Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Next top δίαιτα!


ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

Σε γενικές γραμμές και με αρκετά στοιχεία Reality, το Next Top Model πήγε καλά. Η σκηνοθεσία σε συνδιασμό με το καλοκαιρινό τοπίο του Grand Resort, έδιναν στο σχετικά βαρετό θέμα της εκπομπής μια πιο ευχάριστη και ζωηρή νότα. Τα δε ζωηρό αγόρι-μόδιστρος Κοτέντος δεν έχανε ευκαιρία να κράξει-μαλώσει τις υποψήφιες με το δικό του τρόπο. Πιο μαζεμένη και συγκρατημένη η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία όπως έδειξε η πρεμιέρα, δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει άσκοπα τις λέξεις. Βλέπεις, διαθέτει και καλό δάσκαλο-σύζυγο. Και επειδή οι κριτικές επιτροπές πάντα έχουν και ένα καλό, ο φωτογράφος Χρήστος Χριστόπουλος κερδίζει επάξια το τίτλο του καλού ανάμεσα στους "λύκους". Η δε Βίκυ Καγιά, βλέποντας μια στρατιά απο νεανικούς κώλους και στητά (ως επι το πλείστον) στήθη να παρελαύνουν απο μπροστά της την έκαναν να θυμιθεί τα νιάτα της (λέμε τώρα) όταν πριν απο δεκαπέντε χρόνια ξεκίνησε δειλά δειλά την καριέρα της παρέα με τα σημάδια απο τα σπυράκια της. Αίσθηση πάντως μου έκανε η ατάκα μιας κοπέλας. "Θα έκανα τα πάντα για να γίνω το next top model". Τα πάντα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας που δεν πρέπει να χάνεται ποτέ και όχι της ξεφτίλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai omws auti ennoouse oti mporei kai na kseftilistei!!!! enas einai o kanonas se auta ta pragmata!! enas kai mono enas... an ton dexteis isws gineis k sy mia k mono mia!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί όλα αυτά τα "έξυπνα" διαφημιστικά με τις σημαίες και τα τσαρούχια, αφού οι περισσότερες κοπέλες δεν είναι Ελληνίδες!