Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Δυο καινούργια περιοδικά για Λυμπέρη και ΙΜΑΚΟ



ΟΧΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΟ!

Ο Κωστόπουλος και ο Λυμπέρης θα έκαναν μαζί περιοδικό μόνο, αν ο Γιώργος έκανε κόμμα με τον Καραμανλή. Δηλαδή ποτέ. Απλά, στη προλκειμένη περίπτωση, οι δυο όμιλοι έχουν στα σκαριά να βγάλουν στα περίπτερα δύο νέους τίτλους περιοδικών.

Ο μεν Κωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να βγάλει περιοδικό που έχει πάρει τα δικαιώματα απο το εξωτερικό, το οποίο θα στελεχωθεί με την δημοσιογραφική ομάδα του ΕΤ (του εξωγήινου).

Ο δε Λυμπέρης, είναι και αυτός σε δημιουργικό πυρετό, καθότι οι πληροφορίες μιλάνε για έκδοση περιοδικού μέσα στους εποόμενους μήνες.

Για να δούμε τι θα δούμε που δεν το έχουμε ξαναδεί...

(Για τα περιοδικά, η παραπάνω πρόταση είναι Χλωμή σαν Ινδιάνος)

ΑΝΩΘΕΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ-ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστόπουλος δεν κοιτάει καλύτερα να στρώσει τα άλλα περιοδικά του ομίλου του που σέρνονται(Nitro, Maxim) κι αν τυχόν μπεις στον κόπο να τα αγοράσεις μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που έδωσες 4 ευρώ (εξαίρεση το Down Town που διαβάζεται λιγάκι), οι τίτλοι του εξωτερικού τον μάραναν! Έχει πάρα πολύ καιρό να βγει στην αγορά περιοδικό πραγματικά καλό και ενδιαφέρον, που δεν ανακυκλώνει τα ίδια, από την ίδια παρέα lifestyλάτων δημοσιογράφων, και πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρει κάτι τέτοιο ο Κωστόπουλος ή ο Λυμπέρης.