδάκης αποτελεί παρελθόν απο το Star και την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Αφορμη ένα κείμενο στην εφημερίδα Espresso στο οποίο αναφερόταν ο λόγος παραίτησης του τηλεοτπικού διδύμου απο την παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς Playmate 2010. O Λεμπιδάκης έγραψε πως ένας απο τους λόγους που ο Σεργουλόπουλος και η Μπακοδήμου παραιτήθηκαν απο το διαγωνισμό ήταν η φθηνή παραγωγή. 


Μόλις το κείμενο έφθασε στα γραφεία της διοίκησης του Star, οι άνθρωποι του καναλιού έγιναν έξαλλοι και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Λεμπιδάκη απο το κανάλι. Έτσι και έγινε. Το μεσημέρι του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός είναι ο χάρης Λεμπιδάκης ρε παιδιά? Ελεος

Ανώνυμος είπε...

Έχετε διαβάσει κείμενό του στην εφημερίδα; Η Συνέντευξή του; Διαβάστε και θα καταλάβετε. Βέβαια εκεί τα άτομα δεν ξέρουν να γράφουν κατά τα άλλα θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι. Έχουν ένα δισέλιδο με τηλεοπτικά, πετούν μέσα τα δελτία τύπου και τα υπογράφουν...Ο Λεμπιδάκης ας μάθει να κάνει και να διατυπώνει ερωτήσεις...αλλά και να γράφει. Υπερτιμημένος και ψώνιο.

Χρήστος είπε...

Ο Καθένας που βγαίνει στο χαζοκούτι και στις ευτελούς αξίας εκπομπές νομίζει ότι είναι κάποιος. Δεν εξαιρείται κανείς. Ας κάνουν την δουκειά τους ορθά κι ας το βουλώνουν. Εφυγε από το Φωτη και την Μαρία.Ε, και;Ας πρόσεχε να μην ρουφιάνευε. Αυτό που έκανε λέγεται ρουφιανιά κι όχι ρεπορτάζ.Ας κάνει τον μπάτλερ της Κορομηλά που έχουν μαζί εκπομπή. Μαζί; Κι ας γράφει στην εσπρέσσο αυτά που του παραγγέλνουν. Συμφωνώ με τον-την ανώνυμο-η΄. Τα κείμενα κι οι συνεντεύξεις είναι απαράδεκτες. Διατύπωση, δομή, μηδέν. Ξεπέτα. Μπορει όμως να μην φταίει ο ίδιος μόνο σε αυτό.Υπάρχουν κι αρχισυντάκτες στην κάθε εφημερίδα και διευθυντές. Εχουν μερίδιο ευθύνης. Μην τα φορτόνουμε στον Λέμπι. Ας προσέχει κι ας κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Να μην πέφτει σε παγίδες και να μην παίρνουν τα μυαλά του αέρα.Ευγενικό παιδί φαίνεται και μάλλον έχει παρασυρθεί. Από τα λάθη να μαθαίνει και να προσέχει