Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κοκαίνη σε διάσημα ρουθούνια


ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία απο την καραμέλα που δήθεν θέλει τους διάσημους να πέφτουν στα ναρκωτικά λόγω της υπερβολικής έκθεσης της δημοσιότητας και τη μοναξιά που τους προκαλεί αυτή ακριβώς η έκθεση. Αυτό είναι ένα απίστευτα καλοστημένο άλλοθι ώστε να απενοχοποιήσουν τα ναρκωτικά όχι μόνο στη κοινή γνώμη, αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμα και η ίδια η κοινωνία δείχνει περισσότερη ανεκτικότητα στους αστέρες.
Αν πιάσουν ένα πιτσιρικά με ένα τσιγάρο, θα τον αντιμετωπίσουν σαν ττο χειρότερο εγκληματία του συστήματος με όλα τα παρελκόμενα.

Όταν όμως πιάσουν το Χ Ψ διάσημο με πολλά γραμμάρια κοκαίνης, θα αισθανθούν τόση χαρά και δέος που θα ξεχάσουν το λόγο και το χρόνο. Ουσιαστικά απενοχοποιοιούν την παρανομία τους. Δεν είναι λίγες οι ιστορίες που ακούμε εδώ και χρόνια για τους ηθοποιούς, τραγουδιστές και κάθε λογής διάσημους που έχουν βρεθεί με ναρκωτικές ουσίες τα τελευταία 20 χρόνια. Αποτέλεσμα: Δεν υπάρχουν πρότυπα. Και ειδικά απο τον χώρο των ΜΜΕ. Η κοκαίνη δεν πρέπει να απενοχοποιείται στα διάσημα ρουθούνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: