Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

"Ελευθεροτυπία Εβδομάδα": Free, αλλά όχι fresh!


Σήμερα έκανε την εμφανισή της στα stands της Αθήνας,η καινούργια εβδομαδιαία free press αφημερίδα "Ελευθεροτυπία Εβδομάδα". Ουσιαστικά πρόκειται για μια δωρεάν έκδοση της Ελευθεροτυπίας, με κείμενα που έχουν ήδη δημοσιευθεί τόσο στις καθημερινές εκδόσεις όσο και στην Κυριακάτικη. Το σχήμα της είναι μικρότερο απο τις Athens Vοice kai LiFO, ενώ το χαρτι δεν εντυπωσιάζει. Εκ πρώτης όψεως νομίζεις πως είναι κάποιο ενθετάκι της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Εκτός αυτού, το κασέ είναι παλαιολιθικής εποχής. Το ολο concept αγγίζει περισσότερο όσους δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν ούτε ένα ευρώ για εφημερίδα και περιμένουν μια αβδομαδιαία περίληψη στο τζάμπα, παρά τους φανατικούς αναγνώστες των free press εντύπων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχουν "φανατικοί αναγνώστες" των δωρεάν εντύπων, πρέπει να ανησυχούμε. Εως τώρα νόμιζα πως είναι μόνο τζαμπατζήδες.

Η Ελευθεροτυπία για την διαφήμιση το κάνει, όπως και οι άλλοι, φαίνεται όμως πως δεν θέλει να απασχολήσει περισσότερο κόσμο. Άλλωστε τα τιράζ εξαντλούνται ό,τι μπούρδα και να γράφει κανείς σε αυτά τα έντυπα.